37134
-
Mindig sértetlenül megússzák ezek a retkek.
Sajnos nem egy 4 tengelyes Actros jött szembe vele. -
nordan #33934 60 métert repült a bácsi :( 150 kürül ment a BMW...kb mint a mult héten az a Kínai zebrás gázolás
A Budakörnyéki Járási Ügyészség indítványt tett annak a férfinak a letartóztatására, aki ittasan száguldva halálra gázolt el egy gyalogost Érden, majd egy másik járműnek ütközött, amelynek a vezetője a baleset során életveszélyes sérüléseket szenvedett el. A bűnügy gyanúsítottja, egy fiatal férfi 2018. november 12-én délelőtt ittasan vezetett Érd utcáin. Az autójával a megengedett sebességnél lényegesen gyorsabban haladt. A férfi vezetői engedélye egy éve lejárt. Amikor a Bajcsy-Zsilinszky úton a gyógyszertár elé ért, észrevett egy gyalogost, a bűnügy egyik sértettjét, aki az úttestre lépett. Enyhén balra húzta a kormányt, ám így is elütötte a sértettet, aki az ütközéstől kb. 58 méterre az úttestre zuhant. A férfi áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött az ott szabályosan haladó tehergépkocsival. A tehergépkocsi vezetője, a bűnügy másik sértettje súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, a gyalogos sértett a helyszínen életét vesztette. A halált okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettével gyanúsított férfi szökésének veszélye fennáll. Okkal lehet tartani attól is, hogy a férfi szabadon hagyva tanúk befolyásolásával, tárgyi bizonyítási eszközök megsemmisítésével veszélyeztetné a nyomozás sikerét. A nyomozás során a gyanúsított jelenléte és a bizonyítás eredménye kizárólag a letartóztatásával biztosítható. A Budakörnyéki Járási Ügyészség ezért indítványozta a férfi letartóztatásának elrendelését.
-
nordan #33933 ennél aljasabb dolgot nem is tehettek volna.....engem is felbaszott! -
KaBuTo666 #33932 Végig olvastam...atya isten...és ez a sok agyhalott köztünk él...erre innom kell valami erőset, ezt csak így lehet bírni... -
nordan #33931 BINGO
https://kuruc.info/r/2/192090/
a "kishölgy" a BMW vezetőjének a nővére.......
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.19. 22:40:37 -
nordan #33930 hátőőőő igen, most az hagyjuk hogy lány...van jó női pilóta is...kb 10000 ből 1............,de 17 évesen mennyi tapasztalata lehet,hogy 200-al száguldozzan pláne egy ilyen városi utakból kialakított pályán?!?!? -
17 éves kislányokat nem kellene engedni versenyezni.
Szerencsétlen Maria De Villota is telibe kapta a parkoló kamiont. -
-
Az a "csoka" egy 17 eves csaj. Elotte mar utkoztek vele, serult volt az auto, csak csuszott, katapultalt, aztan repult. -
nordan #33926 mondjuk valami nagyon gáz volt a csókával,mertz mindenki ilyen 60-80-al kanyarodott ez meg kb 180-al repült már százméterrel előbbről -
El Gigante #33925 Uhh ilyet még nem láttam, csoda hogy megmaradt! -
Mai F-3 baleset
másik kamera -
-
Érdekes, mert a szalagkorlátoknál a folytatást az előző mögé szerelik pont ez miatt, hogy baleset esetén nehogy nyárs legyen belőle,
így kellene hogy működjön, a szalag megvezeti az autót, tgk.-t
A videóban látszódik a krétával bejelölt csúszás nyom a belsősáv irányából, igen szerencsétlenül vágódhatott pont a toldáshoz, hogy nem lecsúszott hanem belefúródott vagy nem tudom.
-
wut? pont ez a magyarázat. -
nordan #33920 az nem magyarázat sajnos.....mint a mellékelt példa is mutatja -
hát... egy városban kialakított pálya... -
KaBuTo666 #33918 Azt a rohadt... 
-
kamionosjoe #33917 5 sérült lett a sofőrrel együtt. A 17 éves autóversenyzőnek eltört a gerince, de állítólag stabil állapotban van.
-
nordan #33916 safety = 0 -
https://streamable.com/1mb21
https://streamable.com/829mm -
Vagy egyszerűen nem merik szóvá tenni. A főnök vezet, ugye milyen jól vezet a főnök? Milyen rendes, hogy elvisz minket? Kicsit parázni mellette, de jobb autóval menni, mint az 5 évet késő mávval.
-
Pedig egyszeru: a tobbi is olyan tipus, mint a sofor;)
Ennel a balesetnel, elsore az a furcsa, hogy egy Volvo S40, es nem a szokasos harom tipusbol az egyik. Bar a felni alapjan "gyanus", hogy kicsit tobbnek gondolta, mint kozlekedesi eszkoz.
Bar lehet nem szaguldoztak, csak a szokasos telefon vagy hasonlo. -
Véletlenül halálra gázolta szerelmét, aki éppen vezetni tanította
-
nordan #33911 sose értem meg,hogy ha valaki nem egyedól ül az autóban az miért száguldozik és azok akik vele ülnek a kocsiban miért engedik neki -
KaBuTo666 #33910 Csodálom hogy 3-an ugyan életveszélyes állapotban, de mégis élve kikerültek belőle. -
nordan #33909 mennyivel ment azistenbarma -
Belefúródott oldalról a korlát -
-
Halálos baleset történt az M3-ason a Mohos pihenőhelynél
-
KaBuTo666 #33905 
-
nordan #33904 :D -
Az lenne még törötten is benne ülnék egész nap... -
A maffia kirandulni ment?! :))) -
nordan #33901 tied? -
-
nordan #33899 aztasúlyos! -
Nem ingyenes a "mulatság", a pénzért cserébe ott a mentő, autómentő..ect, inkább itt élje ki vágyait valaki mint a közutakon, lehet egy "zúzás" után a "sárga csekk" kézhezvételével helyreáll a lelki békéje is.
"Ja igen, kockázat, ez az egyik kulcsszó. Szállásadónk mesélte, hogy volt egy visszajáró kuncsaftjuk, mindig jó autóval jött, tudott is vezetni. Egyszer elkottázta: 15 ezer eurós számlát kapott a pályaüzemeltetőtől. Többször nem jött. Az autóra a németek állítólag tudnak pályára is érvényes biztosítást kötni, de olyanról még nem hallottam, amely a Nordschleifében tett károkat is fedezné. Már az is ezer eurós nagyságrendű tétel, ha miattunk zárják le a pályát, a mentés, a szalagkorlát-javítás és társai meg szépen összeadódnak. Mi ennek tudatában mentünk úgy, ahogy mentünk."
A Nürburgring mindenkié
Stump András
2015.09.26. -
nordan #33897 sajnálom őket :( -
A Nordschleife-re mindig is fel lehetett menni bárkinek. Hagyomány.
Már nem tudom hányszor el lett itt mondva.
Aki felmegy, ennek tudatában teszi, vállalja is a felelősséget. Ennyi.
Téged ez miért zavar amugy ? :D
Utoljára szerkesztette: bertino, 2018.11.15. 20:35:08