37135
-
USAMEN POWER #6465 Második videóban részemről 7:00 tól kezdődik egy durva baleset... -
Nagyon éhes lehetett :) -
Budaörsi suttyók powa:D -
n003 #6462 lesz 3 perec meg egy kiló kenyér :O -
alap lett volna... -
de majd bementem a tér közepére csúcsforgalomban telefonnal fotózni :D -
n003 #6459 képet waze! nem fényképeltél? hát nem gondolsz itten ránk? he -
ma elesben lattam egy pittyputtyot. oktogonnal pont leparkoltam szalltam ki a kocsibol es mikor odaertem mar szitkozodtam miert villog sargan a lampa a reggeli csucsforgalomban erre csatt egy kombi chevrolet taxis oldalbavert egy diplomata rendszamos volvo v50-et de szerencsére senki sem sérült meg jo kis hangja volt :) -
ooo bazz :( -
Ehh... seggre ilyen busszal szoktam hazajárni. -
Másfél éves kisfiút gázoltak halálra Ötvöskónyiban
ejj :/ -
Lol..tegnap este ill már éjszaka olyan 1-fél2 környékén kimentem teraszra cigizni, 2 percre rá egy qrvanagy csattanás. Ma megyek suliba, és ady-n valaki kiküldött 3-4 ilyen zöld oszlopot, ami a járdán van, hogy ne lehessen odaállni..de persze menetiránnyal szembe: D -
Énis... -
par megallo kimaradt -
Radír, bazz:D -
Pontosan!:) -
De azért milyen kemény lehetett már utasnak lenni:D -
öregember #6448 erre mondják : egy hajszálon múlt az élete -
Szabi1991 #6447 -
Szabi1991 #6446 -
pedig én úgy vártam,hogy odacsapja a korlátnak xD -
Baleset topik, nem drift.
Amennyiben szénnétöri magát vagy átmegy rajta a kamion, akkor ez a hsz törölhető.
-
Szabi1991 #6443 -
lolz
lehet akkorát gyorsult,hogy a nagy sebességtől beszakadt a szélvédő xDD -
Szabi1991 #6441
-
Szabi1991 #6440 már csak a
-ból kiindulva is sejthetnéd hogy mi a véleményem..
látszik hogy még soha nem találkoztunk... :D -
Nemtudom, lehet ti csodáljátok az ilyeneket, de az én szememben ezek csak pénzes tehetségtelen szarjankók
-
Sőt, továbbmegyek, az ilyen hülye gyerekek akasztanak ki nap mint nap. Ha úgy érzi, hogy rohadtul tud vezetni, mennyen el versenyezni, de ne ilyen utcai szarokba, hanem rendes szériába, ott majd elkenik a száját csúnyán (valószínű ezért nem is mennek, mert akkor ezek a csöcsös szőke csajok max csak röhögnének rajta). A pénz meg nem lehet akadály, hiszen írja, hogy építi majd a köv kocsit, meg ebbe is benne volt annyi lóvéja, mint állat. Ugyanilyenek vannak itthon is. Veszi a BMW-ből kamerával mekkora faszagyerek közúton, rá egy hétre meg siratja a falu, hogy milyen rendes gyerek volt... NC -
pillanatra se sajnálom a tagot... -
Szabi1991 #6436 2 utánégetővel nehéz lassan menni.. 
-
faszé köll hajtani... -
most a franciák nyertek -
Szabi1991 #6433 -
na hát azért nem frontálisan ütközött egy kocsival, egy biciklist kapott el, és azért az olyan nagy kárt nem okozott. Főleg mikor látok kocsival csókolózott, újonnan jóval kevesebbe kerülő széttört kocsikat 5-6 milláért, ez kevés érte. Az meg hogy ő elcsapott vele egy biciklist, hol érdekli az új tulajt? Engem nem izgatna, főleg ha megcsináltatja, és lehet meg sem tudja az új tulaj, hogy ez az a kocsi volt, amivel kinyírtak egy részeg biciklist. -
öregember #6431 maszka, kibaszottul hiányoztál........ csak nem az sg-nek.....
-
2. videoban amikor a motoros akar felallni es telibavagjak a fejet?! :OOOOOOOOOooo ijjj bazmeg meg amikor keresztbe van elotte a moci az se gyenge :| amelyiknek meg eltort a laba attol a hideg kirazott... de ez a motor szetfejeles nagyon kemeny :|az ott maradt -
-
n003 #6428 törött és előélete van talán azé?! nemtom -
nem kevés ez érte egy picit? meg ha jól rémlik, 65 amg volt, azért meg főleg kevéskének tűnik... -
Szeged belvarosaban.
A cikk.