37136
  • n003
    tankoljunk gyorsan soké :D
  • solo
    MOndjuk jahm, annyi elektronika van ebben már, hogy ezt meg azért kell megtanulni vezetni, mert különben nem indul el: D

Bár, ahogy elnéztem tavaly nyáron, elég könnyű vezetni.de semmi élvezet nincs ebban, hogy a magyar utakon a szart is kirázza belőled 5 perc alatt:/ Lehet egészséges, és még fogyna is valamit az ember, de öhm xD
  • DeenQa
    jaj igy én is jártam 1x ne oltsátok be :D annyi a megoldás h a kéziféket ki kellett volna engedni :D ugyan így szívtam egy 360assal anno :))) tökig be volt húzva, majd pici gázzal indultam aztán vhogy lefulladt tőle
  • solo
    OMG! Képes volt lefullasztani? xDDDDDD Neszivass: DD
  • Szabi1991
    nem baleset, de ha ez tényleg ennyire ért hozzá már lehet felkerült vmeik fára...
  • DJKonya
    Most egy ilyennek ezt magyarázd már el....
    Trabit se adnék a kezébe
  • SötétBarom
    Debutafasz öcsém :DDDD
  • solo
    Csak gratulálni tudok a hülyegyereknek.
    Ez nem BMW ami elvezeti magát..Ezt tudni kéne vezetni.
  • autoszimulator
    hát, talán ha nem satuzik, csak óvatosan fékez, és berántja középre, kisebb kárral megússza...
  • n003
    looool
  • Szabi1991

fail -.-'
  • solo
    -_-" Az para.

Ehhez hasonló, hogy osztálytársam gaterjának van egy Lincoln town car ja, asszem 76 os, multkor megy a belvárosba, és megáll egy lámpánál, mellete megáll egy 5 ös BMW, egyszercsak nagy pukk. Ez zsír új opel telibevágta a BMW-t.(Csaj vezette, és épp a lincolnt bámulta: D)
  • Szabi1991
    pff.. :-/
  • cement

• desigo
  • USAMEN POWER
    Látszik hogy vannak akik szeretik a kihívást, és az élettel való játékot.
  • n003
    no comment :|
  • öregember
    az ilyen ökör állat megérdemli.....

• DJKonya
    Meg is érdemlik az ilyenek.... nem hiszem hogy ez is 40km/h-s sebességnél ment neki az oszlopnak...
  • desigo
    éjjel sokan száguldoztak
    vesztükre

Október 22-én az éjszakai órákban Budapest XI. kerületében a Hunyadi János út és Kondorosi út kereszteződésénél, a városból kifelé vezető oldalon egy személygépkocsi eddig ismeretlen körülmények közt a nedves úton megcsúszva a járdára sodródott, majd oldalával egy közvilágítási oszlopnak csapódott. Az ütközés ereje a járművet kettészakította. Az autóban egyedül utazó fiatalember a helyszínen életét vesztette. Holttestét a tűzoltók emelték ki a roncsból.

• desigo
  • DJKonya
    Ez még egy Augusztusi Suzuki vs. Citroen baleset...
  • Benel
    Jahh. Most voltam arra, elég kömény, még a 4m magasan lévő faágak is le vannak törve, az oszlop már új, mindenhol gumikesztíűk+ egyik kiszakadt ülés ottmaradt, elég szarul néz ki az is :(
  • desigo
    az a gumi kemény
    nem is csoda,hogy elszálltak...
  • DJKonya
    Én láttam egy hasonlót még tavaly nyáron Pesten, korábban kellett felmennünk a raktárba, még világos volt és jó nagy forgalom. Ahogy a Hungárián átjövünk a vasúti felüljáró alatt, mi a külső sávba megálltunk a pirosnál. Mellettünk megállt egy kocsi (nem tudom már milyen) piros utánfutó volt mögötte és egyszer csak egy fékcsikorgás és durranás. Nézek oldalra 5-ös BMW telibe vágta az álló autót és a sofőrje még a baleset után is telefonált tovább...Kocsin a vonóhorgot benyomta a lökhárítóba...
  • Benel
    Villanyoszlop vágott ketté egy Volkswagen Golfot Leányfalun
    Basszus, ismerős adta linket, de akkor még csak szöveg volt, totál ráillett a leírás a haverokra akik tegnap mentek szentendrére innen, szintén golffal és szintén ketten, és ugyanott jönnek haza éjjel.., kicsit gombóc lett a torkomban..
    Aztán láttam a képeket és másik kocsi "hálistennek"... Elég szar lehet lánglovagokon látni a haverjaidat kettészakadt kocsiba :S huhh
    Itt történt nem messze, annyi hogy a hegyen lakom, úgyis megyek le megnézem a helyszínt..
    Azért nagy agy lehetett a sofőr, esett tegnap éjjel, golf I nem egy pályagép és a gumija no komment....
  • solo
    Tegnap este bulibamenet előtt állunk a szentimrén itt csepelen, és a kossuth-tanácsház kereszteződésnél a KOssuth iskola felé vezető irányba egyszercsak nagy fékcsikorgás, és egy ha jól emlékszem egy ezüst szürke astrát seggbevágott valami piros szutyok. Nem nagyon foglalkoztam a dologgal, kb 50 méterről néztem végig.
  • desigo
    Súlyos baleset történt a budapesti Erzsébet híd lábánál pénteken hajnali fél ötkor - mondta el a Független Hírügynökségnek Kormos Endre, a BRFK sajtóügyeletese. Egy 27 éves férfi Pestről Budára tartott, amikor autójával nem tudta bevenni a hídról levezető kanyart és kirepült a járműből. A sofőr súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A hidat a szétfolyó üzemanyag miatt teljes szélességében lezárták, a forgalom 9 óra előtt indulhat meg.
  • desigo
    Alaszkában medve kicsit szétkapta a gépet

• pointer4
    Legalábbis állat módjára, gyorsan hajtva :D
  • SötétBarom
    Második képen bal alul az a cucc az embereket kotorja arrébb ? :DDD
  • desigo
    Az autónál 38-szor veszélyesebb a motorozás

• n003
    húúúú :O b34

morbid humor villant az agymba: új garázst csináltak a mozdonynak :o)
  • desigo
    Két személyszállító vonat ütközött Indiában

• öregember
  • solo
    Biztos tudjja, gondolom ezért írta: D
  • Csabesz6
    Tudod ki ez?
  • USAMEN POWER
    Ez már perfect vélemény.
  • bosco05 #6468
    Hiába vált ki belőled bármit is , ez így igaz ahogy van. Én nem versenyzem a való életben, nem is vagyok tehetséges, de nem is verem magam, hogy ilyen kocsim van, meg ilyen kurvákat dugok... Tele van a föld ilyen újgazdag szarjankókkal, akiknek csak pénzük van, az is apucitól. Általában mindíg az a vége, hogy jútyubon siratják az összetört kocsijuk, mert még egy közúton sem képesek boldogulni vele. Ennyit erről. Lehet, hogy egy szaros Daewoom van, de benne van a lábamba már pár tízezer kilóméter, kocc és balesetmentesen, én erre vagyok büszke. Pedig volt, hogy ilyen idióták miatt meg is halhattam volna, de szerencsére eddig sikerült megúszni mindent. Nem kívánom neked, de majd az milyen negatív érzéseket fog kiváltani belőled, ha egy ilyen idióta állat kivégzi valamely hozzátartozódat. A sebességnek a versenypályán a helye, nem az utcán. Aki ezt nem érti meg az haljon is bele, csak ne vigyen magával ártatlanokat. Ez a véleményem...
  • USAMEN POWER
    Mellesleg én azt mondom hogy erős gyorsulás, nagy sebesség némi kockázattal jár. Előfordul hogy a következő pillanatban, az agyad rákenődik egy fára. Benne van a pakliban.
    Balesetek meg versenypályán is előfordulnak.