37135
-
pár raklap sör
-
inkább csernobil takarítását? :D
Vagy egy laza kis foszforbánya? A lehetőségek határtalanok. :D -
nem is halált érdemelnél hanem életfogytiglani munkát szibériában... -
Nem értek egyet!
A senkibe beletartozik mindenki ezekszerint.
Akkor megölöm a családodat, a gyerekedet és a képedbe röhögök. Akkor is ezt mondanád?
A senkibe ezesetben énis beletartozom. :)
No mind1. Ez offtopik. -
"senki nem érdemli meg hogy meghaljon" -
USAMEN POWER #6660 Szerintem senki nem érdemli meg hogy meghaljon.
Az a helyzet hogy sokan vezetnek úgy, illetve kapnak jogosítványt hogy rossz a látásuk. Ez ellen kéne tenni. A másik fele hogy az emberek többsége figyelmetlen, nagy bambaság kell ahhoz hogy ne vegyél észre egy qrwa nagy mozgó járművet elötted, illetve közeledni. -
Azis megérdemli hogy meghaljon aki nem veszi észre, hogy éppen vonat megy át előtte és nekimegy. -
a fehér lámpa is csak átkelési lehetőséget biztosít. arról megkell győződni, hogy átmehetünk-e. Szóval szerintem nem lenne célszerű azt mondani. -
"akkor nehéz megmagyarázni, hogy a teherautó csúszott a rendőrre." hat ez kemeny lenne :DDDD -
Az lehet. De ha a teherautó hátsó kereke alatt van, akkor nehéz megmagyarázni, hogy a teherautó csúszott a rendőrre.
(mint az a fasz aki nekiment a vonatnak oldalról (érted, megy a vonat át a vasúti átjárón) és aszonta: dehát fehér volt a lámpa.) -
mindenesetre nem éri meg rendőrrel ütközni,'érdekes dolgok' kerülhetnek a jegyzőkönyvbe utólag is
-
Attól még hogy rendőr, a mackósajt rá is vonatkozik! -
Balesetben halt meg egy ceglédi rendőr -
-
kicsit kiégett...képek -
USAMEN POWER #6650 LoL Idióták... -
n003 #6649 igen K-val :D -
öregember #6648 röhöKtél? 
-
dsg #6647 Megfogadtam a tanacsod.
http://poetry.rotten.com/suzuki/ -
Ennyi faszt :DD -
-
Mekkora barom. Show Off FAIL. -
n003 #6643 :DDDD bocsánat de én rohoktem rajta
ezt meg csak úgy ráadásnak -
Ez egy olckúl vectra??? -
Nem csodalom :D Undorito egy oldal... -
No igen.
Oda is feltévedek egyszer egy évben. Jól besokkol és megint nem megyek a környékére egy évig.
Az már túl sok nekem... -
Akkor ezentul rottendotrol kell linkelni 
-
Valahogy nem hat meg. -
ha vizualis tipus vagy, akkor el tudod kepzelni, hogy mit szedtek ki onnan. nah az sokkolo :)
meg eleve az ami maradt a kocsibol.. -
ebben mi a sokkoló?
Merthamég emberdarabkák lennének szerteszét aszondom sokkoló. Ez egy rakás fémkupac...
Ennyiből a méhtelep is sokkoló.
-
komoly ez a lap leikszeltem 5 reklámot erre olvasom ezt:
'A kamion a személyautót az út menti árokba tolta, a gépkocsit vezető férfi vesztette."
-
en kecskemeti vagyo, tegnap elmentem estefele megnezni hatha latszik még valami de semmi, gyertyak sem voltak. a srac az ut tuloldalan levo merci gyar epitkezesen dolgozott, oda tartott :( itt mar nem ez az elso baleset, pl egy haverom is jart mar itt igy, de o meguszta egy fülvisszavarrással -
hubazmeg... hat abbol csipesszel kellett kiszedni szerencsetlent :S -
öregember #6632 jáj -
volt egy baleset gödöllőtől kifelé a 30-as főúton a Mogyoródi leágazásnál fél 5-kor, 3 kocsi szaladt egymásba, ha jól láttam le akart kanyarodni szemből egy 3-ajtós zöld opel astra, és beleszaladt szemből egy kis fiat, meg állt még ott egy 3. autó is, az nemtom hogy került be közéjük.
akkor jártam arra, és ha jobban figyelek látom az egészet mert előttem történt, csak éppen nem arra figyeltem, és már csak azt láttam h vészvillogóval állnak meg előttem az autók -
Igen. Nem értem, hogy miért kell agyatlankodni amikor gyerekek vannak a kocsiban.
(agyatlankodás alatt értem a sebesség be nem tartását is) -
n003 #6629 hmm :|
"három felnőtt és három kisgyermek" -
öregember #6628 Szalagkorlát alá szorult egy Renault a 7-es főút XI. kerületi szakaszán >>> KATT -
pff ezek a könnyűépítésű házak :D -
Villamossal ütközött és felborult egy furgon a XI. kerületben