37135
-
Kábé... :D -
hm, akkor csak nálunk süt a nap? :D -
nem kis köd van ma...
Tömeges baleset az M1-es autópályán Zsámbék és Tatabánya között
18 személyautó és 6 kamion ütközött össze
-
icemankimi #6942 anyáááád:D -
Nekem is van egy haverom, aki masiniszta :D Kb 2 éve tolja, de már ő is darált le arcokat. Pont ugyan ezt mondta. Látja, hogy mi lesz, de oda a vonat elé nem tud lenézni. Hallja, hogy kopp, aztán szól befele, hogy valami gebasz van, kéne hívni a szerveket :DD -
Ne hidd, hogy nagy dráma.
Az én fateromat nem nagyon rázza meg az ilyesmi (kivéve ha gyerek van hátul az autóban). Radirozott már faterom is párat (autót, öngyilkost egyaránt), ő ilyenkor azon aggódik, hogy később ér haza a macera miatt. Amúgy ezt mindenki máshogy éli meg. De nem javasolt elmenni az opcionális free szabadságra, mert akkor utána jöhet a szihomókus aki nagy ganéj a mávnál. -
Ez asszem Komárom/Füzitő határán lehetett. -
Nem lehetett egyszerű végignézni a mozdonyvezetőnek... -
pfejj :S rossz volt nezni ahogy letepik a mozdonyrol :|
mekkora daru :| -
Reggeli órákban történt, ködös időben. Ha minden igaz a sorompó nem működött, de más források szerint meg igen. -
Vonattal ütközött az autó
Az autó sofőrje a helyszínen meghalt. Kocsiját a Győr felé tartó gyorsvonat 1 km-en át tolta maga előtt. -
Deltat szépen felrakta oda a járdára: D -
Geriga #6933
-
-
-
Jaja. :D
Meg toltak Mötley Crüe-t :DDD -
Szabi1991 #6929 off: sztem eléggé jó eddig ez a rádió, főleg az a Ezerőcsi műsor
-
Hallgatom pont :D -
Szabi1991 #6927 szerencsére nem sérült meg, pont előtte volt a baleset..
Neo Rádióba most dumál róla Winkler Robi.. ő is látta :D -
Mamma mia! :o -
:DDDDDDDD az igen -
Szabi1991 #6924 ehh gaben szerint egy 512TR :/
(ez 1hónapos kép) -
csak a biciklis volt hétvégi,10 éve szüleim autójával
többi céges autóval xD -
Szabi1991 #6922 "Négy autó ütközött össze a fővárosban az Árpád-hídon a kora esti órákban.
A karambolban résztvevő négy autó közül kettő sérült meg komolyabban. A másik kettő - köztük egy Ferrari - látszólag megúszta." -
nekem nem hozza be :((( -
mond hogy a melód vezetéssel kapcsolatos, és nem a hétvégi útjaid során élted ezeket át :DDD -
n003 #6919 ha nem volt bekötve ez fájhatott nagyon :O
azért hihetetlen hogy egy ien nagy és forgalmas kereszteződésben nincs lámpa .. persze 50-l megy akkor ez megsem történik :D -
auccs
-
mekkorát repült uhh -
tavaly a nővérem Hondájába belecsattantak hátulról. Ott is egy az egyben látszódott a másik kocsi rendszáma :D -
én azt sem tudtam kivenni, hogy ez terepjáró :D -
És mi maradt a terepjáróból? :D -
nem semmi -
Hagyd rá... -
Loco #6911 Azért ezt a kommentet te sem gondoltad komolyan ugye? Tájékozódj az autóvezetésről, mint olyanról, mielőtt hozzászólsz a témában. -
Egyszerű. Emberi felelőtlenség.
Nekünk van egy teherautónk és két hete cserélte át a gumis a téli gumikat. Apám el ment vele Pestre és mikor hazajön úgy szoktuk hogy beáll a főnökhöz és ha a futárok le pakolják a cuccot akkor valamelyik áthozza a kocsit. Suliba indulás előtt volt egy kis időm, mondom megyek és beállok a kocsival, és ahogy álltam be az udvarra rohadtul csattogott a jobb első kerék de nem foglalkoztam vele mert nem volt olyan sok időm. Délután haza jövök, már apám is ébren, mondom neki hogy mi volt. Ki megyünk, nézzük, így szabad szemmel nem lehetett látni semmit, elő veszem az emelőt emeljük meg és nézzünk alá. Fel emeljük és elkezdtem mozgatni a kereket és valamennyire kotyogott. a végén kiderült hogy annyira laza volt szinte az összes csavar hogy majdnem le tudtam csavarni kézzel is....ez autópályán kicsit veszélyes lett volna... -
öregember #6909 'zzziigeeeennnn -
-
az meg honnan jött ?
-
USAMEN POWER #6906 Bringával én is estem párat...
Egyszer meg 11% os lejtőn 60-70 km/h környékén repesztek lefele, egy döglött macska alaposan megdobott, de nem estem el. Be is baszott volna. Idáig minden balesetemet agyrázkódással megúsztam.