37137
-
Héeder #8970 Bal oldalt amit nem tudsz felismerni az szerintem egy Mercedes CLK szerintem:D -
Ezért ajánlott a SaBelt használata:) -
n003 #8968 aztahúha nagyondúrva :O kabrió bogárral .. meg a csávó hogy kiesik a kocsiból .. hihetetlen mennyire felelőtlenek az emberek :O -
:D azer van benne par durva megoldas :ASD pl az elso motoros :DDDD -
-
ittasan megöl egy ártatlan gyereket és a minimálisan kiszabható büntetést kapja wtf?
Három év börtönben és a gépjárművezetéstől való eltiltás öt esztendőre. Ezt a büntetést kapta az az asszony, aki tavaly március 3-án kora este halálos közlekedési balesetet okozott
"A halált okozó ittas járművezetésért kiszabható akár nyolc évig terjedő szabadságvesztés büntetés alsó határához közeli ítélet született a városi bíróságon."
-
"nem tudom kiszedni" egy w211 e-class facelift előtti -
Attol fugg kinek.... -
ezeket még nem nagy cucc felismerni.. -
Ez alap,hogy felismerjük:D -
Azt tervezem :)
Ha belepsz az Ismerd fel a keprol az autot topikba,lathatod hogy sokkal profibbak is vannak :P -
Neked asszem valami autós szakmában kéne elhelyezkedned. Amit én felismertem az a két porsche a corvette és a supra-t csak erősen tippeltem, hogy lehet hogy az. -
Nagyon is,masik kepen latszik hogy M3 utan egy M6 Cabrio van,utana egy Corvette Cabrio,van ott meg ket 911-es is,egy M3 E46 is! Cucc parkolo! -
jól összeválogatták... -
Haaat,ugysincs mas dolgom :D
-
nem hülyéskedtem -
Most csak hulyeskedsz....:D Amugy siman xD -
akkor most már balról jobbra írd le mindet... -
n003 #8952 piroson át nem lassan :(
másik ügyes
:(( -
Hmmmm...Igazad van. Sose láttam még ezt a típust! -
a futómű is kukás... -
[IMG] [/IMG]
-
Köcsög leszek, én nem látok ott ferrari-t. a corvett, m3 és két porsche ok. -
Valahogy igy :P Tulelte a csavo kis serulesekkel...
-
Nagy kar erte.....ha mar osszetori legalabb adja meg a modjat :DDD -
ezt már sosem rakod helyre, bontó az egész.. -
Haat lehet lennenek gondok :DD De ha megnezem van ott mas finomsag a hatterben,M3,Corvette,Ferrari johetne :D Jah meg a 911 -
Az eltekeredett alvázat is?
-
Piff paff helyrepofozod,nekem is kene siman igyis! -
Kerti dísznek maximum jó lehet.
-
így is kéne M5 love -
autópálya baleset lehetett, szemlátomást volt elég helye meg sebessége pörögve csúszni... -
-
öregember #8937 google -
Kellemes lehetett.......
-
vid? -
öregember #8934 A német pilóta a VLN (Veranstaltergemeinschaft Langstreckenpokal Nürburgring) gyorsasági sorozat harmadik idei futamán, a Nürburgringen szenvedett halálos balesetet, a tragédia a négyórásra tervezett verseny 22. körében történt: Löwenstein két másik autóval is ütközött, Aston Martin GT4-e felborult és kigyulladt.
A biztonságiak hiába igyekeztek a segítségére, Löwenstein égési sérüléseibe és a füstmérgezésbe a helyszínen belehalt. Szakértők szerint a borulásnál elveszíthette eszméletét, így nem tudott menekülni.
-
ez mikor történt? dél körül? mert szerintem ezt szoptam meg, és emiatt tereltek le a körforgalomnál, megzavarva engem teljesen :D -
Ma kb mielott odaertem 1 percel elotte borult be egy Golf 3-as az arokba,meg gozolgott a motor,szerencseje volt a csajnak! -

[/IMG]