37137
-
lehet akkor is volt benne xDD -
és mi a vicc? hogy sajnálták mert hogy szegénynek a lába így megy úgy...éééédes istenem...fogtam a fejem és mondtam hogy baazzeeeg de geci butááák vagytok....(már aki sajnálta). -
Es meg balfasz is,mekkorat taknyolt regebben elo adasban... -
én csak szimplán felakasztanám amekkora a pofája... -
most néztem meg retkes híradót
hát az milyen,hogy felhívta a csaját,hogy jöjjön oda és vállalja magára a balesetet ő meg elment mielőtt megjöttek a rendőrök
lol
balesetet bármilyen rutinos,tapasztalt ember okozhat
nade ittasan,felelősség alól kibújva
min 10 évre elvenném jogsiját,vadásztársaságból kitiltanám,retekklubból kivágnám... -
DIESEL DOG #9164 Sajnos pénz beszél...
-
tényleg meg kell azt várni, amíg valakit megöl az utakon? -
ezt is simán meg fogja úszni
jó kapcsolat + pénz combo segít...
a nagy vadász úr egyszer részegen fog lelőni valaki ártatlant -
DIESEL DOG #9161 Stohl Andrásnak ez már nem az első ilyen húzása, de ha ezt is megússza akkor nincs igazság... remélem meghurcolják végre... -
USAMEN POWER #9160 (#9146) -
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/05/08/csak_ki_akarta_probalni_a_lamborghinit_mindketten_meghaltak/
-
Egyet értek! Már rég lekell volna csukni a parasztját... -
Ha ezt Stohl ezt is megússza, rohadjak meg én fogok egy díszes táblával strájkolni a színház előtt... -
Szerintem más be lehetne vonni a jogsiát, ha kiderül, hogy ő a hibás.
Már az előző balesetnél véglegesen kellett volna bevonni a jogsiát. -
A művész úr bekaphat egy nagy fekete korbácsot...még ilyet... -
öregember #9154 a viszgálat folyamatban, nem lehet egyből 100%-ra rámondani (ilyen a jog) hogy ő vezetett -
USAMEN POWER #9153 "A balesetben könnyebben megsérült utas elmondása szerint a színész-műsorvezető meg sem kérdezte, hogy vannak, 'csak kért egy cigarettát'." 
"S. Andrást a rendőrség a 'balesetben részt vevő félnek' tekinti" ---> Gondom azért, mert hírességről van szó ... fasza !
-
öregember #9152 -
öregember #9151 -
öregember #9150 Egy 200nm-es autószerelő műhely teljes terjedelmében égett, május 07-én, a XXI. kerületben. A tűzet 4-es, kiemelt fokozatra minősítették. A nagy erőkkel kiérkezett egységek, 7 vízsugárral a tűz terjedését megakadályozták. A mellette található műhelyből a tűzoltók kimentettek egy idős férfit, aki nem szenvedett sérülést. Az épületből kihoztak 8db Argon gázpalackot, de egy PB palack felrobbant. A tűz eloltása után kihoztak még két Argon gázpalackot és egy Dissous gázpalackot, amit a rendőrség mesterlövészei kilőttek. Személyi sérülés nem történt. A tűz keletkezésének az okát még vizsgálják. -
öregember #9149 

-
n003 #9148 grat a "művészúrnak" :| -
öregember #9147 -
öregember #9146 csak_ki_akarta_probalni_a_lamborghinit_mindketten_meghaltak -
öregember #9145
CIKK -
Híradóban mondtak valamit Csepelről, hogy tűz volt valami raktárban ahol gázpalackok voltak. Mesterlövészek lőttek ki kettőt. HÍR Tvben hallottam. nézzetek utána. -
Nem tudom, de én is hallottam, meg ezen a héten ezen kívül kb 2szer mindig 11fele. -
eskü nem jártam arra XXXXXXD -
DIESEL DOG #9141 Hát ha igy is történt nagyon ügyes volt... :D -
Mi a fene folyik itt csepelen?
Most jöttem haza 138 assal, és láttam, hogy csepel összes rendőrje,tűzoltója,mentője ment befele az AVIA melletti kis úton. -
gondolom zárva volt a kapu, ez meg nagy tehetséggel belement és felakadt a kocsi orra, a lendület meg ezt tette, de ez az én véleményem =) -
DIESEL DOG #9138 Hogy a fenébe akadt oda fel?
-
-
kemény...
-
n003 #9135 igen a tennessee árvíz után(közben) készültek a felvételek -
DIESEL DOG #9134 Ez a mostani Tenneessee állambeli árviz nem tévedek ugye? -
Több kép nincs? Szeretem az ilyen képeket:) -
n003 #9132 nem kifejezetten baleset .. árvíz után:
-
egesz korrektul telibe csapta :| -
nemkő mert szar XXXD