37134
-
nordan #34708 CÉK jogsi,műszaki, forgalmi nélkül lenne a tippem
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.10.06. 09:53:03 -
Egy 21 éves srác vezetett, aki a 15 éves lány vőlegénye volt, illetve ült még az autóban hátul egy 11 éves gyerek is. -
A hianyzo loeroket az optimizmus es a remeny potolta, de keves volt. De mivel anya es lanya volt, talan nagyon nyomkodtak valamit, es nem figyeltek. Vagy teljesen szabalytalan volt (kanyarban). -
Megoldható, ha elég türelmes vagy, és 10-15 percig nem jön szembe semmi.
Most jött... -
"Az elsődleges adatok alapján a személyautó kamionsort előzött, akkor történt a baleset. "
Altóval? menjmááááá
-
Igen -
Alto? -
Ketten meghaltak a 44-es főúton
-
"A járművezetővel szemben kétmillió forintot meghaladó összegű pénzbírságot szabtak ki. "
"nem volt menetíró készülékkel felszerelve,. . . megengedett legnagyobb össztömeget meghaladva, . . .a sofőr nem rendelkezik a tehergépkocsi és a nehéz pótkocsi vezetéséhez, illetve vontatásához szükséges járműkategóriákkal. "
forrás
-
nordan #34699 ez mennyivel mehetett? -
-
Erre annyira nem számítasz amikor rágurulsz -
https://twitter.com/KamiliaHaraQoo/status/1178877633666277377 -
nordan #34695 románok? -
Aztakutya
-
Horrorisztikus baleset angilában. Kirepült holtestek... -
-
ittas sofőr elütötte őket -
nordan #34690 én is nyertem egy ilyet már lendületből érkeztem a zöldbe a pesti úton,de egy csuklós!!!!! még kikanyarodott az Atheneum nyomda felől.....pofám leszakadt -
nordan #34689 aztaqrva -
-
Sajnos a sofőr hiány egyre aljadékabb sofőröket termel ki. 2 hete az Andrássy úton nekem teli zöld volt, a trolibusz sofőrje meg teli pirosban áthajtott előttem, csikorgó gumival, full satufékkel tudtam csak megállni. -
-
no caption needed
-
Meg azt, aki a gyereket megtanította "közlekedni"... Ha jön a busz, még ha lassít, akkor se mászunk elé, csak akkor, ha már megállt! Nem bízunk semmiben, és senkiben! Feleségemet is nehezen szoktattam hozzá, hogy gyalog átkelőn hiába zöld a lámpa, attól még halálra gázolhatnak!
-
A balesetek autó roncsai bontóba dobandók és kész viszont az emberi roncsok,nyomorékok lehetnek az elrettentő példák.
Elképesztően sokan mobiloznak,figyelmetlenek.
A rendőri intézkedés meg kb nulla.
Ilyen videókat kellene kötelezővé tenni a középiskolákban. -
Anyját teherbe vágja a bkv sőfor a 6 osztályával ....
-
nordan #34681 öngyi? -
25 éves nő fának hajtott
Utoljára szerkesztette: desigo, 2019.09.25. 16:26:30 -
Tiszteletre méltó, amit csinál (megelőzés)! De, ettől még (ahogy mondja) a VALÓS problémával nem tud mit kezdeni. Pedig, pár nyilvános kivégzés sokat segíthetne...
Ha sokkal nagyobb lenne a közúti ellenőrzés, annak lehetne csak eredménye! De, nem úgy, hogy kizavarnak két rendőrt, hátha át gázolnak rajtuk is a kecsegek... Nem régen (múlt héten) zebra, iskola miatt rendőr is van ott (16 ker, Ida utcánál) kecseg autós kielőzte a buszt (ráadásul, két autós volt ilyen). Az első nagy gázzal elhajtott a rendőr elől, de, később utol érték, ha jól olvastuk a fészen... A rendőr leadta a rendszámot, és megtalálták. A másodikat meg tudta állítani, de persze még a köcsögnek állt feljebb ugatni rendőrrel... Pedig, tábla jelzi a gyalog átkelő helyet, mind két oldalon, és természetesen, még záróvonal is van... -
Itt van még -
Monster truck
Crazy
Utoljára szerkesztette: sorler, 2019.09.23. 21:00:35 -
Egy veszprémi rendőr helyszínelő másfél órás előadása a balesetekről, okaikról, az általa helyszínelt példákkal. -
Nem láttam Rogán Antalt nagyon reklamálni mint Rezesova esetében... -
esti hiradóban a tv2ben már kis is volt takarva :D kitakarták az arcát meg az óráját,semmi mást,jól nézett ki :D
-
KaBuTo666 #34673 Anyagi háttere bizony van, a képen egy Hublot óra van a csuklóján ami 8 milliótól kezdődik.
-
Magát videózta a Dózsa György úti tragédia előtti pillanatokban -
Nem mintha szamitana a tanitas, tanulas, tudas es vizsga, de: bar nem tudom mi tortenik a mai oktatasban, szerintem logikus es kivitelezheto lenne, hogy egyszer also es egyszer felso (foutvonalas biciklizes hatara) tagozatban (alltalanos iskola) beleferne 1-1 evben 5-10 oranyi oktatas (osztalyfonoki helyett, ha meg letezik:) es vizsgaztatas (dolgozat, tesztsor stb.), es utana jelkepes papir.
Ha mast nem is, azt talan megjegyeznek (es papirozva lenne), hogy a kozlekedeshez szabalyok tartoznak, es szabalytalankodas (es balesetokozas eseten) felelosegrevonassal jar (18 alatt szulok; penzugyi).
Mert most, ha valaki elcsap egy szabalytalankodo biciklist/rollerest (foleg ha fiatalkoru), honapokig mehet a huzavona, es az anyagikat es a kiesett munka idot, sose teriti meg senki. -
kamionosjoe #34670 Az egy dolog, hogy van mostanában a kerékpárosoknak is tábla, de szerintem a fele azt se tudja, hogy mit jelent, kötelező oktatás meg nincs. Amikor bicajozom, akkor is folyamatosan szembe jönnek velem az egyirányú bicikliúton. :D -
A Duna oldalarol a jardarol jon (kozos hasznalatu), igy lampaja van, ha nem mukodik, akkor a zebran elsobbsege/lehetosege (a szokasos eljarassal; vagyis nem lenduletbol rafordulok:D), elvileg ilyenkor csak tolva lehetne.
A hegy felol az uttestrol jon, ami lampas es tablas, semmi extra.