Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
= de azért kihajt a garázsból a baromja és mivel keveset használja télen még annyi tapasztalata sincs...
F
Ha odafigyelsz, és ésszel cselekszel illetve reagálsz, nem lehet gond.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Esküszöm leesik a hó csinálok neked harmonikus mozgású videot :DDD
Vezettem már RWD autót tudom hogy hogyan viselkedik gázra fékre egyaránt.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
AZ igaz hogy egy RWD hamarabb kicsapja a farát, de ugyanezt egy kicsit másképp egy FWD autóval is meg lehet csinálni.
Sõt RWD autóknak pont ez a hátránya hogy túl hamar elindul a segge... attól függetlenül elfogadnék még a Samara mellé egy 2107-est... vagy egy VFTS-t... :DDDDD
Azt még hozzátenném, hogy bután is fordul az fwd, sosem lesz olyan harmonikus a mozgása mint egy hátsósnak.Én ezt tapasztalom, voltam már többször mindkét fajtával.Nem mondom, lehet azzal is bohóckodni, de SZVSZ ég és föld:)
Na jó csapatást, nekem már csak benzin kell:P
Közben játék a gázzal, és hadd faroljon! :DDD
#7285: De kedves vagy... :DDDDDDDDDDDDD
Attól függetlenül, egy kézifék behúzással keresztbe lehet fordítani... :DDD
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Nabazz, ma reggel balesetre keltem: DD
Már félálomba voltam, egyszercsak az utcába egy nagy pukk, és indul-t is egy parkoló autó riasztója: D
respect to the man in the ice cream van
Hasonló bár kevésbé veszélyes sztorim az még akkor történt amikor kb. 5 hónapos volt a jogsim B-re. 2x2 sávos csomópont, jelzõlámpa zölden, autó meg elkezdi tolni a seggét balra. Itt is szokásos ellenkormányzás, enyhe gáz elvétel, és már ment is vissza egyenesbe. Azóta nagy forgalomban jobban odafigyelek, mert ha akkor abban a pillanatban valaki eljön melletem 100% hogy belefarolok, õ meg neki megy a villanyoszlopnak. Azóta ha csapatni akarom a gépsast akkor kimegyek egy üres parkolóba, vagy hasnolnó helyre és ami a csövön kifér... Lada 4ever! :DDDD
Jöttünk fõútról mint meszes (este, no forgalom) (60-70) aztán egy enyhe ballrában elkezdtünk sederegni (segge megcsúszótt, ellenkormány, stb. Az oszlop elõtt álltunk meg vagy 10 centire. Baromi jó volt. Félelmetes, de baromi jó. :)
Þór vígi þessi rúnar
(De nem értek nagyon a gumikhoz ám)
Þór vígi þessi rúnar
Eddig nem volt gondom vele, latyakban hóban jól tapad, jégen meg úgysem áll meg semmi sem...
Þór vígi þessi rúnar
Estére szerintem a fél ország megbénul :D
Ne félj a tökéletességtõl! Úgysem éred el sohasem.
am a Bajcsyba laktam 98-ig.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
"Thu-n" <#conf>#conf>
Másik meg, jövök haza, hugom mondja, hogy bazz, lemaradtál a balesetrõl...Kérdezem, hogy mi volt, erre mondja, hogy egyik autó bajcsy-n jött az LTP felõl, a másik pedig a Thu-n a papírgyár felõl, aki a papírgyár felõl jött nem adta meg a jobbkezet, elrántotta a kormányt, felment a kisbolt elõtt a járdára, majd az imaház elõtt jött le...asdf...10 percel ezutánn értem haza: D