Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Þór vígi þessi rúnar
Estére szerintem a fél ország megbénul 😄
Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.
respect to the man in the ice cream van
am a Bajcsyba laktam 98-ig.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
"Thu-n" <#conf>#conf>
Másik meg, jövök haza, hugom mondja, hogy bazz, lemaradtál a balesetrõl...Kérdezem, hogy mi volt, erre mondja, hogy egyik autó bajcsy-n jött az LTP felõl, a másik pedig a Thu-n a papírgyár felõl, aki a papírgyár felõl jött nem adta meg a jobbkezet, elrántotta a kormányt, felment a kisbolt elõtt a járdára, majd az imaház elõtt jött le...asdf...10 percel ezutánn értem haza: D
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
#7250 Huh bakker, kollégák is szoptak biztos rendesen...
#7245 Jobbulást neki, nektek meg kitartást! sajnos én is átéltem már hasonlót<#szomoru1>#szomoru1>
Nagyon lol történet volt az egész: D

jobbulást sógorodnak!
az olyan pondrókat akik meg segítés nélkül elmennek simán lecsukatnám...
(tessék használni a "válasz erre" gombot)
"A Zetor sofõrjét a mentõk életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Az Opel vezetõjének nem esett baja. "
akkor,hogy hagyta el a helyszínt?
már ha ez az...
Az Opel és a kukoricát szállító traktorral kapcsolatban irnék!!
Az Opelos srác a sógorom, 3 éve volt jogsija, ez az autó az anyujáé, mivel az övé nem jó, igy ezért van rajta a T betû. Nem irtak le minden körülményt ami bosszantó! Mégpedig: a traktor sofõrje ittas volt!!!! Egymással szemben haladtak, de az ittas állapotnak betudhatóan a traktor átjött a sávjába, majd berántotta maga alá az Opelt! Valamint a traktor sofõrje elhagyta a helyszint segítségnyujtás nélkül! A rendõrök a pincéjében találtak rá!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"tyûûûû, találtam pár régebbi képet egy régi cd-n"
de nem para 😊
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ma elõttem tötymörgött egy transporter rádudáltam mert türelmetlen voltam .. miután bekanyarodik a parkolóban néztem a kerekét nullárafutott nyárigumi :|
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
respect to the man in the ice cream van
par jobb lett volna linkben :| kemeny kepek....
#7224: ez ott volt tolunk 1 utcara... meg mindig ott a koszoru.
------------------------
------------------------