Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Ez miafaszom? :DAS:?
Legnagyobb a régi pözsó, amikor megburul kirepül belõle vagy 6 bõrönd :DAS_:,dsa
(3:00)
Meg a seicentok. Jézusom :DD
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Én is csak azt tudom mondani amit Zsíroskenyér, nemtudom, hogy hogy is gondolták ott egyesek a dolgot:]
De az fix, hogy 1-2 autónak belett állítva a futómûve :]
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
páran annyira besokaltak,hogy kész.Satu és full egyenesen csúszás
árokba csúszó trabit meg,hogy kiröhögték xD
egy-kettõn én is beszartam. Nem is értem hogy jut eszükbe az embereknek, mondjuk egy teljesen stock yaris-szal benevezni egy rallyeseményre :DD Nem esik le nekik hogy nem arra való?
A 2 tonnás bálna merciken szintén szakadtam.
Nem is tudtam hogy iylen viccesek ezek a lengyelek -.-
Egykét autón beszartam, pl kombi F astrával kûdi neki a rajjét:DD
A rákóczi-n majdnem a tesco nál egy új passat, és egy swift alakította át egymást:/
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
F
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
2008 Lamborghini Murcielago LP640 : $450,000
1991 Bugatti EB110 : $485,000
2003 Ferrari Enzo : $643,000
2008 Pagani Zonda F : $1.1 million
2008 Bugatti Veyron : $1.6 million
McLaren F1 : $2,000,000

Pl. hányszor volt fronthatás, hányszor volt 0 fok alatti hõmérséklet etc.
+ minden évben csökken a biztonsági szempontból elavult, régi jármûvek száma, egyúttal nõ az újabb autók száma.
Szóval haláleseteket elég sok mindennel lehetne magyarázni. kicsit brit-tudósos a feladat :)
A zéró tolerancia bevezetése óta a rendõrök év végéig összesen 15 840 vezetõi engedélyt vettek el a helyszínen.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
hbd
csak az a szerencse, hogy ártatlanok nem haltak meg
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Most reggel fél9 felé jöttem a váci úton befelé, Tungsramtól állt a sor..Az árpád út elõtt baleset volt, épp ott élesztették újra az egyik embert a kocsi mellett.<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Nemtudom mi történ, annyira nem voltak összetörve, bár akit élesztettek annak a kocsinak a vezetõajtajánál volt a törés :S
németországban ez így megy
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______