37102
  • öregember
    nekünk már az is rossz ha neten fent vagy XDDD
  • Szabi84
    én is tudok neked 50 ezerért autót:D de az 500 ezer azért sok az már félig meddig profi gép, 80-120 ezerből megvan egy strapa bicó hétköznapokra
  • milk4
    Ki mondta,hogy nem?
  • milk4
    Ellehet vele jutni A ponttól B pontig?Igen.
    További hülyeségeidet kérlek tartsd meg magadnak.
  • Vadnokedli
    Normális bicikliről beszélünk; nem ilyen csöves cigányok által össze hegesztett farigcsált talicskáról.

Nézz utána; sajna a középkategória 200-750 -ig terjed és a felső kategória egészen 750-tl akár 5 millióig(bár ezek speciálisak).
  • SrAta
    persze trabantot is kapsz 10 000ért...
  • SrAta
    Igen barátom! Totál egyetértek a sőt aki évente sok kilómétert tesz meg (magyarul ha még a retyóra is kocsival jár) azt mégjobban megadóztatnám. Azért talán a szomszédba gyalog is lehetne menni.(Nem mondtam h te ilyen vagy!)
    Na de most te károsítod a környezetet, én nem.
    Neked építenek utat és biztonságosan közlekedhetsz rajta, ellenbe bicikliút nincs, pedig én is fizetek adót!
    Amúgy meg énis cserélek gyakran alkatrészeket, mert használom rendesen.

MÁS:
    A másik meg a KRESZ hiányossága!
    Na most anyázzátok a bicósokat, hogy pl nincs fék vagy világítás.
    Na most nekem 1 fékem van, de az úgy fog mint a barom és nem kell nyélig húznom mint a nagypapinak aki még úgy se tud 2 kilóméter alatt se megállni.
    A rendőrök meg nagyon gerincesek.... A szuzukis nagymamival meg velem geciznek, velem pl h nincs első világítás vagy h nincs első fék... De a szlovákrendszámos sötétített BMW-t nem meri igazoltatni, mert még valaki véletlen kilőhet belőle.... Hát gratulálok...

• Vadnokedli
    Persze értem; Biztositás meg benzin stb..
    Én spec Motort vennék csak, a fogyasztás miatt(mert ugye könnyű; csak 1 személyt kell szállítania(max 2-t), és ebből adódóan keveset fogyaszt.)
  • milk4
    Lemegyek az Auchan-be és veszek neked egyet 10.000Ft-ért.Igen!TÍZEZER forintért!:)
  • matyi0323
    Nem általánosítani akartam.
    ( bennem van a hiba, de nekem mindig csak az idiótája jut ki.. )
  • w77d
    előző hsz-ben leírtam.. én és a többi autós 4-5 havonta veszünk ilyen bicajokat gyakorlatilag :)
  • Vadnokedli
    Sajnos ez amúgy téves; egy normális bicikli ára 500 ezernél kezdődik.

(De tényleg;500 Mátyásból csak egy vázat kap sajnos az ember, szerintem a motor jobban megérné.)[Ezt a "nekik csak két kerékre tellett motor nélkül.." -re reszponzálva.]

(Amúgy semmi közöm az itteni témához csak látom egy jó kis flame war kezdődik és szeretnék nézőként részt venni.)

• w77d
    az lehet hogy egyszerre többet fizettél érte és ezt páran megteszik még, nna de abban nincsnek benne, hogy adót, benzint, CASCO-t meg kötelezőt fizessenek. Egy motornak vagy autónak nem elég kifizetni a vételárát azt fenn is kell tartani. Én kb hetente 15ezret fizetek benzinre, biztosításra egy vagyont, súlyadóról nem is beszélve..
  • SrAta
    kívánom hogy az árokba köss ki vagy az alváz alatt:)
    Most attól, hogy páran részegen mászkálnak és nem figyelnek még nem mindenki hülye...
    Engem is ütöttek el úgy, hogy gurultam át a zebrán intett a nő h átmehetek, leugrott a kuplungról és nekemjött.... na most én se anyázok tudom hogy az az 1 balfasz (meg még jópár, de szerencsére csak 1 ilyenhez volt szerencsém) és fogta magát és elhajtott... pedig a kár amit csinált jópár 10 000 ft-omba került, sőt lehetett volna több is ha reped a váz...
    Meg dudáltak már le út széléről úgyis, hogy felfestett bicikliút volt... Sőt piros vasúti átjárón mentem át és a nőci telefonálás közben olyan faszán letette az autót a füves részre engem meg fel a szalagkorlátra mint a csuda....
    Szóval nem csak a bicósokat kell anyázni...
  • SrAta
    hmm csak 2 kerékre van pénze motor nélkül??? ejj barátom lehet drágább a bicóm mint egyesek motorja....
  • Vadnokedli
    Egy új vissza pillantó tükör mennyibe fáj? átlagosan?
  • Szabi84
    igen bringások és mindegyik parasztmontival jár svájcisapkában kopott zakóban kapával vagy gázpalackkal a csomagtartón
  • w77d
    az úgy jó ahogy van XXD
  • matyi0323
    Nem.
    mondjuk ráférne a sörhasadra egy kis tekerés.:DD XDD
  • milk4
    Te mit szívsz,hogy ennyire pattogsz?Mellesleg,ha nincs bringaút akkor ne akarjon senkisem bringázni.
  • matyi0323
    Tanuljon meg mindegyik kulturáltan közlekedni és nem fogok ilyet írni.
    De amíg jobban félek egy rohadt kis dög bicajostól, hogy mikor borul össze előttem, mint egy 40 tonnás kamiontól.. addig nem érzek semmi rosszat..
  • Effe88
    +1
  • DannyL
    Nem vagy rossz, sokan vannak ezzel így. Napi 50km-t kéne mennem nagyon rossz terepen, ha biciklivel szeretnék bejárni. Tudom, mert célom volt hogy néha azzal járjak be, de elég horror az út. :)
  • DannyL
    Ha a hozzád hasonló intelligens egyedek az úton lesznek, akkor sokan.

Idézhetlek?
    "szívem szerint beleborítanám az összest az árokba, de minimum beküldeném az alváz alá."

Büszke lehetsz magadra!
  • w77d
    én attól még autóval megyek, mert bringával kivitelezhetetlen a következő hetem... most akkor rossz vagyok?
  • matyi0323
    és looooool:D most van a híradóban a " bringázz hétköznap is ", holnaptól egész héten arra bíztatják a népet, hogy bicajjal menjenek dolgozni/suliba/oviba..

te jóég.. hány biciklis fog meghalni, de minimum kórházba kerülni az elkövetkezendő 5-6 napban :DDD
    ( mondjuk szerintem csak pesten van ez.. )
  • w77d
    "Ha felmegy az autóútra akkor jön a türelmetlen paraszt a hiteles Suzukijával és osztja a puhos testéből az igazságot. "

én meg inkább azt vettem észre, hogy a kis biciklis futárhülyegyerekek szeretik osztani az észt a ksi szarjukról, és igencsak sokszor hallottam már ki az irigységet ilyen esetekből mert nekik csak két kerékre tellett motor nélkül.. evvan.. érdekes, hogy módosabb biciklist aki tényleg azért biciklizik mert kedve van nem láttam még se szabálytalankodni sem pattogni, az ellenpéldát már túl sokszor...
  • öregember
  • öregember
    ez már volt, nem ? ..
  • DannyL
    És a szülei hol voltak vajon? Ja tudom,az udvarban mosták a hiteles Suzukit. Hogy kerül a gyerek az útra egyedül? Hol vannak a szülei? Ezen morfondírozzon inkább a nagyrabecsült szűklátókörű publikum.
  • n003
    Kerékpárral lakott területen belül legfeljebb 40 km/óra sebességgel szabad közlekedni, azon kívül
    sisakban 50, sisak nélkül 40 km/h a megengedett sebesség.

van még kérdés??
  • n003
    kb 30al ment .. rendőr a vétlenséget állapította a részére
    és felhívnám figyelmed: "egy autó takarásából kilépett" ha egy autó vagy motor üti el 30al akkor ott kis pech-el kampó van a gyereknek
  • DannyL
    Tudjátok mi a szitu? Egyre népszerűbb tekerni, mert egészséges. Az autósok nagy része 100m-t nem bírna lefutni szívroham nélkül, de a pofája akkora mint a bécsi kapu. Szánalmas hájpacnik. :D

A népszerűségből adódóan, egyre több az autós vs. biciklis konfliktus is, ami ugye természetes. A kultúránk meg a béke valaga alatt van. Nincs a bicikliseknek infrastruktúra. ha lemegy a járdára, akkor basztatják, hogy a kresz. Ha felmegy az autóútra akkor jön a türelmetlen paraszt a hiteles Suzukijával és osztja a puhos testéből az igazságot.

Elvárnak dolgokat, de semmi támogatást nem adnak hozzá hogy be tudd tartani. A kerékpáros kresz egy vicc, ami ezer éve elavult. Ha szeretnétek mondok nagyon okos példákat belőle, egy vicc az egész. Átgondolatlan, elavult és betarthatatlan.
  • DannyL
    Sose ittam mielőtt biciklire ültem. Hagyjuk már az általánosítást.
  • DannyL
    Egyébként meg ha autó elé lépett volna ki a gyerek ugyan így, szerintetek mi történik? Akkor nem az intenzíven lenne szegény.
  • matyi0323

Lehet most sokan fogtok anyázni.. de azt mondom:
    szívem szerint beleborítanám az összest az árokba, de minimum beküldeném az alváz alá. életveszélyesen közlekedik az összes!!!
    A bringások épp azok, akik le sem szarják soha, hogy mennyit ittak..kijönnek a kocsmából.. jobb esetbe nem mászva, és ülnek fel a biciklire.
  • DannyL
    Gondolom te még életedben nem ültél beciklin. Én mindkettőt aktívan használom és elárulok egy titkot. Mindkét bagázsban óriási parasztok vannak, mert egyik se ismeri a kreszt. Az autós se jobb.
  • w77d
    a kerékpárosok 80%-a hírből sem ismeri a KRESZ-t, csak az autósokra tudnak mutogatni meg bunkóskodni. Nem egyszer volt már konfliktusom tipikus fröcsögős raszta biciklisekkel, mert mi az hogy nem engedem át zebrán mikor rajta ül a cangán, meg mi az, hogy rádudálok, mikor nekem van elsőbbségem. 2 éve sikerült egyet feldöntenem de hála a magasságosnak rendőrautó jött utánam és szépen ki kellett fizetnie a hülyegyereknek a motorházon keletkezett kárt ( balról jött kereszteződésben, nem állt meg)
  • matthias92
    erről hallottam :SS durva :S
  • matthias92
    külterületen. belterületen 25 asszem