Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
németországban ez így megy
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
-.- hogy lehet engedni valakit vezetni ilyen idõsen???
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ezek után már csak abban reménykedem hogy a gázolót, lecsücsültetik pár évre, + a vezetéstõl eltiltják örökre. Minek az ilyen vadhülyének jogsi...
Ha jól látom egyszer borulhatott(akkor sem nehezedett rá teljesen a kocsi súlya a tetõre) a többi csak csúszás volt a hegyoldalon..
respect to the man in the ice cream van
Aztán lehet, hogy tényleg.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Gondolom a fékpedált beletaposta a padlóba.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
ezen a mondaton nem birom abbahagyni a röhögést bazzeg 😄😄?LWQIDSL?D?É:😄SPÕSA:ÉDDD
respect to the man in the ice cream van
viszont az a batmobile nagyon pujar
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
erdekes modszer
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ha a munkahelyed lenne kockán szerintem te sem örülnél a milliomos álmodozóknak
inkább a politikusoknál kéne balhézniuk,mint lézerezni a halászok szemét,meg a milliós karbontrimaránt elédobni egy hatalmas acéltestnek
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.