37137
-
Lehet hogy ez most meg fog rázni de.: Egy 30millás merci sem ér annyit amennyi.::DSADD -
nna de most komolyan mi a kurva isten kerül egy bringába annyiba? van benne vezérlés meg egyébb bonyolult elektronika? nincs. van benne GPS, ABS, ESP meg még egyébb? nincs. van benne kiforrott dízel vagy benzin motor? nincs? tartalmaz szórakoztató rendszereket? nem
és ez még csak pár dolog, a lista kegyetlen hosszú. Egy autó ennyibe kerül igen, de egy bicikli ne legyen már több százezer... -
Az Ön hozzáértése példátlan.
-
hát azért egy autóban levő technika, elektronika és motorizáltság más mint egy bicaj :D míg az előbbinél indokolt a magas ár, az utóbbinál nagy barom aki 100ezernél többet kiad egy pár kerékért, pedálért, láncért egy egyszerű bringa váltóért és egy vázért.. -
Én mindig megtalálom az utat:DD Fel a járdára ,le a járdáról,át a piroson,át a bokrokon,egyirányúba be aztán ki.:) -
Jó lenne ha lenne korrekt út a bringásoknak és lehetne rajta normálisan közlekedni.
De az,hogy pl éjjel is nekem kell vigyázni a körúton keresztbe száguldozó bicajosokra az botrány.
Persze figyelmes voltam elengedtem és full normális módon megköszönte.
De ha egy paraszt vagyok és elütöm akkor lenne egyből botrány.
Mindkét tábor figyelmesebb lehetne. -
Az tökéletesen elfogadott, és érthető az emberek többségének, hogy egy teszemazt, porsche milliókba kerül, de az nem, hogy egy sport bringa is elérheti a milliós árat?
Ilyen erővel akkor miért is kerül az a porsche annyiba? Hát egy trabanttal is eltudok menni A-ból B-be, nem? :)
Témához pedig..Mindkét félen vannak barmok. De valljuk be, az autósok többen vannak, így nagyobb arányban vannak jelen a birkák.. -
kár valóban
de egy biciklire 30ezer forintnál többet kiadni is kár:D:D -
Brüsszelben voltál csak mi?Eléggé rosszúl tetted:D Brüsszel eléggé unalmas és csúnya egy hely. -
öregember #13698 kv-t főznek és vasalnak :DDDDDDDDDDD
-
én se ;de viszont bánom hogy voltam egy modell boltban és nem a DMC DeLorean modellt vettem meg :[ RÁADÁSUL !!! Vissza a jövőbe edisön volt. :D -
mennyémáá' százezreké kerékpár :D
13 évesen vettem egy Hauser fasza ezüstmetál-fekete, 21 sebességes, nemtom mekkora kerékpárt, kulacstartóval meg sebességmérővel, 35-ért, mégis lebírtam vele tekerni a napi 50-60 km-t nyáron, m nemvolt mit csinálnom. mára sajnos nincs késő délután, este kedvem kerékpározni, mert még ott vannak azok a tankönyvek is :/
ellenben lebírom mindenféle gond nélkül sprintelni a 100 métert. ;)
az ien méregdrága kerók mit tudnak amúgy? :s -
vegyünk el kettőt vágó úr 

-
Az van,de egyszer sem voltam:D -
öregember #13693 vannak barom autósok és barom bringások is
kár ezen órákig vitázni...... -
most tarkón lőnél vagy egyetértesz? :)
legnagyobb hiba a KRESZ-ben van.. jó persze.. sok a birka ember is. -
Szerintem tudsz; hát ha én tudom ezt; és az nem ma volt hogy Belgiumba jártam :D Sőt ott van valami éves virág fesztivál is. Ahol ott a főtérre kiraknak mindenféle mintában virágokat ugye.? :Dxd
-
Szerinted én tudok valamit Belgium történelméről?:D -
az első mondatoddal egyet értek. viszont ez vonatkozik minden járműre. az emberek NEM tudnak közlekedni, mert balfaszok. és nem csak a bringások nem ismerik a kreszt, hanem az autósok döntő többsége. vezetek már néhány éve, és a hajam égnek áll néha az úton. -
Ja.Bár az utcán nem ajánlatos szívni,ha beszívva megőrülsz:D Meg 5g-nál többet se hordj magaddal. -
Az úgy jó; úgy lehet még én is rászoknék; de én utoljára 2004 ben voltam azt hiszem Belgiumban. Ott van az a legenda, hogy egy pisilő kisfiú oltotta el a tüzet nem? :D -
öregember #13686 off off off off off off off off -
nem.. komolyan nem értem miért kell ennyire primitív baromnak lenni. bazzeg, senki nem várja el tőled, hogy ha szükséges a munkádhoz az autó, akkor bicajjal menjél... nem erről van szó.. arról van szó, hogy néhány tohonya kreténre ráférne, ha 2 utcát nem kocsival, hanem bicajjal tenne meg. ennyi. -
belgiumba legális a fű?:D nemis tuttam:D
-
én meg tarkón lőném az összes hozzád hasonló, szellemi fogyatékos faszt, aki ilyen alpári módon mocskolódik.
demagóg barom... -
Itt belgiumban a fű legális,ha azt szívod amit magadnak termesztesz meg:D
Hát,jelenleg 2db 0,5L-es Eristoff és 3db 1L-es Eristoff van a fiókomban:D -
NESZE NEKTEK MADARAS TESCO! :D -
ANTI DROG! ANTI DROG! soha semmit; mióta napvilágra jöttem.
Vodkábol meg Nemiroff, vagy milyen? Amúgy én is inkább vodkás vagyok.
-

-
[email protected]ő egy kúrv@. -
öregember #13677 éva vagy gigi
gigi vagy éva -
Nemszeressem a sört.Inkább vodka vagy fű. -
Csönd már
;nézzük a fejleményeket(flamet.); milyen sört szeretsz[ha már így elfajult ez a téma]?
-
Érdekes.Amikor én felülök a bringára(havonta max 2x),akkor az olcsó Carrefour-os(=belgiumi Auchan) bringa is elvisz a célpontomig és már jópár éves. -
Nem lehet; eltörik az első bukkanóban; de most nézem a további flémeket. Ne reszponzálj
-
öregember #13672 nekünk már az is rossz ha neten fent vagy XDDD -
én is tudok neked 50 ezerért autót:D de az 500 ezer azért sok az már félig meddig profi gép, 80-120 ezerből megvan egy strapa bicó hétköznapokra -
Ki mondta,hogy nem? -
Ellehet vele jutni A ponttól B pontig?Igen.
További hülyeségeidet kérlek tartsd meg magadnak. -
Normális bicikliről beszélünk; nem ilyen csöves cigányok által össze hegesztett farigcsált talicskáról.
Nézz utána; sajna a középkategória 200-750 -ig terjed és a felső kategória egészen 750-tl akár 5 millióig(bár ezek speciálisak).