37137
-
Szabi1991 #13747 -
FINCSI! om nom nom nom
-
ŰBAZMEG! -
Aztakurva:| -
:O -
öregember #13742 -
látom nem csak nálunk áll be ilyenkor a pálya másik fele is a bámészkodók miatt... -
öregember #13740 -
öregember #13739 -
vidéki az agyad teee XXD -
öregember #13737 trolibusz vidéken ???? :DDDD -
nem messze innen le van zárva egy egész utca, egy trolibusz feltrancsírozott nem kicsit egy hondát... nem engednek be a rendőrök senkit az utcába, csak aki ott lakik, ebből következtetem hogy durva lehet a dolog... -
öregember #13735 -
öregember #13734 hát ez 2x durrant -
Vonatnak ütközött egy kamion Devecser és Ajka között
"A kamion a fénysorompó tiltó jelzése ellenére hajtott be a vasúti átjáróba, úgy ütközött neki a vonatnak" -
Snowboard nem? :D -
Szabi1991 #13731 idióta driftesek.. -.-
(amúgy miért van gördeszka a fán ? :D) -
öregember #13730 kamion keresztbe -
öregember #13729 
-
ilyeneket inkább a humorosba... -
13723 -
öregember #13726 szóltam hozzád ? nem -
what? egy balesetet linkeltem; már megbocsáss. -
öregember #13724 des... 13723 ??!!! -
URrriiISTEN!
-
Halál 3 év után ugyanott, ugyanúgy -
Nem csak Brüsszelben voltam; amúgy ott a tenger elég mocskos ott :D -
az enyémen nincs váltó se ... 2 lánckerék egy lánc 2 kerék 1 fék meg egy váz és mégis 200 ropi. hogy mit tud??? leugrálsz vele 1-2m-t vagy dirtözöl vele, akkor nem töröd halomra, illetve úgy mozog ahogy szeretnéd. A másik igen kocsiba technika meg elektronika van. A bicóba meg nemmindegy hogy szétrohadnak e a csövek 1 hét alatt illetve nem mindegy, hogy 25 vagy 12 kiló ugyanaz a kategóriás bicó. Vagy hogy a középcsapágyat ha ugrálsz vele hetente vagy 2évente kell cserélned... -
hozzáfűzvén...
/épp erről beszélgettünk a biciklis barátokkal tegnap.
aki x+1 ezret elkölt a kerékpárjára. és már nem is számolja a nullákat. az nem egy biciklit vesz, hanem egy verseny szintű professzionális sporteszközt, amivel, amennyiben a saját teljesítőképessége is ezt megengedné.
bátran indulhatna a világ bármely, legnívósabb és keményebb versenyén is... ezek a kategória csúcsai. még jó hogy drágák :) lehúzás persze van. mindenhol van :) -
öregember #13718 a NEVET fizeted meg, semmi mást -
Ha nekem szántad...
akkor.. én sem kívánom a halálát.. még azt írom, akkor sem.
Csak azt kívánom, kérem, hogy tanuljon meg kulturáltan ( ahol lehet ) legjobb tudása szerint a KRESZ-t betartani.. az a szerencsétlen biciklis.
De ha elcsapják.. akkor meg ne sírjon a szája.., hogy ez meg az..
Tisztelet a kivételnek. -
Nem konkrétan neked szántam :) -
én tőlem áll a legtávolabb halált kívánni... -
Nem is ezzel van a gond, mindenki arra költ, ami neki számít.
De attól még nem barom, és nem kell halált kivánni a másiknak, mert más a fontos számára... -
dagadt is maradsz ilyen hozzá állással xD
(én is rühellek tekerni egyébként) -
attól amitől egy ház a balaton parton ugyanennyibe, míg a nyóckerben 500ezer ft-ba... értem én hogy mit akartok mondani és tényleg én fogalmaztam rosszul. helyesen: Én nem adnék ki többet bringára 100ezer forintál mert az én szememben nem olyan komoly dolog a bicaj.... -
Egy Rolls-Royce mitől kerül 100 millába? -
Nagyon rossz nyomon vagy sajnos..
A Bringában nem az kerül sokba mint egy autóba.
Ha megnézel egy 1 milla vagy feletti bringát, mindegyiknek vannak olyan értékei amelyek indokolják az árát.
Az országútiknál a Karbon és egyéb nagyon mags árú felhaznált anyagok indokolják azt, hogy 2 millió körüli áron sőt drágább áron adják őket.
A Dh gépeknél (ezek azok amik lefelé száguldásra valók) pedig a telók, a vázak anyagai határozzák meg azt az iszonyat magas árat.
Egy teló 500 ezer ft.. Mint egy motornál, drága mert ahhoz képest, hogy iszonyat sokat mozog, és nagyon nagy darab irtó könnyü.
Szóval ezért kerül egy dh gép is 1.5-2 millió forintba.
Egy autó az nagyon más tészta.. Azzal nem lehet bringázni.. Azok a bringák amik ennyibe kerülnek nem közlekedési eszközök, hanem sport eszköz.. A Sport eszköz mindenhol méreg drága.
Egy sima BMW 320 i. 4 millió forint.. Ennek a pálya autó változata 20-30 milló.
Egy sima Monti 100 ezer, egy verseny változat 2 milló.
Ennyi ezt kel megfizetni.. De ezzel senki nem megy közértbe.
És nem hülye aki ennyit költ, csupán más az értékrendje:D
Nekem kb 900 ezerbe van a mostani gépem, és imádom. Ha tehetném még ráköltenék egy vagyont hogy jobb legyen:D -
ez igaz rád is na pusszantás ;) -
Fogalmad sincs egy bringa felépítéséről, működéséről :)
Arányaiban ugyanott vannak az árak.
Míg 100e-ért megkapsz egy átlagos bringát, addig autóból ez 1-1,5 millió.
A felsőkategória 1millió felett van egy bringánál, míg egy kocsinál 10 körül.
De én itt be is fejeztem. Van egy elképzelésed, és azok közé az emberek közé tartozol, akiket a világért sem lehet meggyőzni a valóságról. Amit te hiszel, az úgy is van természetesen.