Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
* Henci |
* 2010 02 19 |
* 20:19

Biztos majrézott a gyerek azért ment ilyen életveszélyesen lassan. Nálam 210-230 a biztonságos utazósebesség ha nem sietek vagy egykézzel vezetek mert közben telcsizek vagy SMS-ezek. Nagyon jól kell tudni vezetni, jó reflexek kellenek és semmi majré ! Nem is megyek neki soha semminek.

omg :D

.: mobilize.hu :.

desigo
decemberi Golfos baleset

165 km/h-val csatt

a részletes szakértõi vizsgálat nemrégiben zárult le
MaSzKa
segítséget nyújtottál?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Nohab
Inkább a szöveg megformálása.:) Bár a kérdéseimet nem is a videóra címeztem, így talán már világosabb hogy ezzel próbáltam meg rávezetni a megoldásra Tutti5-öt. Vasútbarát létemre tisztában vagyok egy ekkora szerelvény féktávjával:)
Carlos
Nos. Mindig mennek hátra bárminek mennek neki ami nagyobb (legalábbis aki nem olyan hogy na nézzük mi lesz a vége, ilyet még úgysem láttam). A szélvédõ könnyen törik, aztán azon ki tudja mi jön be. A géptérben vagy a másik vezetõfülkében kisebb az esély arra, hogy sérülést szenved. Persze lefeküdni mindig le kell.

Þór vígi þessi rúnar

DJKonya
Persze hát ez is benne van, de mindig a kapitány hagyja el utoljára a hajót<#smile>

#8368: Én inkább csak leguggolnék vagy lefeküdnék, egy ilyen tárgy elcsapása szinte semmi. Ha hátra fut a mozdony másik végébe, és ezzel a saját szavaimat forgatom ki, de könnyebben a sínekre kerülhetek. De ha két ilyen szerelvény frontálisan... akkor már hiába menekülsz...

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Carlos
Fizika látom nem megy!
Vegyél egy 120-al közlekedõ 1-2-3000 tonnás testet majd próbáld megállítani úgy, hogy tapadás nem nagyon van a két közeg között (sín és kerék) között.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Pontosan így.
Látod hogy ottvan, vészféket bekapcsolsz és rohansz át a mozdony másik végébe! Ennyi. Aztán lesz ami lesz.

Þór vígi þessi rúnar

Nohab
Nem volt fék? Akkor a becsapódás után miért lassult? Vészfékkel sem állt volna meg, akkor meg minek?
És ha az ablakon benéz pár törmelék, ahhoz mit szólsz ? A vészfék behúzása, és a hátrafutás teljesen logikus döntés ebben az esetben, és talán meg is magyarázza hogy miért nem volt duda közvetlen az ütközés elött. De a videó az ütközésre teszi a hangsúlyt, nem arra hogy mi volt elötte. (utóbbi inkább Totti5 nek szólt)

DJKonya
Ez azért több száz ezer tonna, ha behúzza a vészféket akkor is nagyon sok idõ kell míg megáll. De én nem hiszem hogy elfutnék vagy valami, egy ilyen szerelvény zökkenés nélkül ízekké tép egy max 60 tonnás kamiont.

Szabi84
behúzta a féket aztán futott hátra, legalábbis én ezt tenném, bár gõzöm sincs hogy kell kezelni egy mozdonyt

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Tutti5 ;)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Szerintem direkt volt ! <#ravasz1>

Totti5
van vészfék... nem áll meg persze hogy nem, de semmi jele nem volt hogy akár észrevette is az akadályt, ha csak nem egy beláthatalan kanyar végén van a keresztezõdés.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

SötétBarom
:DDDDDDDDDDDd

Szerinted mennyire tud ez fékezni, úgy õszintén? Baszod akkor szerelvény, hogy 3 mozdony húzza.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Totti5
A mozdonyvezetõ aludt? se duda, se fék se semmi...

5w0rdf15h
31-es fõúton most láttam Maglód elõtt egy kocsit fejjel lefelé az árokba borulva, pár perccel azelõtt történhetett ://

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Az szép ! :D

desigo
kamion vs. vonat

http://ziza.ru/flv/flvplayer.swf?file=http://dl.ziza.ru/video/022010/19/poezd.flv" quality="high" devicefont="true" bgcolor="#000000" width="590" height="390" name="flvplayer" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
OrioN the S
ok.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

hát aki arra képtelen hogy bekösse magát az megérdemelte volna..

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

OrioN the S
pff...

grat.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

az idióta suttyó tajparaszt akinek volt fölös párezer dollárja megépíteni ezt a förmedvényt és úgy gondolta elég ha a szájában félrecsapaja a fogpiszkálót és felteszi a kedvenc tehenészkalapját elég lesz hogy megmutassa a többi "vidéki földmûvesnek" hogy is kell "autóversenyzõset" játszani .. megérdemelte volna ha ott döglik meg az alatt a batár alatt :|

LOL hogy odaesik már egy kisebb tömeg !! :DD
Amúgy meg ha jól láttam, alaposan ráesett a verda, de megúszta. Viszont ha meg nincs megfelelõ segítség akk.. :/

desigo
http://www.youtube.com/v/ZtLSJSu2TaI&hl=en_US&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&hd=1&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZtLSJSu2TaI&hl=en_US&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&hd=1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="445" height="364"></embed></object>
DJKonya
Igen, és úgy látom hogy nagyon nagy erõhatás érte a sofõrt és a kocsit is, nyilván a sérülésekbõl ítélve és az hogy azt a 2 tonnás kocsit meg ami volt rajta csomag szerintem egy tonna, 90 fokban kibaszta az útszélére. És gondolj bele, ezt még csak egy 8 tonnás teherautó idézte elõ...<#szomoru1><#szomoru1>

Szabi84
én is ilyen verdával járok, a fülke egészen rendben maradt, sajnálom az ismerõsödet...

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Csabesz6
ok

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

milk4
De 100% hogy niggerek voltak.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

az incidens a dél-afrikai KwaZulu-Natalban történt

ott elég nagy létszámban élnek fehérek is

milk4
Niggerek...

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

hát ez valóban szégyen

ezmeg túl alacsonyan repült? :D

DJKonya
Frontális Ütközés, két embert ki kellett vágni a roncsokból.

Képek

Ismerem a Renaultot vezetõ férfit, állítólag nagyon kevés az esélye hogy életben maradjon<#szomoru1> Amputálták az egyik lábát, a tüdeje, a lépe, a veséje leszakadt tehát nagyon komolyak a sérülései<#szomoru1>
Remélem a geci románnak egy életre elveszik a jogsiját, és hogy jól szétqrják a seggét a börtönben. Odabent majd alhat, nem vezeté közben. Ilyenkor úgy érzem hogy le tudnámfejezni a köcsögjét.

desigo
Tinka123
Az a szégyen hogy én Répcelaki vagyok, de nem is hallottam erröl az esetrõl xD
Jah és kamionos fia xD:D

De amit a Lengyelek, Szlovákok, Csehek, Lettek és Litvánok mûvelnek a 86 oson...az azért felháboritó.

A balesetekröl csak annyit hogy nem egy sem kettõ halálos baleset történt errefelé!

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

#8335, #8336: WTF ???

Totti5
..........................................

desigo
desigo
"Minden idõk egyik legfurább sportkocsi-balesetérõl számolt be az erre szakosodott wreckexotics.com: az incidens a dél-afrikai KwaZulu-Natalban történt, ahol egy Lamborghini Murcielago LP640 ütközött egy Ferrari 430-assal. Az igazi érdekesség az, hogy a Lamborghinit egy hat ember meggyilkolásáért 72 évre elítélt, de késõbb politikai amnesztiával szabadon engedett bérgyilkos vezette. A szemtanúk beszámolója szerint a két sofõr az incidens után egész egyszerûen nekirontott a bámészkodóknak, fõként azoknak, akik mobiltelefonjaikkal fotókat készítettek a roncsokról. Még rejtélyesebbé teszi az ügyet, hogy a helyszínre érkezõ rendõrök nem készítettek jegyzõkönyvet és figyelmen kívül hagyták azt is, hogy a balesetezõ sofõrök verekedtek a járókelõkkel... "

Nohab
Az.
Az idióta...

Az elsõ Fake szerintetek ?

http://www.youtube.com/v/sqsghBa28GE&hl=en_US&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/sqsghBa28GE&hl=en_US&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>

<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZdN5j4IdHQE&hl=en_US&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZdN5j4IdHQE&hl=en_US&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>

OrioN the S
egy ilyentol rendesen befosnek, ha ejszaka setalnek az erdobe :D es egyszercsak jonne egy ilyen :D

desigo
nem sikerült léket vágnia <#idiota>