Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* 2010 02 19 |
* 20:19
Biztos majrézott a gyerek azért ment ilyen életveszélyesen lassan. Nálam 210-230 a biztonságos utazósebesség ha nem sietek vagy egykézzel vezetek mert közben telcsizek vagy SMS-ezek. Nagyon jól kell tudni vezetni, jó reflexek kellenek és semmi majré ! Nem is megyek neki soha semminek.
omg :D
.: mobilize.hu :.
Þór vígi þessi rúnar
#8368: Én inkább csak leguggolnék vagy lefeküdnék, egy ilyen tárgy elcsapása szinte semmi. Ha hátra fut a mozdony másik végébe, és ezzel a saját szavaimat forgatom ki, de könnyebben a sínekre kerülhetek. De ha két ilyen szerelvény frontálisan... akkor már hiába menekülsz...
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Vegyél egy 120-al közlekedõ 1-2-3000 tonnás testet majd próbáld megállítani úgy, hogy tapadás nem nagyon van a két közeg között (sín és kerék) között.
Þór vígi þessi rúnar
Látod hogy ottvan, vészféket bekapcsolsz és rohansz át a mozdony másik végébe! Ennyi. Aztán lesz ami lesz.
Þór vígi þessi rúnar
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szerinted mennyire tud ez fékezni, úgy õszintén? Baszod akkor szerelvény, hogy 3 mozdony húzza.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
grat.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Amúgy meg ha jól láttam, alaposan ráesett a verda, de megúszta. Viszont ha meg nincs megfelelõ segítség akk.. :/
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
ott elég nagy létszámban élnek fehérek is
Képek
Ismerem a Renaultot vezetõ férfit, állítólag nagyon kevés az esélye hogy életben maradjon<#szomoru1>#szomoru1> Amputálták az egyik lábát, a tüdeje, a lépe, a veséje leszakadt tehát nagyon komolyak a sérülései<#szomoru1>#szomoru1>
Remélem a geci románnak egy életre elveszik a jogsiját, és hogy jól szétqrják a seggét a börtönben. Odabent majd alhat, nem vezeté közben. Ilyenkor úgy érzem hogy le tudnámfejezni a köcsögjét.
Jah és kamionos fia xD:D
De amit a Lengyelek, Szlovákok, Csehek, Lettek és Litvánok mûvelnek a 86 oson...az azért felháboritó.
A balesetekröl csak annyit hogy nem egy sem kettõ halálos baleset történt errefelé!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"