Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak olyan van,hogy a fõvárosban ! órákon át áramszünet van,a havazás miatt egy autó sem közlekedik az utakon
még a hótúró csõrös kamiont is egy civil Hummer menti...
pedig nekik van pénzük mindenre
Þór vígi þessi rúnar
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Elõször normálisan szólt hozzád mindenki... te mártír. Utána elkezdtél anyázni, csodálkozol, hogy le vagy ugatva? Azt kapod amit adsz!
ON
alreg, fórum rongálás
(én egész nap ráérek)
ez a duma : ÉN EGÉSZ NAP RÁÉREK <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
nem csináltam semmit
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
csak ha 1 kép miatt már anyáznak azt nem szeretem
te meg ne szólj be mert nem kapsz több képet a csajról<#eplus2>#eplus2>
beszólsz meghalsz
beszólsz meghalsz
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
beszólsz meghalsz
beszólsz meghalsz
beszólsz meghalsz
:) Semmi okosság :P
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
beszólsz meghalsz
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Pénteken,mentünk reggel a suliba és van egy leejtõ(ami jeges volt) aminek kb. a közepén állt vagy 3 autó.Az egyik az azért mert eltalálta a fát,a másik azért mert a keresztezõdésbõl próbált kijönni de kanyarodni nem igen tudott ezért keresztben állt és a 3. meg ott állt és várt.Nos,a Daewoo-ban nincs ABS és nyári gumi van rajta(bár jégen ez teljesen mindegy),apám elkezdett fékezni amitõl blokkolt a kerék és kb 15-20km/h felgyorsultunk 30-35km/h-ra.Az ütközést csak úgy tudtuk elkerülni ha bevágódunk a jobbra a kisutcába.Ez sikerült is de még mindig ugyanabba az irányba mentünk/csúsztunk mint amikor a leejtõn mentünk lefele.Szerencsére a padka nem vízszintes hanem dõlt ezért feldobott a járdára és a betonkerítéstõl kb 30-40cm-re áltunk meg.
Valahogy így kell elképzelni az egész esetet.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.