Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
nem sikerült léket vágnia <#idiota>
vajon a vonat vezetõje lát valamit ?

desigo
aha persze
csak olyan van,hogy a fõvárosban ! órákon át áramszünet van,a havazás miatt egy autó sem közlekedik az utakon
még a hótúró csõrös kamiont is egy civil Hummer menti...

pedig nekik van pénzük mindenre
Carlos
Magyarországon is vannak hómarók, csak valamiért már nem használják õket (fater mondta, hogy miért, de már elfelejtettem).

Þór vígi þessi rúnar

Usaban persze megoldják az ilyet. Ott nincs olyan hogy a nagy semmiben elakad egy vonat.

Nohab
Így szabadították ki ezt a gépet. Fail combo
Varenga
^^

DJKonya
Ne haragudj de miért a sofõrökön csattan az ostor? Biztos hogy legközelebb is ezen az útvonalon fognak jönni mert nekik nem igazán van beleszólásuk hogy a fõnök milyen útvonalat határoz meg. Õk sem jó kedvükben jönnek ide Magyarországra szopni, és nem is azért hogy szétbasszák az utat. Csak sajnos ma itt tartunk hogy minden csepp üzemanyagon, minden egyes kis kölcségbõl farigcsálás, mindenhol csak a spórolás. Aztán meg a sofõrök hülyék. Egyébként teljesen egyet értek velük, egyszerûen szörnyû a Magyar helyzet.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

nyúgi már elmúlt 😉

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Varenga
OFF

Elõször normálisan szólt hozzád mindenki... te mártír. Utána elkezdtél anyázni, csodálkozol, hogy le vagy ugatva? Azt kapod amit adsz!

ON

Büntetõpontok .. Dátum: 2010.02.15. 14:25 Adta: Kandurex
alreg, fórum rongálás

(én egész nap ráérek)

ez a duma : ÉN EGÉSZ NAP RÁÉREK <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Az sejtem melyik kép.. Van egy pár ilyen, de ez a google, elsõ találatai közt benne van, de inkább nem ellenõrizném le..

walami oljasmi .. megált a fején egy teherautó kereke :|

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Mi van itt ?? 😄D Úgy hallottam volt itt egy szakadt szõkenõ.. Really ?

gyerekes és száni -,-

desigo
hagyd
OrioN the S
jajj... :\

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

és ezt miért nekem írod?
nem csináltam semmit

OrioN the S
nem akarlak elkeseriteni, de addig basznak ki amig nem fogod vissza magad. (es most ezt normalisan mondom) nem ertem, hogy ez neked most mire es miert jo. ha a masik hulye attol neked nem kotelezo hulyenek lenni, de, ha ugy gondolod, hogy igen, akkor nem hulye vagy, hanem gyoker. es tenyleg addig dobalgatnak ki amig nem unod meg :\ sok sikert.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

miért ki ment el?

vagy inkább KI MENT (el) 😄

úgy legyen ... ámen

desigo
OMG mi ment itt :/
ha normálisan szólnak hozzám akkor nem vagyok ilyen
csak ha 1 kép miatt már anyáznak azt nem szeretem
te meg ne szólj be mert nem kapsz több képet a csajról<#eplus2>

beszólsz meghalsz

OrioN the S
nyugi... ahogy viselkedik itt es mas topikokban is mar nem kell tul sokaig turni. 😊 valaki hamarosan megadja neki amire vagyik 😄

legyen már annyi agyad b+ h ha ilyen a kép, linkeled és felhívod a figyelmét a többieknek h milyen jellegû .... <#nezze>

OrioN the S
kecyeros es kulturalt mindenki :o hogy a volanbusz oleljen at titeket...

<#kuss><#kuss><#kuss><#kuss><#kuss><#kuss><#kuss><#kuss><#kuss><#kuss>

beszólsz meghalsz

SötétBarom
Kicsit még spammelünk, aztán szép csendben kicsúszik a trutyis kép az oldalról =D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Varenga
Hagyd a répuszba, eltévedt a kisgyerek minnyá' bannolják 😉 Utálom az ilyen újreg senkiházi kisgyerekeket, idejön és osztja az észt, meg anyázik mindenkinek. Persze ha a pofáját kellene adni hozzá, akkor remegve ülne egy sarokban.

köszönjük 😊

rendben máskor linket rakok

beszólsz meghalsz

légyszíves és ezeket linkben jelezve a szaftos jelleget és majd mindenki eldönti megnézi vagy sem 😉)

Varenga
LOL...izomszag van "Regisztráció idõpontja: 2009. 01. 04."

<#kocsog>

Varenga
Oké...a téma címe az, hogy "balesetek", nem pedig "szaftos szétszakadt fejû csumpiszájú szöszik", de ha megnézted volna az elõzõ post-okat, akkor hamar rájöttél volna, hogy az általad linkelt kép kurvára nem ide illik. Ha nem tetszik a rendszer menj máshová!

kisgyerek meg ne nézegessen ilyen topikot, ha meg benéz az a meg az õ baja a topik címe utal arra hogy morbid képek vannak benne

beszólsz meghalsz

reggel találtam googlebácsival persze nem is ilyen képeket kerestem de gondoltam ez pont ide illik<#eplus2><#nyes><#banplz><#taps><#lama><#kuss><#wave>

beszólsz meghalsz

bency
Ekkora cirkuszt egy kep miatt,ami raadasul baleset,tehat ide illik,gyengek vagytok...<#idiota>

:) Semmi okosság :P

Varenga
Ennyi erõvel linkelhetnél a rottenrõl is te madár! <#banplz><#levele>

OrioN the S
elmesz a picsaba...

sovatalevi
Hat igen,de egy kisgyerek benez a topicba,es.......sztem torolve lesz

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

bency
Szerintem is!

:) Semmi okosság :P

most mér hát ez is baleset, csak 1 kicsit komolyabb<#vomit>

beszólsz meghalsz

sovatalevi
te hulye vagy....fuuuuj

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

milk4
Itt Belgiumban szerdán leesett újra a sok hó és azóta s**rt sem takarítottak fel.Az utak jegesek és napról napra rosszab és miután meg felolvad a jég,az utak minõsége olyan rossz mint magyarországon...

Pénteken,mentünk reggel a suliba és van egy leejtõ(ami jeges volt) aminek kb. a közepén állt vagy 3 autó.Az egyik az azért mert eltalálta a fát,a másik azért mert a keresztezõdésbõl próbált kijönni de kanyarodni nem igen tudott ezért keresztben állt és a 3. meg ott állt és várt.Nos,a Daewoo-ban nincs ABS és nyári gumi van rajta(bár jégen ez teljesen mindegy),apám elkezdett fékezni amitõl blokkolt a kerék és kb 15-20km/h felgyorsultunk 30-35km/h-ra.Az ütközést csak úgy tudtuk elkerülni ha bevágódunk a jobbra a kisutcába.Ez sikerült is de még mindig ugyanabba az irányba mentünk/csúsztunk mint amikor a leejtõn mentünk lefele.Szerencsére a padka nem vízszintes hanem dõlt ezért feldobott a járdára és a betonkerítéstõl kb 30-40cm-re áltunk meg.

Valahogy így kell elképzelni az egész esetet.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

SötétBarom
😄DD!

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;