Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

néhány régi kép .. lehet 'vótmá' 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Tomászító
leon

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

bertino
ehh, de sz@r...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

matyi0323
Milyen? Mert én akárhogy nézegettem, nem jöttem rá. Eddig csak alulról nem ismertem fel kocsit.. de ez.. hûha, picit nagy durrrr lehetett.. -.-

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

desigo
noob

desigo
uhh tetõ kicsit meggyûrõdött
Tomászító
ilyen kocsim van, csak egy darabba

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

SötétBarom
Ez a kép jól illusztrálja, hogy komolyabb csattnál a világ összes légzsákja sem segít.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

desigo
Madeirán a rendkívüli heves esõzések okozta földcsuszamlások, árvizek következtében legkevesebb 48-an meghaltak és több mint 120-an megsérültek

ilyesmire gondoltam én is 😊

jah az audinak csak a viszapillantója hiányzott .. lehet sávot akart váltani a merci összepattant a tökrük az audival megijedt és jobbrarántotta a kormányt?!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

délután 3kor láttam, az audival akadt össze, de az alig sérült

OrioN the S
tenyleg 😊 lehet a merga savot akart valtani, de az alfa kitolta bal elsovel a segget es a merga felkapaszkodott.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

sovatalevi
Ott a hatterben az Alfa is torott...

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

OrioN the S
ahogy latom ez hajnalba/kora reggel tortent(keves ember, felhomaly). es, ha megnezed a kocsit rajossz, hogy nem ment lassan.

lehet, hogy az audis spanjaval pujarkodtak.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

cement
nappali forgalomban nem nagyon lehet ott száguldozni, álltalában elég nagy torlódás szokott ott lenni

respect to the man in the ice cream van

OrioN the S
de tud.. es van is ott egy szep kanyar... gondolom nem adta ki 😊

Versace21
Ezt hogy birta benézni?Deák tér,és ott nem bir gyorsan menni...

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

cement
hogy lehet a deak teren telibebaszni egy oszlopot? 😄

respect to the man in the ice cream van

vagy sürgõsen wc-re kellett mennie :X

ehh.. biztos csúnyán nézett a bácsi a plakáton >.<

Konkrétan nem arra gondoltam. Ha kötelékben mûrepülnek az egyik alap dolog, hogy a másikat is figyeli(vagy a másikhoz való közelítést vagy idõzítést) a manõver közben szvsz.
Ramstein
Egy klasszikus sajnos.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

😮 szerinted mennyivel Repül egy mûrepülõ gép? ha látja is mennyi ideje van lereagálni??

Szemét egy esemény😞
Gondolom nem látták egymást.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

<#shakehead>

"Air Show crash in Poland - two pilots died in collision"
😞((

többi kép

A Szécsény felõl Õrhalom irányába tartó Toyota Szécsény közelében az út menti árokba hajtott, ahol egy fának csapódott. Az autó vezetõjét a balassagyarmati tûzoltók szabadították ki a roncsok közül. A fiatalember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban életét vesztette

A legfelsõ kép az hogy...?

<#banplz><#nevetes1>

desigo
ez súlyos xDDDDD
solo
" Az autó mellett és az ülések alatt kenyeret, hurkát, szalonnát és egy nagy üveg almalét láttunk."<#idiota><#idiota><#wow3>

Annyi hülyeség van a ma ide linkelt cikkekben, hogy kezdem azthinni, hogy a cikkírók mind w77d-del farsangoztak, és segg részegen írták a cikkeket: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

OrioN the S
tuzoltoknak nem sok dolguk lehetett azzal a ladikkal :\

DJ RX7
merész

:3

Carlos
"életveszélyes állapotban lévõ sofõrt, a rajok emelték ki a gépjármûbõl."

A dzsipók? <#idiota><#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

A XI. kerületi Egér úton, Fiat típusú személygépkocsi villanyoszlopnak ütközött, február 19-én este. A baleset következtében összetört jármûbõl, a mentõk a tûzoltók kiérkezése elõtt kiemelték az utast. A súlyos, életveszélyes állapotban lévõ sofõrt, a rajok emelték ki a gépjármûbõl.

A XVIII. kerület Gyömrõi úton, egy Lada típusú személygépkocsi vezetõje, félrerántotta a kormányt, minek következtében a két sávos út baloldalán álló villanyoszlopnak ütközött február 20-án. Az autó teteje teljesen berogyott a betonoszlop súlya alatt, de a bent ülõ két személy csak könnyebb sérüléseket szenvedett. Az ELMÛ szakemberei a lógó villanyvezetéket áramtalanították, majd rendõrségi helyszínelés után a tûzoltók, daru segítségével leemelték az oszlopot a gépkocsiról

Szabi84
egy oltókészüléket beszerezhettek volna

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

😄DD A srác örülhet hogy megússza egy autómosással..

bertino
nocomment.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nohab
Np. Peace. 😊
Benel
Uhh, kicsit elengedte magát a szuzi küszöb cikk

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Carlos
My bad!
Pádre mozdonyvezetõ... tud érdekes sztorikat! 😊

Þór vígi þessi rúnar

MaSzKa
ez a biciklis eset hihetetlen számomra

a biciklis topicban linkeltem is

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______