37137
-
az XD -
öregember #14509 múltkor beszúrta az összes kocsijukat egy fotón
egy kukásautót miért nem vett már ? :D
-
Tehát kukás XD -
akkor rohaggyále XXD -
öregember #14506 én csak a baglyoknak és a Lajos keresztnevűeknek nem adnék jogosítványt :D -
majdnem... FKF vezérigazgatója, hozzá tartoznak a kukáskocsik... -
öregember #14504 apád kukás ? :D -
Részegen vezetett az apa, betonárokba borult a családjával
ittasan,gyerekülésen spórolva... -
ffffffffuuuuuuuuuuujjjbazdmeg XXXXXXXXXD -
xD az nem tenne jót a szervezetem egyensúlyának, és egészségkárosodáshoz vezetne. De ajánlhatom neked őt, a nap 24 órájában rendelkezésedre áll ócsón :DD -
Az Sg forumozók döntő többsége idióta taknyos, amúgy se vezethetnek. -
rohaggyále nagyon megbaszlak XXD -
Dehát ilyen korban évente van orvosi vizsgálat.
Nyugodtan elő lehetne venni az orvost is ilyen esetekben... -
Én az SG fórumozóknak se engedném hogy vezessenek; hisz közveszélyesek. -
Jogos, de én kibővíteném azzal hogy alkoholistáknak se. Továbbá a melegeknek se mert azt hallottam hogy a szopás süketít. -
Én se engedném; és Fúú egy 86 os vagy akárhanyas nissan fapados micraban... Barátnőm nagymamája mellett... Azt hittem meg halok az anyósülésben :| ... :DD -
most lehet megint leugatni, de én nyolcvan év fölött már nem engedném a vezetést pont az ilyenek miatt.. már szar a hallás szar a látás, meg amúgy is figyelmetlenebbek az idősek.. -
Pedig azon a szakaszon 50-es tábla van a 70-es helyett, még csak nem is ment gyorsan :/ -
pontosan, szegény öreg bácsika nagyon nem nézett körül... -
Ez hogy? Balról jött a kukás; és elé fordult a Matizzal? -
szomorú eset, apámnak is ki kellett mennie a helyszínre... -
Váci út délelőtt -
MaRee #14488 Na majd utána kérdezek még, azért köszi. Az mindenesetre kurva érdekes, hogy az autópályán pár száz méterenként fel van marva a beton és kb 5 méteres 10 centi mély gödrök vannak random módon... Persze sehol egy jelzés, vagy valami. Kíváncsi vagyok ha valaki bele megy 200-al mit fog szólni hozzá. Magyarország.. -
picit meg lehet csiszolni és festeni -
MaRee #14486 Nem teljesen ide vág a téma, de sikerült ma szépen megtörni a bal első felnimet, vagyis a pereménél végig van horzsolva... Van erre valami maszek gyógymód hogy ne látsszon annyira, vagy csak a csere segít?
-
igen bazdmeg megsüntetni XXD -
"megsüntetni" ?
-
DIESEL DOG #14483 Mondhatjuk azt, hogy újjászületett? :O -
Szabi1991 #14482
-
Csaknem szétdurrant egy kamionsofőr
-
Héeder #14480 Arról én is hallottam, de nem én voltam :) -
hát ahogy oroszokat ismerem ez még ott is lesz egy darabig, max bebetonozzák és műemlék XXD -
Ezt hogy sikerült?
Szép a graffiti a man tükrén... biztos 2 perce áll ott... -
n003 #14477 oroszország:
-
n003 #14476 itt veszprémben volt már hogy valaki rátolatott a gázórára állítólag elég befosatós volt ott a közelben hallani a kitörő gázt :) -
lehet belőle katasztrófahelyzet nagyon könnyen, mivel a víz gyakorlatilag mindent tönkretesz. A víz könnyen zárlatot okoz, gázvezetékeket tesz tönkre, meg mellesleg házakat is összedönthet. Ezen felül az átlagos háztartásban használt szerekkel és hasonló vegyi anyagokkal vegyülve nagyon könnyen életveszélyes és súlyos mértékben környezetszennyező lehet. Senki sem tud olyan gyorsan és pontosan egy csőtörést megsüntetni, mint a vízművek, mivel őka zonnal tudják hol milyen csövek futnak, mit kell cselekedni, nem kell ott filózni súlyos perceket... -
Áram,gáz életveszélyes de linkelj már pár hírt ahol megfulladt bárki is vízömlés miatt.
Akkor legyen a csatornázási műveknek is meg boldog-boldogtalannak?
Nem hiszem,hogy katasztrófahelyzetet hárítanak el az anyagi kár pedig másodlagos.
-
HollandRules #14473 Ebben most egyetértek. -
majd mond ugyanezt, ha éppen mondjuk a teljes vagyonodat mossa szarrá egy csőrepedés... -
Mert az Elmű-nek nem? Szerintem jobb ha minél hamarabb kitudnak javítani egy problémát. Vagy nem -e?