37137
-
öregember #14550 beszopta -
DIESEL DOG #14549 még egy őrült... -
öregember #14548 a hülyefasz -
öregember #14547 kigyulladt / M7 -
Azt nem vágom ha valaki ennyire gyenge hogy öngyilkosságba menekül a gond elől, mi a jó francért mások előtt csinálja ?? Tavaj az esti fáklyás műsor az nem volt semmi, ez meg fun... Ha valaki nagyon öngyilkos akar lenni akkor ne okozzon másnak maradandó élményt amit esetleg nehéz feldolgozni, de a közlekedést se akadályozza basszameg. Nem lehet kimenni valami erdőbe hogy felhúzza magát, vagy otthon belefeküdni a késbe, vagy főbelőni magát ?? Számos hely van ahol illegálisan fegyverhez lehet jutni.. -
bement a szélvédőn?? az fail... -
Budapest | Magyarország — Kedd délután nem közlekedett a hármas metró, a Nagyvárad tér és a Deák Ferenc tér között. Az esemény kiváltó oka egy Klinikák állomáson történt gázolás volt. A bal vágányon érkező szerelvénynek öngyilkossági szándékkal nekifutó férfi nem a vonat alatt landolt, hanem a homloküveget betörve a kocsiba érkezett, életveszélyesen megsérült. Ráadásul még a vonat vezetőállásán tartózkodó biztosítóberendezési szakember is könnyebb sérüléseket szenvedett.
Forrás: Indóház -
öregember #14543 Súlyosan megsérült egy motoros a 6-os főút becefai elágazójánál, amikor egy szembejövő teherautó defektet kapott, és a gumijából leváló darab eltalálta - közölte a rendőrség hétfőn.
A 6-os főút Szentlőrinc és Szigetvár közötti szakaszán a motoros a nekicsapódó gumidarabtól elvesztette uralmát a jármű felett, és elesett; mentőhelikopterrel szállították kórházba. -
Azt nem irja a szerencsétlen cikk amit máshol igen hogy törmelék volt a pályán abban a kanyarban és pont ráment egyre azért szált el,nem azért mert nem tudta bevenni a kanyart.... -
Első versenyen a második hely is szép eredmény :DDD
Az, hogy lezúzta a vasat mellékes. :> -
vagy miért nem vette el a gázt és gurult be...
Túlizgulta a dolgot szerintem. -
szerencsétlen srác
nem értem ha lekörözés van miért neki kell lemennie az ideális ívről... -
Hogyan kell elveszíteni az utolsó kanyarban az Indy 500 -at. -
Gondolom a Peugeotos fazon baszott bekötni magát és képen nyalta a légzsák :D Bár meg van nyúlva az öv a Pezsóban. -
'A Peugeot-t vezető székesfehérvári férfi súlyos, a Suzuki sofőrje könnyebb sérüléseket szenvedett"
-ennyi!:) -
öregember #14535 pözsó vées szutyuki -
Épp egy mentőhelikopter szált el most Üllő/Monor irányából, valamerre gebasz van ? -
az orvosi vizsgálatról csak annyit hogy nagyapám aki mostmár 89-ediket tölti idén, 2-3 éve még vígan megkapta az orvosától az igazolást. kb ennyi volt: "csókolom peti bácsi hogy tetszik lenni, tessék itt a papír aztán óvatosan ám". holott nagyon nem volt már alkalmas, anyámék szószerint elvették tőle az ezerkettest mert féltették hogy kárt tesz magában és/vagy másban -
öregember #14532 Karcag közelében -
Meghalt a kórházban a Kalocsán lezuhant siklóernyős -
BTW: 4:55 nél, asszem motoros.. az úgy jó :D -
A hangok hogy alá vannak vágva (vagy én nem tudom, de ugyan az ismétlődik..) :D nagyon gagyi :D De jó balesetek. -
Héeder #14528 Mintha ez már egyszer lett volna :D
de azért jó -
Volt egy pár amin felröhögtem. :D -
egész durvák :)
-
Ez elektromos autó verseny ? -
Héeder #14524 Ez kurva nagy.
Dodzsem!!!!

-
Ilyen versenyt közvetítenek tévében? Vagy hol közvetítenek, milyen oldalon (HA közvetítenek.)? :D -
Szabi1991 #14522 -
-
Én a braille írást kerestem; de nem találtam, ezért csak azt a kis videót néztem, bocsánat. -
öregember #14519 én füllel olvasok
az baj ?
-
Szemmel elolvasni esetleg a cikket?
Focista. Bár nekem is noname, mint a foci úgy ahogy van általában. :) -
Biztos valami hazai gagyi; még amatőrnek se nevezhető rally versenyző.
-
öregember #14516 kb semmit nem mond ez a név nekem -
Stiber Zoliék balesete
audi vs. renault -
mi? hova?? az FKF igazgatóság az Alföldi útnál van :D -
És az ecseri útra jár be minden nap a Gundel elé?: D -
öregember #14512 pár hete olvastam h eladja az fkf az összes régi szar vasat, miért nem okosítasz egyet ? -
mondtam neki már hogy nekem kell egy, igazi csajozós verda lenne XXD