37137
-
megint kötekedsz? XD -
öregember #14711 kettő őt ?
nyelvtanból hányszor buktál ? -
beraktuk főnök, akkor mi mennénk is XD -
n003 #14709 vadiúj medencéhez vadiúj ház -
Biztos hogy cigányok? -
BlackWolf #14707 10 et , de mivel személy szerint nembírom a cigányokat kapjon 2 őt felfüggesztve :D meg élete végéig azért vegyék el a jogsiját
-
Mennyit kellett volna adni neki? 20at? -
Korán reggel ilyet kell olvasni. 5 év 3 emberért. Nem is idegesítem magam tovább. -
n003 #14704 sajnos ennek a lehetősége nem korlátozódik kecskemétre :( -
Na így buszozok én máskor Kécskére; ki tudja milyen S. Tamás ütközik bele a buszba oszt fejelem meg az előttem lévő ülést. -
Öt év, börtönben letöltendő büntetésre ítélte a tiszakécskei S. Tamást a Kecskeméti Városi Bíróság első fokon csütörtökön, mert a férfi ittas állapotban vezette járművét, és három embert halálát okozta. -
:DDDDD! -
persze körülnézni nem kell -
durva alkatrész halom maradt 1-1 baleset után... -
Megérdemelte... -
-
-
http://video.boon.hu/borsod/felborult-egy-kamion-az-arnoti-korforgonal-ii?autoPlay=true#ve_video_player_a -
Megbénult a belváros forgalma, két Suzuki ütközött
Itt kijelentem, hogy Szolnokon egy percre sem szabad kikapcsolna 1 lámpát sem. Itt akkora tehetségek vannak, hogy ihaj. Csoda, hogy a sok körforgalmat tudják használni. -
Köszi -
Szabi1991 #14692 juj -
+1
-
xDDDD...rohadt nagy :D. -
n003 #14689 just in time -
És akkor ezektől (is) sajnálják a korkedvezményes nyugdíjat!!?? Na menjenek a picsába... -
Pár hete volt hasonló Veresegyházon is.
Ha nincs biztosítás akkor ez eléggé cumi. -
öregember #14686 videó - nyír1háza -
MEKKORA NYOMORULT KIS FIATAL DISZKÓS FÉRGEK! PHÖJJ! -
-
Tádám -
Én nem látom a vidit.
Linket kapok?
előre is köszi. -
Szerintem a motoros.De fölöslegesen vitatkozunk,hogy ki a bűnös,mert magát a balesetet nem láttuk.Lehet,hogy a Golfos külsőből vágott át,de lehet,hogy belsőből akart megfordúlni.Azt sem tudjuk,hogy a motoros mennyivel ment és mennyi ideje volt reagálni.Illetve,ha télleg versenyeztek,akkor az a motor rohadt lassú. -
én mindkettőt, de inkább az autós vétkezett nagyobbat ezzel az elzárt területen fordulóval.. -
Igen,szabálytalan.Ezt a balesetet ellehetett volna kerűlni,ha legalább az egyik fél megy szabályosan.Igazából én a motorost b@sznám meg. -
ehhez párosul az autó szabálytalan fordulója.. -
Ha elesik,akkor inkább ne nyúlj a sisakjához.Lehet,hogy éppen csak a sisak tartja össze koponyáját(<-documentingreality-n volt egy story ilyen esetről képekkel és videókkal) -
A videón hallani lehet hogy beszélgetnek az esetről, és a Golf meg a motoros versenyzett (ha jól értettem), majd a Golf befordult élesen, nagy menőzni akart, de a motoros elé ment aki tempóval belement, majd alá szorult. Igazából mind kettő hülye volt de akit leginkább hibáztatni lehet az az autós hülye gyerek. -
Féktáv+sebesség=motoros hibája. -
Az egyik leghalálosabb főút. Gyűlölöm pedig röpke 50 km Nyíregy Debrecen, de rettegek...annyi barmot .... hát eszméletlen. Valamelyik hétvégén mentem haza fele fater Jettájával, szép nyugis tempóban mikor egy motoros több kocsit akart egyszerre megelőzni, de nem nagy sebesség különbséggel, tehát még oké is volt a dolog, erre egyik autós kiment MELLÉ! Azt hittem leszorítja az útról, úgy beszartam csávókámért szorítottam nekik egy kis helyet, már majdnem a vonal alá mentem, de még mindig nem vette észre a faszi hogy egy motoros ott van ám MELLETTE! Hiába dudáltam csak ment a barom, de szerencsére a motoros megúszta, megköszönte nekem, majd a faszi mellé ment mutogatott neki egy sort aztán elhúzott.
Már az agyamban az járt hogyan kell levenni a bukót ha borul.... -
márpedig látszik, hogy megfordult, nem csúszott vagy hasonló odáig. Szépen meg akart fordulni a motoros meg telibe kúrta.. azért remélem túlélte mindenki, bár a motoros elég necces :S