37137
-
Blankman #14913 Ezt a Ferrarit totál car lett. Nagyon fáj érte a szívem. Nézzétek meg. Totál car Ferrari -
Kilőtték a rendőrök a menekülő Audi R8-ast
-
n003 #14911 a szokásos féjl válogatás -
Nem szerencsére fel voltam öltözve de két pulcsin meg 1 kabáton keresztül is megégett a vállam;) -
Csak az a kár hogy nem félmeztelenül strandpapucsban nemde?:DD -
Ismerős a szitu:S
Bár nekem nem volt kocsi a környéken se 160métert csúsztam a betonyon
-
Nyiri #14907 Az igazi gond az hogy ilyenkor iszonyat gyorsan történik minden. Mikor én tavaly eldobtam a motort (igazából a moci dobott el engem) annyira emlékszem hogy előttem satuzik az autós én erre reflexből azonnal!!! marokra rántottam a féket. A következő emlékem hogy háton fekve csúszom a betonon a motor kicsúszik az árokba én pedig csúszás közben fekve nézek hátra nehogy elüssön még valaki. Az egész 1 másodperc sem volt.
Én is gyakran megyek 130 fölött motorral mert ugye ez a kis dög ezt 2-sben tudja és 6 sebességes. Aztán mikor meg kell állni csak néz az ember :) -
meg a másik, hogy gyors reflexnél mindig az előre betanult dominál, tehát a jobbra kerülés. Eldobni sem szívesen akarja az ember a mocit, mert mivan ha így sikerül a manőver és nem lesz baja se a gépnek sem az embernek.. anno volt itt egy okoskodás, hogy nem értik hogy miért nem rántják egyesek ki az árokba a kocsit a frontális ütközést elkerülendő, aztán együtt arra a belátásra jutottunk, hogy tudat alatt védjük a gépet és reménykedünk, hogy megállunk időben, ekkor fölösleges lenne kirántani és úgy sérülést okozni. -
Nyiri #14905 Itt annyit tehetett volna igazán hogy jobbra kerüli ki. Én is motorozok méghozzá elég sokat (túramotor). Hátsófék, balra belendíteni a kormányt a motor azonnal jobbra csinál egy eldőlést (hátsófék ebben sokat segít neki) és azonnal ki is kerülte. Ha nem akkor elcsúszik és talán esélyes hogy nem a kocsinak csúszik.
Utólagos okoskodás tudom. Itt valszeg a reflexek dolgoztak. Ijedtében az ember mindent marokra fok. Ahogy a féket is. Esélytelen volt a motoros :( -
Fuss WEEED fuss !!!!! -
öregember #14903 ...ha legalább minőségi sör lett volna.........
heineken vagy gösser -
Ezt max spoilerbe... -
Biztos meglehet menteni még egy pár életet!!! -
öregember #14900 több kép -
öregember #14899 -
kurva jó:D:D:D
(bár mit keres a balesetek topikban:D:D) -
szar az indavideo... -
itt -
hehe :D -
Ez volt benne a poén :D ,, mi ebben a drift?" hát semmi nem?:D -
nem látom amit be akartál szúrni... -
mi ebben a drift? -.-
-
-
elromlott a porsche, lőjük szét :D avagy a hülyeség határtalan -
BlackWolf #14889 Jobb helyeken már 5 éves korban megtanítják mozgó járműre nem ugrálunk fel.... már élt 1 fél életet most élhet fél emberként... -
n003 #14888 
-
A legjobb módszer, hogy hogyan kerüljünk el egy vonatbalesetet.
-
Itt részletesebben olvashatunk a dologról. -
Ez divat mostanában itt a környéken, múltkor Debrecenbe este volt az, hogy az aluljáróból jött fel a faszi a vonat már épp elindult, de ő felugrott, ordíthattak utána hogy ne ugorjon, csak felugrott, de nem esett vissza. Ez meg...nah mindegy. Most már se lába se élete, jó páran meg összefosták magukat a megállóba... -
auuucs
Fel akart ugrani a vonatra, mindkét lába odalett -
egy harmadik autoba ment bele asszem egy kisteherautoba, annak a platoja verte igy le a murci tetejet -
kár ezért az autóért 

-
a murci mitől amortizálódott így le??? az M5 nem vészesen tört... -
A murci kuka... -
ha a gazdagok összejönnek egy kicsit... -
A verseny után meg egy kis levezetés az utcán
BMW M5 vs Lamborghini Murcielago
-
0:54-től...
másik kamera
-
A végén kiszáll a csávó, azt kergetőzik a rendőrökkel az autópályán a forgalomban. xDD -
n003 #14875 :Dmondjuk ahoz képest hogy 6szor átfordult egészen egyben van -
Off:
Ok hogy usa, meg hogy ott előfordul, de ez már a sokadik a héten :D Ha jól megnézitek ezt a videót, a csávó szórakozást csinál a dologból, és a héten majdnem az összes ilyen üldözés kissé mókás volt. Sok GTA, vagy nyáriszünet, vagy mi vezérli ezeket az embereket ? XD Az unalom ha meleggel keveredik... :D