37137
  • Blum
    Hihetetlen,hogy nem állt meg senki b.meg.
  • w77d
    és milyen aranyosan megy tovább mindenki... nnna az ilyet díjaznám egy 10-15 év börtönnel..
  • Ulvar
    ?????????????????????????????????????????????

ÉS SIMÁN TOVÁBB MENT ????? Hát van még ott mit tanulni.
  • pajti

durr
  • Effe88
    erről még ezt találtam
    "Mint a villamos egyik utasa Szolok hozzá a cikkhez!
    Egyértelműen a Motoros a hibás, hiszen piros volt a Gyöngyösi út felöl érkezőknek.
    Feltehetően a motoros nem vette észre és kb. olyan 80anal hajtott bele a kereszteződésbe!
    A villamos szabályosan haladt át a kereszteződésen hisz szabad jelzése volt.
    A villamos vezető én megítélésem szerint elkerülni nem tudta az ütközést.
    A szerelvény középső kocsijának csapódót a motoros és az utasa a szerelvény alá."
  • solo
    Hát, szerintem meg kurvára nem.
    Ez is ilyen szelektív látás...És mondjuk akinek sok milliós kocsija van, és csak úgy poénból eljátsza azt ami a 15022 ben volt le íva akkor azért arra is ugyan úgy rárántanád az ifa kormányt ugye? Sok kis fasz boyracer re...

Legfőképp az a baj MO-n, hogy az ilyen 600 as, 1000 res seggrakétákat 19-20(?) éves kortól el lehet hozni, 0 kezdőrészlettel havi 20-30 pénzre... És a sok kis taknyos el is hozza. Én vagy nem engedném ezeket az 1000 reseket utcára, vagy csak 10 év motorozási tapasztalattal..MINIMUM. De sajnos a tapasztalat se selejtezi ki a gyorshajtó motorosokat. Max annyiban, hogy kicsit azért mégis inkább sszel tolja.

Az a baj, ma már kb a motoros-autós úgy áll egymáshoz mint a magyar meg a cigány:D sose lesz megértés, mert ilyen a mentalitás, és ilyen is marad.
  • Adaaam
    Persze hogy vannak ilyenek, és ezek a feltűnők és nem azok akik normálisan közlekednek. A sportmotorok gyorsulása 600 cm3 felett 3-4 s 100-ra. Könnyen megvehető, és így már kész is van a recept, megveszi a felelőtlen és tapasztalatlan sofőr és persze baleset lesz a vége. Ugyan ez szokott lenni gyors autókkal, láttunk már nem egy példát itt is hogy hogyan ölte meg a tizenéves apucitól kölcsönkapott verdával a haverjait.
  • Effe88
    nem poénkodtam sajnos ez a nagy büdös helyzet...
    ez van...
  • Attila8805
    Én inkább nem írom le a véleményem rólad.
    peace
  • Effe88
    így van
  • Blum
    Nincs ezzel semmi gond,igazad van!
  • Carlos
    Tisztelet a kivételnek!

DE!

Amennyi csökött fasz motoros van én nem tudom sajnálni őket. Az a baj, hogy most sem az halt meg akinek kellett volna. Nem egyszer látom énis azt, hogy a faszagyerek motoros (rövidgatyában, pólóban, bukóval) a pirosnál már húzza és mihelyt sárga már lő is kifelé, a kereszteződés másik végénél már át is lépi a sebességhatárt és csak szelel, mert az milyen jó. Ha milliomos lennék úgy rárántanám az ifát, hogy csak nyekken. Pusztuljon az ilyen geci.

(már elnézést, de ez most kicsit felhúzott)
  • Willi Betz
    Attól még lehetne annyi esze,hogy ne kezdjen ki a villamossal,főleg úgy,hogy más is van a háta mögött (akit meg is ölt). Autósnak se túl okos dolog kikezdenie a villamossal,de egy motorosnak aki körül nincs semmi bódé ami esetleg megvédheti. Persze van olyan motoros aki normálisan közlekedik (bár én ellenzem ezt az új szabályt,hogy a sor elejére mehessen a lámpánál,még a 20ccm-es seggdongóval is előre pofátlankodik,aztán feltartja a kocsisort),de sok olyan vadbarom van aki megy mint az állat és szarik a világra,majd ha elütik akkor pampoghat - jobb esetben - .
  • Nyiri
    Egy motoros ha meghal esélyes hogy a szervei darabokban végzik, egy család megy tönkre. Kurvára semmi vicces nincs abban amit írtál. Ma meghalt egy ember. Nem kellene poénkodni ezen.
  • Nyiri
    Én is motoros vagyok és naponta használom. Nem kellene általánosítani. Pl a 15013 számú balesetnél én úgy látom hogy úgy váltott sávot a motoros mellett haladó autó meglökte a motort ami nekicsúszott a parkoló autónak. Tuti hogy a motor a belső sávban jött! Az elfolyt olaj/viz nyomok ezt mutatják.
  • Effe88
    ööö ja

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    most erről elég morbid dolog jutott az eszembe de kihagyom
  • Effe88
    hát a nyár már csak ilyen szállítják folyamatosan a jó kis szerveket a rá szorulóknak:)

amúgy ma én is láttam egy motoros balesetet hazafelé a hetesről
  • w77d
    jól elintézte a barátnőjét :S
  • Adaaam
    azért slick gumikkal utcán...
  • pajti
    hombár motorosok...
  • öregember
    itt a másik motoros baleset képanyaga
  • öregember
    motoros vs villamos..... (18+)
  • Blum
    Az a lényeg :)
  • Szabi1991
    jó kérdés, valószínű anyaghiba, de még vizsgálják

a pilóta szerencsésen megúszta sérülés nélkül
  • Blum
    Hogy a picsába tudott ez így kigyulladni? :O
  • Ulvar
    Igen...Dél Amerikában még mindig nagyon szarnak a biztonságra versenyszériákban...
  • Szabi1991
  • pajti

• pajti
  • Bronx South
    Nem kár érte. Még gyártják.
  • n003
    és még ki is szalagozták maguknak hogy ott veszélyes ;)
  • cement
    okos vagy parkolj a pálya mellé...faszbarom
    mákja volt az evósnak hogy nem nagyobb sebességgel baszta telibe, mint annó 35 éve apám egy néző wartburgját... 8 hónapig volt kórházban
  • SötétBarom
    Nem hiszem, hogy rip, annyira nem csapta szét. Nálunk még simán eladják :DD
  • Szabi1991
    ha bármilyen autó lenne ott, azt írnám hogy legalább valami megfogta, de hogy pont egy szépséges STI.. R.I.P. :-/
  • w77d
    az evo meglátta az imprezát: a kurva nénikéd mit akarsz te itt te szar? és nem tudta tartani az idegrendszerét és neki rontott XXD
  • Blum
    Egy Evo összetört egy Imprezát. Nincs is ennél szebb :D

Szerk.: Úgyértem ironikusabb
  • n003
    [sírvafakadószmájli] :(
  • Nohab
    [URL=http://sportgeza.hu/motogp/2011/07/06/motorok_ekkorat_meg_nem_repultek/]"Motorok ekkorát még nem repültek"[/URL]
  • Effe88
    azt a kurva.......
    jól ki szedte:S:SS:
  • Willi Betz
    Lujó elszállt mint a győzelmi?