37137
-
Blum #15033 Hihetetlen,hogy nem állt meg senki b.meg. -
és milyen aranyosan megy tovább mindenki... nnna az ilyet díjaznám egy 10-15 év börtönnel.. -
?????????????????????????????????????????????
ÉS SIMÁN TOVÁBB MENT ????? Hát van még ott mit tanulni. -
durr -
erről még ezt találtam
"Mint a villamos egyik utasa Szolok hozzá a cikkhez!
Egyértelműen a Motoros a hibás, hiszen piros volt a Gyöngyösi út felöl érkezőknek.
Feltehetően a motoros nem vette észre és kb. olyan 80anal hajtott bele a kereszteződésbe!
A villamos szabályosan haladt át a kereszteződésen hisz szabad jelzése volt.
A villamos vezető én megítélésem szerint elkerülni nem tudta az ütközést.
A szerelvény középső kocsijának csapódót a motoros és az utasa a szerelvény alá."
-
Hát, szerintem meg kurvára nem.
Ez is ilyen szelektív látás...És mondjuk akinek sok milliós kocsija van, és csak úgy poénból eljátsza azt ami a 15022 ben volt le íva akkor azért arra is ugyan úgy rárántanád az ifa kormányt ugye? Sok kis fasz boyracer re...
Legfőképp az a baj MO-n, hogy az ilyen 600 as, 1000 res seggrakétákat 19-20(?) éves kortól el lehet hozni, 0 kezdőrészlettel havi 20-30 pénzre... És a sok kis taknyos el is hozza. Én vagy nem engedném ezeket az 1000 reseket utcára, vagy csak 10 év motorozási tapasztalattal..MINIMUM. De sajnos a tapasztalat se selejtezi ki a gyorshajtó motorosokat. Max annyiban, hogy kicsit azért mégis inkább sszel tolja.
Az a baj, ma már kb a motoros-autós úgy áll egymáshoz mint a magyar meg a cigány:D sose lesz megértés, mert ilyen a mentalitás, és ilyen is marad.
-
Persze hogy vannak ilyenek, és ezek a feltűnők és nem azok akik normálisan közlekednek. A sportmotorok gyorsulása 600 cm3 felett 3-4 s 100-ra. Könnyen megvehető, és így már kész is van a recept, megveszi a felelőtlen és tapasztalatlan sofőr és persze baleset lesz a vége. Ugyan ez szokott lenni gyors autókkal, láttunk már nem egy példát itt is hogy hogyan ölte meg a tizenéves apucitól kölcsönkapott verdával a haverjait. -
nem poénkodtam sajnos ez a nagy büdös helyzet...
ez van... -
Én inkább nem írom le a véleményem rólad.
peace -
így van 
-
Blum #15023 Nincs ezzel semmi gond,igazad van! -
Tisztelet a kivételnek!
DE!
Amennyi csökött fasz motoros van én nem tudom sajnálni őket. Az a baj, hogy most sem az halt meg akinek kellett volna. Nem egyszer látom énis azt, hogy a faszagyerek motoros (rövidgatyában, pólóban, bukóval) a pirosnál már húzza és mihelyt sárga már lő is kifelé, a kereszteződés másik végénél már át is lépi a sebességhatárt és csak szelel, mert az milyen jó. Ha milliomos lennék úgy rárántanám az ifát, hogy csak nyekken. Pusztuljon az ilyen geci.
(már elnézést, de ez most kicsit felhúzott) -
Attól még lehetne annyi esze,hogy ne kezdjen ki a villamossal,főleg úgy,hogy más is van a háta mögött (akit meg is ölt). Autósnak se túl okos dolog kikezdenie a villamossal,de egy motorosnak aki körül nincs semmi bódé ami esetleg megvédheti. Persze van olyan motoros aki normálisan közlekedik (bár én ellenzem ezt az új szabályt,hogy a sor elejére mehessen a lámpánál,még a 20ccm-es seggdongóval is előre pofátlankodik,aztán feltartja a kocsisort),de sok olyan vadbarom van aki megy mint az állat és szarik a világra,majd ha elütik akkor pampoghat - jobb esetben - . -
Nyiri #15020 Egy motoros ha meghal esélyes hogy a szervei darabokban végzik, egy család megy tönkre. Kurvára semmi vicces nincs abban amit írtál. Ma meghalt egy ember. Nem kellene poénkodni ezen. -
Nyiri #15019 Én is motoros vagyok és naponta használom. Nem kellene általánosítani. Pl a 15013 számú balesetnél én úgy látom hogy úgy váltott sávot a motoros mellett haladó autó meglökte a motort ami nekicsúszott a parkoló autónak. Tuti hogy a motor a belső sávban jött! Az elfolyt olaj/viz nyomok ezt mutatják. -
ööö ja
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most erről elég morbid dolog jutott az eszembe de kihagyom -
hát a nyár már csak ilyen szállítják folyamatosan a jó kis szerveket a rá szorulóknak:)
amúgy ma én is láttam egy motoros balesetet hazafelé a hetesről -
jól elintézte a barátnőjét :S -
azért slick gumikkal utcán... -
hombár motorosok... -
öregember #15013 itt a másik motoros baleset képanyaga -
öregember #15012 motoros vs villamos..... (18+) -
Blum #15011 Az a lényeg :) -
Szabi1991 #15010 jó kérdés, valószínű anyaghiba, de még vizsgálják
a pilóta szerencsésen megúszta sérülés nélkül -
Blum #15009 Hogy a picsába tudott ez így kigyulladni? :O -
Igen...Dél Amerikában még mindig nagyon szarnak a biztonságra versenyszériákban... -
Szabi1991 #15007 -
-
-
Nem kár érte. Még gyártják. -
n003 #15003 és még ki is szalagozták maguknak hogy ott veszélyes ;) -
okos vagy parkolj a pálya mellé...faszbarom
mákja volt az evósnak hogy nem nagyobb sebességgel baszta telibe, mint annó 35 éve apám egy néző wartburgját... 8 hónapig volt kórházban -
Nem hiszem, hogy rip, annyira nem csapta szét. Nálunk még simán eladják :DD -
Szabi1991 #15000 ha bármilyen autó lenne ott, azt írnám hogy legalább valami megfogta, de hogy pont egy szépséges STI.. R.I.P. :-/ -
az evo meglátta az imprezát: a kurva nénikéd mit akarsz te itt te szar? és nem tudta tartani az idegrendszerét és neki rontott XXD -
Blum #14998 Egy Evo összetört egy Imprezát. Nincs is ennél szebb :D
Szerk.: Úgyértem ironikusabb -
n003 #14997 [sírvafakadószmájli] :( -
[URL=http://sportgeza.hu/motogp/2011/07/06/motorok_ekkorat_meg_nem_repultek/]"Motorok ekkorát még nem repültek"[/URL] -

azt a kurva.......
jól ki szedte:S:SS: -
Lujó elszállt mint a győzelmi?