Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

http://www.youtube-nocookie.com/v/2-WUONhoQYM&hl=en_GB&fs=1&hd=1&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/2-WUONhoQYM&hl=en_GB&fs=1&hd=1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="660" height="405"></embed></object>

<#szomoru1>
OrioN the S
:( szegény idõs házaspár... nem ez járt volna nekik ennyi év után.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Ulvar
Jaaa pont ezt mondtam az asszonynak hogy hogy lehet valaki ekkora seggfej ott van valami falu Csány után Zeg felé,...nem jut eszembe a neve, na arra alig mennek be simán befordul ott és szépen vissza...azt mondta az asszony amúgy hogy valami strici az autós és hogy a kurvákat ellenõrizgette vagy valami ilyesmi...Kapásból 30 év minimum.

pszihopata
abban a kanyarban halt motorral meg egy tapolcai ismerõsöm pár éve:(

hogy a faszomba lehet ilyen idióta helyen megfordulni,még megy pár száz métert aztán ott a bekötõút

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

OrioN the S
én aszittem vmi csajt kapott el :D oszt egy dagadt szakállas fószer :D meglepett :D

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

drukkoltam a cicának :) de sajnos gyõzött a túlerõ :(

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Ulvar
"Vasárnap délután 14.15 órakor közlekedett a 76-os fõúton Zalaegerszeg irányából Zalacsány irányába egy férfi az általa vezetett személygépkocsival. A 31+547 kilométerszelvényhez érve gépkocsijával az úttest jobb szélén lévõ autóbuszöblöt igénybe véve egy ívû megfordulásba kezdett, átlépve az úttest közepén lévõ forgalmi sávokat elválasztó záróvonalat. A manõver során nem biztosított elsõbbséget a motorkerékpárral Zalacsány irányából Zalaegerszeg irányába közlekedõ huszonöt éves férfinak. A motorkerékpáros, észlelve a személygépkocsi mozgását, vészfékezésbe kezdett, majd jobb oldalára dõlve az irányt változtató személygépkocsinak ütközött. Az ütközés következtében a személygépkocsi az út bal oldalán lévõ gazos területre futott, ahol megállt. A motorkerékpáros jármûvével az úttest bal oldalára esett, melynek következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt."

Ulvar
Bnõm ismerte látásból, Zalaapátiban lakott, Zalacsányi tó utáni kanyarba ment és..., de nem a srác volt a hibás. Szerencsétlen.

w77d
pont most néztem

w77d
szopjatokmále XD

solo
Háj megfogja a golyót.<#sir><#idiota>

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

5w0rdf15h
téged is levadászhatna már valaki XD

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

w77d
az igazi vadászokkal semmi baj nincs, csak az illegális orvvadászokkal...

OrioN the S
pff vadászok... tépte volna szét.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

w77d
mivel én csak településsel kapcsolatos hszt-t ejtettem el, így gyanítom, hogy azzal van bajod... vagy miért beszéltél akkor többes számban? Öregember és én postoltunk akkor, te meg ezt írod: "az önelégült "NAGYFALUSI PARASZTOK" hozták a formájukat". tehát velem is volt bajod. Nagyon sajnálom az ismerõsöd, de attól még engem is leszóltál. Amúgy amikor én írtam a poénom akkor még nem tudhattuk hogy az ismerõsöd halt meg. Tudod nem volt oda írva a fejlécedbe, hogy "neszóljá hozzám mert én éppen egy barátomat gyászolom"... egyébként is furcsa módon gyászolod ha itt akarsz információkat szerezni, ez egy fórum, ne várj mást, mint képeket meg poénokat....

OrioN the S
szép volt. gratulálok.

hülyegyerek, tegyél különbséget a vélemény nyílvánítás és a fikázás között
és h érzékeltessem a különbséget:
a, vannak barmok (is) vidéken és Pesten is
b, te egy barom vagy

desigo....

Köcsög pestiek nem furák akik lefikázzák a vidékieket???

persze h nem nézed le hiszen te is egy tanyán lax (vagy barlangban ?) XD XD

úgy van Lujó, gyökér vagy :D

és azzal gyászolsz h fotókat nézegetsz ? elég fura vagy

Héééé ember!!!!Nem érted hogy nem a településsel van bajom???Meghalt egy jó barátom!!!Felfogod végre???Ehhh mindegy látom hiába tépem a számat...<#rinya><#rinya><#rinya> és most ha nem haragszol nincs hangulatom az iróniádhoz!!!

w77d
Angyalföldön születtem, most Zuglóban élek... asszem ez törzsgyökeres XD

de moondom, kár hogy nem értetted az iróniát és a poént abban, amit írtam, nem nézem én le a kisebb településeket, sõt...

Én csak gyászolom a barátom és pár fotó kellett volna ha már nem tudtam vele lenni az utolsó perceiben...Ezek az önelégült "NAGYFALUSI PARASZTOK" hozták a formájukat...Sokat járok Pestre de a véleményem is megvan.A bevándorolt Pestiek ilyenek mint ezek a trógerok...A törzs gyökeres pesti nem ilyen!!!

w77d
én csak poénból írtam amit írtam. Többet vezetek BP-n kívül, mint pesten... Meg egy kis faluba, Balatonudvariba járok hétvégente pihenni ;)

és mitõl lennénk halottak ? az ilyen nfsu-n nevelkedett kis majmoktól kéne félnünk ? a fotóid alapján kicsit lehetsz csak kocka XD

nem fika, csupán jeleztem, h jogos a "megnevezés"
adottságaiból adódóan

XeeN
Ne foglalkozz velük... BP-n kívül halott emberek...

<#idiota><#eplus2>

Amúgy nem a település fikázását kértem hanem egy jó barátom haláláról kerestem képeket... <#rinya><#rinya><#rinya>

Nincs kedvem most vitázni...

Lakosok száma : 758 fõ,
Bp-Eszteregnye: 222.3 km

bocs...

w77d
Budapest határán kívül egy pár km-es körzetben lehet találni némi civilizációt, aztán má esélytelen XXXD

Ami nem Budapest már világvégefalva???

világvégefalván nem járnak fotósok
fõleg nem éjjel 1kor

Itt vagy 30x bebaszott a qrwa isten, volt hangzavar.

desigo
elõbb is mondhattad volna most már süt a nap :)
használd ki és FÜRGYÉ LE !!! XD

desigo
durván tolja az ég az esõt
nem kevés mennyiség potyog...
Tomászító
Most mondták a tv-ben, hogy meghalt Arnold is. RIP

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

OrioN the S
:A:DA:D

SötétBarom
Nem nagy az arca. Semmi mást nem tud elképzelni, csak azt, hogy valami külsõ tényezõ miatt beleágyazódott a kerítésbe. :D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;