Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Egy terepjáró öt perc alatt két biciklistát ütött el Cegléden. Mindkét esetben továbbhajtott, az egyik nõ meghalt.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
hogy a faszomba lehet ilyen idióta helyen megfordulni,még megy pár száz métert aztán ott a bekötõút
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
és h érzékeltessem a különbséget:
a, vannak barmok (is) vidéken és Pesten is
b, te egy barom vagy
de moondom, kár hogy nem értetted az iróniát és a poént abban, amit írtam, nem nézem én le a kisebb településeket, sõt...
adottságaiból adódóan
Bp-Eszteregnye: 222.3 km
bocs...
fõleg nem éjjel 1kor
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ