Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A pick up valagát meg rendesen begyûrte.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Köszi. Az autó helyrehozható, csak sokba lesz. Apum megúszta zúzódásokkal (biztonsági öv okozta) továbbá horzsolásokkal a kezén (légzsák).
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy,hogy sikerült oda betenni?
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
(Mobilos) képek:
Þór vígi þessi rúnar
kiesett a kocsiból azonnal meghalt
Meghalt egy fiatal autós vasárnapra virradó éjszaka Zala megyében, miután egy fának, majd egy vasoszlopnak is nekiment.
Nem tudom mi értelme volt ennek, miért pont ott kellet vagánynak lenni. Értelmetlen baleset, drasztikus következménnyel... <#shakehead>#shakehead><#szomoru1>#szomoru1>
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
"A fiatal szerelmespár egyik ismerõse szerint É. Ágnes és K. Arnold halála egész Kemecsét megrázta,"
+
"Arnold a baleset egyik túlélõje, ám állapota válságos, leszakadt a lába. "
akkor most mi van?
.: mobilize.hu :.
+
"A fiatal szerelmespár egyik ismerõse szerint É. Ágnes és K. Arnold halála egész Kemecsét megrázta,"
<#wow3>#wow3>
.: mobilize.hu :.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Þór vígi þessi rúnar
de szerencsére nincs semmi baja, az autó meg elvileg nagyon össze tört. :S
Charade GTti
p.s.: Épp a balesetiben vannak, hogy törött-e borda meg ilyesmik... 😞
Þór vígi þessi rúnar
Az idiótákat se (#9784) ... gondolom lassan mentek.
Sokat szoktam arrafele járkálni kocsival ahol ez történt.