37137
-
Jó csak egyszer legyen ilyen eseted biztos így fogsz gondolkodni :). -
és? mit tudsz csinálni? Biztosítod a helyszínt h ne menjenek rá még egyszer kocsival,és kihívod a mentőket.Ennyi. -
Nem vagyunk egy véleményen ennyi..és igen én is ezt kérdezem h minek kell elsősegélyt tanulni mert az emberek többsége úgyse csinálna mást mint h megkérdezik h mi a helyzet és kihívják a mentőket.
Főleg h nekem 6évvel ezelőtt még kismotorra is kellett elsősegély tanfolyam..mert ugye egy 14éves gyerek majd ott fog hősködni a baleset helyszínén..azóta egyébként nem kellett megújítani..és nem is látom értelmét. -
pár perc? Megnézem hogy amikor a múltkor egy motoros ott fetrengett a Zempléni hegyek útjain mert belement egy autósba egy kanyarba kíváncsi vagyok hogy 10-15 percen belül ott lesz e a mentő...mert kb a legközelebbi állomás az olyan 20-25 és akkor még szerencsés vagy ha ennyi időn belül oda ér....helikoptert baszhatod mert az ott leszállni nem tud. -
Ja hát akkor én is megpróbálnám..mert akkor már nem arról van szó h tolószél-v-normális élet hanem élet-v-halál..
De ha nincs semmi ilyesmi akkor azon a pár percen míg kiér a mentő semmi se múlik. -
Mi a fasznak van az elsősegély oktatás akkor azt tudnám. Egy 8 éves is ennyit megtud tenni, ne legyetek már szerencsétlenek. Mondom még egyszer képzeld magad fordítva amikor te könyörögsz majd az úton az életedért mert egy barom beléd ment...és csak nézni fognak téged és ennyi, hagynak ott dögleni...
istenem ne legyetek már ennyire bambák, ha meg elfelejtitek akkor kérjetek segítséget másoktól hogy tanítsanak meg úgy hogy ne felejtsd el. Olyan nincs hogy nincs egy olyan ismerősöd aki ne mentős lenne vagy ne annak tanulna vagy épp nem profin tudja az elsősegély módszereket...sok esetbe meg se kell mozdítani, de azt tudod mikor szabad is mikor nem csak ki kell tapogatni a kurva gerincet...hát hihetetlen...komolyan ezzel fellehet úgy húzni... -
Énis ezt tenném.
Az más kérdés, hogyha épp lángolna az autó és hagyom-e bennégni vagy sem... -
Én se nyúlnék hozzá...az ok h kihívom a mentőket megkérdezem mivan..de nem fogok elkezdeni hősködni hogy majd miattam legyen élete végéig tolószékben. -
Továbbá ahogy kirámolták a vasból az embereket és ahogy a nyakukkal bántak szintén csak szívizombénulást okozna egy orvosnak.
Ha meg lebénulnak, kit érdekel? -
ne is, dögöljön meg ahol van, végül is csak emberek vagyunk... -
Hát közúti balesetnél nekem se de otthon már vettünk ki belőle ezt azt és találkoztam vele :D -
Elméletileg van benne, sose néztem még meg, nem volt rá szükség hálistennek. -
Fordítva is így gondolod? Ha te véreznél éppen és más is ezt gondolná mennyire örülnél? De ha erre a hülye választ adod akkor meg is érdemled. -
bizony. -
Az elsősegélyládában ha minden igaz van gumikesztyű ha a betegségektől félsz. -
Én hozzá nem nyúlnék egy vérző "ismeretlenhez"... -
st3ve #15706 -
st3ve #15705 Nem valami segitőkészek a többiek.Legalább a vérzőfejünek amelyik ott ül a piros kocsinál a földön.
-
st3ve #15704 -
öregember #15702 busz / mentőautó -
Akkor rosszul tudtam.:\
Viszont a 80-90 el menés nállam nem a mayerkodás kategóriába tartozik. -
pedig de
2003-ban történt egyébként a srác a K-speed autóépítő műhely tulajdonosa volt
azért 80-90el minimum tolta neki azon a szar úton aztán bele ment egy kátyúba és eldobta a gépet aztán az oszlop kettévágta
a legdurvább meg hogy a barátnője követte kocsival -
Ebben az esetben tudtommal nem mayerkodás okozta a balesetet. -
Nyiri #15698 Ezzel a balesettel kapcsolatban régebben hallottam hogy a motoros srác valami übernagytudású fazon volt, motoros klub elnök, stb... Fogalmam sincs hogy hozta ezt össze. -
DIESEL DOG #15697 Durva...
Erről csak annyi a véleményem hogy lehetne kulturáltan is motorozni, nem rodeózni, főleg nem a városban, és akkor talán kevesebb ilyen és hasonló baleset történne... -
kb ilyen lehetett
tudom ezeréves képek +18 szigorúan erős idegzetűeknek
+18!!! motoros
-
rotten.org-on (asszem ez a címe) szoktak ilyesmik lenni, erősen 18+ -os oldal, énis csak 2-3 évente nézek fel rá 1-2 percre... -
valamelyik durva honlapon volt régen olyan, hogy ruszkiknál darabokra szakadt ember után takarítottak, olyan természetesen és hétköznapi arccal szedték a beleket és az agyat, hogy méh simán dumáltak és poénkodtak közben. Akiket ilyen helyzetekben küldenek ki, azok már megszokták. -
durva lehet egy helyszínelés ilyenkor :/ -
szaboj89 #15692 Volt Debrecen határában 2010 december 23-adikán a hosszúpályi úton egy halálos baleset. Tudna nekem valaki válaszolni arra vonatkozóan, hogy az áldozatok - az internetes portálok szerint 24 éves férfi és 24 éves nő - hosszúpályiak voltak-e? -
Ennyit is ér. 
Apropó a suzuki elég hajlékony ahogy elnézem a képeket xDD -
öregember #15690 azt nem írják, hogy...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a motoros 3 felé szakadt
a baleset kb olyan éjjel 2 és 3 között történt, reggel 7-ig helyszíneltek -
öregember #15689 
-
öregember #15688 8 személyautó ütközött M7 -
Megteheti..xD -
Pukkk.... -
MEr hajt mint az ökör! -
Úgy érzem jelentős az anyagi kár. -
+
heli
teher
-
A Ferrari 599 GTO in the rain of the Czech Republic has met a sorry end.