37137
  • gordon 24
    Nem akarok nagyon bele menni::d De én pl kisteherautózom nahh most amikor egy nap 670-700km-et vezetsz hát rohadtúl nem érsz rá 70-80 al tökölni.. Szóval, hát ilyet nem kevésszer csinálok, tam...D

Amikor megy egy kamion 70 el a sok bírka meg beáll mögé és kb 600 méteres sor van mögötte, senki nem jön szemből de megyünk 70 el az kikészít.. Ilyenkor vissza 4 trepni aztán amíg nem jönnek megyek::D Ha jönnek be oda ahova sikerül, majd újra..

• Ulvar
    jajajaja...kegyetlenek...jövök Rakamaz felől vasárnapi forgalom megyek 90el látom neccesen lehet előzni ezért nem megyek, de elém betolakodik egy gyökér és éppenhogy kikerül egy frontálist majd tovább előz...ilyenkor csak lesek hogy ... ez mi??? És akkor csodálkoznak hogy sokan hallnak meg...persze, de ne az utakra fogják már mert haverom elhűlt hogy amilyennek beállítottam keletet nyugathoz képest azért annyira nem gáz a helyzet. És valóban!
  • DIESEL DOG #16081
    Múltkor itt Nyh-n a Tesco-nál egy Ukrán minden gond nélkül tolatott belém... a gond ott kezdődött hogy álltak mögöttem ergo menekülni sem tudtam sehova, a delikvens meg vagy nem nézett hátra, vagy csak egyszerűen ritka bamba volt, tolt egy rükvercet a furgonnak és belém jött... a szerencse az volt hogy nem lett komolyabb kár, csak vehettem egy új rendszámtábla tartót... amikor a fazon kiszállt arra hivatkozott hogy látott egy parkolóhelyet és azért tolatott vissza, de nem látta azt hogy én mögötte vagyok... mondom wtf... pedig volt köztünk távolság bőven...

A másik amin mindig nevetek egy jót amikor a sóstói úton a Nyíregyháza tábla előtt megelőznek, a ferenc körúti csomópontnál meg ott áll mellettem a piros lámpánál... valamiért mindig vigyorgok magamban, gondolom marhára megérte neki, pláne úgy hogy semmivel sincs előrébb... :D
  • Ulvar
    Jah Keleten sok barom van, főleg gyökér motoros, aki nem tud megülni a seggén és a 600-800as gépét csak kihúzatja már 200ra 90 helyett főúton meg előzget fékezget összevissza nagy forgalomba, mert ő úgy gondolja megteheti... nem szokatlan a ráfutásos baleset, egyszerűen nem tartják a követési távolságot, állandóan seggembe vannak...azt nem értem miért??? Mennyivel lesz előrébb??? Mivel lát többet??? Ááhhh...és erre még rápakolnak a Románok, Ukránok a vezetési tudásukkal és gyönyörűen rendbe rakott verdáikkal ahol sokszor világítás sincs.
  • DIESEL DOG #16079
    Itt Sz-Sz-B megyében van a legtöbb idióta az utakon szvsz... legalábbis ez az én személyes tapasztalatom... :D
  • pajti

• Ulvar
    Ja és NO OFFENSE, csak megjegyeztem.
  • Ulvar
    Na, ha tényleg így gondolod akkor meg se csináld, az a legrosszabb fajta az utakon. Én fosok a repüléstől nem is repülök :D.

Komolyan, mindig mondom embereknek akik épp kezdenének jogsit csinálni, hogy biztosan jó neked megcsinálni? Félsz az utakon? És sokan azt mondják hogy félnek, azoknak ha nagyon muszáj a jogsi akkor azt mondom hogy kurva sokat mászkáljanak az utakon, hogy szokják és gyakorolják, úgy hogy nincs mellette oktató, akinek nem fontos annak simán annyit hogy hagyd még a francba :D.

Legegyszerűbb ha nem fosol és megszokod hogy kurva sok barom van (mert ezt fogod látni itthon is).
  • cement
    angliaban eltem idaig 2 honapja jottem haza, az ottani kozlekedessel csak annyi volt a rossz tapasztalatom hogy akkor is nyomjak ha piros van es inkabb fekeznek nagyot a lampa elott. ami minden szempontbol okorseg. de udvariasak legalabb pl a zebranal
  • Máté94
    Már kezdek félni megtanulni vezetni... ennyi idiótát.
  • bertino
    angliaban csak az autopalyan nem hasznaljak oket altalaban :D
    persze varosban is elofordul neha, de ott sokkal inkabb hasznaljak, autopalyan tenyleg csak disz, mennek amerre akarnak.
  • cement
    en kb 7-8szor voltam eddig olaszorszagban, nem tudom te hanyszor, de eddig mindig ez volt a tapasztalat. plusz naponta 30-40-50 olasszal beszelek (probalnek beszelni) munkambol kifolyolag, es nagyon rossz termeszetu emberek, borzasztoan kikeszitenek. az egy dolog hogy angolul nem tudnak, de nemetul sem. teny, hogy a konyhajuk kituno, az orszaguk szep. a ferrari, lamborghini, maserati mind remek autok, de ettol mint embereket meg nem fogom szeretni :)
  • st3ve
  • Ulvar
    Ez Magyarországon sincs máshogy. Kisebb a létszám de az arány ugyan az... megyek a járdára lépek le szétnézek előtte senki nem fordul le, egyszer csak a semmiből jön egy verda irányjelző nélkül és majdnem elcsap...

Én szeretem az olaszokat (mondjuk mindent ami olasz). Ferrari buzi vagyok, imádom az olasz kaját, és kurva kedvesek voltak velem amikor ott voltam. (ja és tudott a pultos csaj angolul amikor kocsmába voltam). Tény hogy lusták, de tudnak élni a maguk módján. (Ja és ha olaszt akarsz megszólítani más nyelven akkor az mostanában Német legyen. Háború után az volt hogy fúújjj német nem beszélünk azt soha...ahha...csak hogy több száz ezer német fordul meg évente Olaszországban, míg angol...hm...nem sok a többiek nagy része meg vagy mutogat vagy beszéli a németet vagy próbál angolul motyogni valamit amit vagy megértenek vagy nem).
  • cement
    az olaszok tenyleg balfasz gecik. azon kivul hogy emberkent kiallhatatlanok (uvoltoznek, lustak, onteltek es egy kukkot nem tudnak mas nyelven) vezetni plane nem tudnak. az autogyarak oriasi osszegeket meg tudnanak sporolni, ha az olasz piacra szant autokba nem tennenek iranyjelzot. ugyanis NEM HASZNALJA SEMELYIK AZ ISTENNEK SE :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
  • Ulvar
    ja, de tényleg. De autópályán se normálisak. Jöttünk haza fele még anno nyaralásból és látszódik hogy fékezni kell, de az utolsó pillanatba fékez, és pont egy ilyen turnus váltásnál amikor senki nem lát előre csak megy a másik után az nem egy jó megoldás mert jön a domino effekt, és a hátsók nem fix hogy megállnak. Na most mi megúsztuk kb 5 cm hiányzott hogy nekünk pukkanjon egy Merci...de ahogy haladtunk láttuk hogy előttünk azért fékeztek mert pont volt egy ilyen baleset...úgyhogy észnél kell lenni, de még akkor se te leszel a hibás sok esetben.
  • w77d
    Olaszoknál, Franciáknál és Spanyoloknál teljesen elfogadott eljárás a lökhárító használata, annak segítségével helycsinálás. Még csak nem is szólnak érte. Mindhárom helyen szembesültem ezzel a módszerrel, aztán taxisokat megkérdezve mondták, hogy ez teljesen természetes, erre van a lökhárító. Persze egy Ferrarit vagy hasonlót nem kezdenek el lökdösni, de az átlag autók így megoldják a parkolást...
  • Ulvar
    Az Olaszok és Franciák nem tudnak parkolni, és ők is kibaszott életveszélyesen vezetnek. Nem egyszer voltam Olaszországban és a szemem előtt történtek olyanok hogy csak lestem...pl: szűk bolti parkolóban állt a faszi a mi szállásunk az pont szembe volt ezzel jól rálehetett látni. A faszi ahelyett hogy simán kitolatott volna addig amíg eltudja fordítani a verdát, hogy ne kapja el az oszlopot ami pár centire volt attól ahova beállt, nem ő egyből elfordította, kidöntötte az oszlopot vagy táblát ... lehet tábla volt...mindegy ... simán leszarta és tovább ment. Franciák meg úgy parkolnak szűk helyre hogy neki mennek a másiknak...
  • st3ve
    Az oroszok kocsiján nincs fék, a románok meg csak a gázpedált ismerik :D
  • Krapo
    Ez nem az az eset itt délutánról írnak 14 óra körüli időpont , és Csepel felé repültek ! Amit én láttam az 19-20 óra körül volt(16. án) és Ferihegy-Tököl vonalban repült körülbelül. És igen ahol senki nem sérül vagy hal meg az nem érdekes ...
  • Szabi1991
    oszlop vs F360

• N o N a m e
  • w77d
    rohaggyále XD
  • Bronx South
    ezt te így vágod ? nem megy már a biznisz a sarkon vagy mivan ? XDD
  • w77d
    persze sérült az oszlop is.. leszakadt róla egy ilyen tépj le hirdetés XXXD
  • DIESEL DOG #16058
    Vagy az oszlopot kellene onnan kicsit odébb rakni... :D
  • desigo
    aztapicsa

oszlop egyáltalán megkarcolódott?
  • DIESEL DOG #16056
    Áúúú... :(
  • Carlos
    rakni kéne egy webcam-et az oszlopra... :)
  • öregember
    és ez is ugyanezen a helyszínen
  • öregember
    ez is
  • öregember
    ez is ott volt
  • öregember
    bőven elég abba a kanyarba berepülni 70el, csúszós úton....
  • pajti
    nem kell jaszkarizni
  • öregember
  • öregember
    itt kb fél évente van baleset, esős időben havonta
  • Benel
    utas beszámolója
  • Szabi1991
    737es ?

meg nem is lángolt, ehh :D
  • broman191
    Itt tartunk sajnos, ahol senki sem sérül vagy hal meg annak már hírértéke sincs...-.-''
  • desigo
    itt volt róla azonnal info