37137
  • öregember

• öregember

• n003
    így mondjuk érthető .. nagyon látszik hogy vigyáz arra hogy pont egyenesen menjen rá az ugratóra ezért volt érthetetlen hogy elment a hátulja
  • bosco05 #16120
    Daniéknak évek óta gondjuk van a futóművel. Pár éve mikor ugyanez a szakasz visszafelé volt, akkor is ezen a dobbantón csúszott szét a beállításuk és pár kilométerrel feljebb estek el vele (pont előttünk :) ). Valami nem okés a kocsi alatt az tuti. Ebben az esetben viszont olajfoltra mentek rá, ha jól hallottam még a helyszínen.
  • Ulvar
    Amúgy végig panaszkodtak a felvételen néha lehet hallani hogy a pilóta mondja hogy rohadtul csúszik a segge a verdának, a motorra meg azt mondták a felvétel végén hogy az halott...és mint tudjuk az a legfontosabb rallynál.
  • Ulvar
    Túl gyorsan ment rá arra a bukkanóra. Nem volt gond mert az útfelület többi részére a keményebb futómű jobb tapadást biztosított. Ott egy picit sok volt ennyi.
  • n003
    ha a kocsi elemelkedik el kell venni a gázt hogy ne pörögjön túl a hajtott kerék mert ha túl nagy a keréksebesség és a talajsebesség különbsége feszültséget viszel bele a hajtásláncba földetéréskor?! ..
    pattogás?! akkor ezekszerint nemcsak nekem tűnt úgy mintha túl kemény lenne a futómű??
  • llacee
    egy pillanatra mintha blokkolt volna a hátsó kerék, vagy csak rálépett a fékre mikor épp levegőben voltak a hátsó kerekek és blokkolt egy pillanatra, slick gumival meg nehéz összeszedni sajnos.
    Szerencsére a motornak nem lett baja.
  • pajti
    Csak simán elpatogott. Ugrás után elvette a gázt, aztán forgott is megfele'
    Amúgy szerintem nagyon nem okés ez a futómű, lengéscsillapító beállítás..
    De ha nem így volt akkor sorry..:D
  • n003
    hm ezt meg mitől? :O defektet kaptak?
  • bosco05 #16113
  • Bronx South
    Feltételezem hogy nem egy suzuki swiftet vezetett, hanem mercit toltak a 17 éves picsája alá.
  • w77d
    azé ennek van kevésbé fájdalmas módja is XD
  • desigo
    nah a kis retek szerepelni akart a tvben...
  • öregember
    barátod / barátnőd e ? XD
  • z0ty4
    Ezt dobta ki elsőnek pfffff
  • öregember
    tele van vele a net, nem igaz, h nem vagy képes használni a guglit -,-

femina.hu ? puzievagy ?! %-D
  • pajti
    köszi:)
    amúgy meg pffff...
  • z0ty4
    Tessék
  • pajti
    link?
  • öregember
    hideg ?!
  • bosco05 #16102
    Azt nem tudja valaki mi volt ma reggel csepel környékén?
  • öregember
    füstös győzi nagyobbik pulyája balesetet szenvedett
  • n003
    b...+ szegény csórikám :(
  • pajti
    Az lement..
  • N o N a m e
    Aztak...
  • desigo
    ejj szerencsétlen kissrác :(
  • pajti
    Nem tudom hogy történhetett ez meg.Ha egyedül volt ott a 4 éves fiú akkor az nagy felelőtlenség volt..

• w77d
    úristen, eszméletlen szörnyű az ilyet még hallani is :(
  • pajti
    Garazsbol kitolatva gazolta el negyeves kisfiat
  • bertino
    szinte biztos lehetsz benne, hogy ugyis lesz olyan is...
  • Ulvar
    Bronx jól mondta: "ha az van megírva hogy úton fogsz megdögleni, akkor ott fogsz". Erre én is csak ezt tudnám válaszolni. És még valami by Kiss Ádám: "Mitűű fosik fiatalember".
  • Máté94
    Igazából csak attól tartok, hogy más okoz kárt nekem, de szeretnék vezetni, nem attól félek, hogy én okoznék balesetet.
  • Bronx South
    Távba ue apám, csak ő pár tonna garázskapuval a hátán.
  • Bronx South
    nem kell fosni, ha az van megírva hogy úton fogsz megdögleni, akkor ott fogsz, ha másba akkor másba. én még egy szál cigit nem szívtam mert félek a káros hatásaitól, azt lehet hogy én fogok meghalni tüdőrákban ahelyett aki már 40 éve dohányzik, ennyi.
  • Nohab
    Argentína:
    Autó vs vonat, busz vs vonat.
  • gordon 24
    Hát nem sokat::D

Azért én próbálom meggondoltan csinálni nem ész nélkül azért többnyire sikerűl is::D Ritkán van olyan eset hogy huhh ez necces volt..

Igazából gondoltam rá, hogy váltani kéne. Mert az hogy egy Szolnok Pest közötti 60 km en 4 x kell lemennem az útról hogy ne basszanak telibe az azért komoly::D

Simán előz ha jövök ha nem ::D Múltkor a buszos ki int hogy bocsi, én meg kb 110 el megyek a murván::D A kamionos meg a másik oldalon a murván ő meg középen a busszal kb 70 emberrel. Mondom áá semmi gáz, hát végül is mi bajunk lehet nem??:D
  • Ulvar
    1, arról nem tehet az egyszerű ember hogy neked a munkád milyen! Ezt sose feledd.

2, Mit tudsz csinálni? Ne adja az ég neked, de úgyis járhatsz mint a Pesti faszi aki már annyira túlteljesítette magát hogy elaludt a belvárosban és a megállóban lévőket eldarálta... magyarul mész börtönbe közúti baleset okozása miatt, mert ilyen esetben bármikor előfordulhat. Egy apró figyelmetlenség NEM muszáj hogy a te részedről és te szívsz...nem keveset... Én emiatt haltam meg majdnem júniusban amikor jöttem haza, szal én picit máshogy látom a dolgokat valószínűleg mint te.

3, Válts melót...mert ebbe beledöglesz. Vagy úton vagy agyban. Komolyan.

Amúgy se kamion se más mögött még ha 90el is megy se vársz...őszintén :D.
  • gordon 24
    Hát persze, hogy türelmetlen sokszor az ember. Amikor aznap már a 29 dik balfaszt fogod ki::D
    Értem én is amit írsz, de azért írtam be az előbb amit írtam, mert sokszor megcsinálom én is ezt. Ugyan is máshogy nem tudod teljesíteni időre a munkád. Veszélyes? Igen az... De mit tudsz csinálni?

Amikor az ember elindul és egy nap mondjuk reggel Pestről elindulok lemegyek Szolnok, Debrecen, Nyiregyháza Miskolc majd Pest::D Ezt csináld meg úgy, hogy minden szabályt betartasz nem vállalsz kockázatot stb stb.. Meg lehet csinálni, csak nem hiszem, hogy 8 órába::D Néha még így sem sikerül..

Tehát én kb 1 percet nem töltök egy kamion mögött. Ahogy van egy kis rés lyuk berakom és megyek.
  • Ulvar
    Ki mondta hogy a 60-70 el közlekedők is normálisak főúton? Olyan is volt már, nem erről volt szó a témában. Arról volt szó hogy agybeteg módjára megy néhány ember mikor NEM LEHETNE normális körülmények között. Tülekednek mikor más is menne de nem tud hiába baszom ki azt a kurva indexet hogy mennék bakker ha kivág és a 2000es motorjával bevág és megy utána a sok barom...tudod ez a problémám hogy türelmetlenek az emberek. Én is levezettem már 700 kmt egy huzamba, geci fárasztó tény és való és türelmetlen lesz az ember egyre inkább (én is sokat pofázok meg anyázok a kocsiban) de akkor is ha normálisan megy a forgalom faszomnak kell még rátenni egy lapáttal? (Kisteherautózást is megértem egy szempontból hogy idő az egy fogyó eszköz, bár láttam már olyat is abból ...., hogy inkább a raktárban hagytam volna aznap ládát pakolni, mert olyan debil módjára ment).