37137
-
öregember #16164 ezt most ilyen titkos (kódolt) randi kérés ? XDDDD -
Tudok ott egy titkos részt, amit csak páran ismernek :) -
öregember #16162 ilyenkor mé' nem mész ki fotózni ??? -
Na ja...pályán már kijön a tudás is... -
raptor22 #16160 Szoktam hallani az ipari park felől is, hogy megy az őrjöngés autóval esténként. Inkább oda tesztelgetni járhatnak komolyabb kocsikkal, mert olyan durrogás van olyankor h csak na:) De ott van egy hatalmas nagy parkoló, max a parkoló kamionnak lehet neki menni. Télen mi is kimentünk oda a hóba eszetlenkedni. Van hely, nem zavarunk senkit, kocsit sem tudjuk összetörni, gyakorolni tökéletes. Mások meg a belvárosba teszik ugyanazt, én ezeken csak röhögni tudok...bezzeg ha versenypályára mennének ki ott hamar letörnék őket és rájönnének h az egyenesen száguldozni a hülye is tud, de ha jön a kanyar jön a baj is...
Az a baj h kicsi ez a város, nemigazán van hagyománya az ilyen pályás rendezvényeknek, meg nagyon nincs is kinek. Józsika nem fog azért fizetni h menjen 2 kört a reptéren kialakított pályán, hanem inkább széthuzatja az ótóját a városba lámpától-lápáig közbe megy egy százas tempót, utána meg csak összetöri a másikat... -
Ha ezzel csökkenne sőt akár megszűnne az ilyen fajta "versenyezés" akkor azt javasolnám a városnak hogy a reptérre alakítson ki ilyen pálya részt, akár ingyen, de lehetne egy minimális összegért is, bizonyos idő közönként. Nem rendes futamként hanem amatőr ökörködés szintjén. Ha ez sem csökkentené vagy szüntetné meg a dolgokat akkor jönne a radikális razziázás, de az senkinek se lenne jó. -
raptor22 #16158 Esténként hallani szoktam (közel lakom), hogy a metro luk oil benzinkút közötti szakaszon gyorsulgatnak, legfőképp motorosok, de autósok is vannak szép számmal. Ezek a notórius száguldozók nem egy kihalt útszakaszon fognak száguldozni, mert ott a birkanyájon kívül más nem látja, hogy ők mennyire "ügyesek". De lakott területen belül ő meg tudja mutatni az embereknek, hogy mekkora király csávó, és a sebességgel nő a fütyi mérete is. -
DIESEL DOG #16157 Ez volt az igen... sokat nem láttam belőle mert a kereszteződésnél terelték a forgalmat meg vezettem is... de az eredmény ugyanaz csak más felállásban... :/ -
Parancsolj -
DIESEL DOG #16155 Pont ez az... egy másik topikban pont ezt konstatáltam hogy legalább olyan helyen tennék meg ezt a száguldást ahol viszonylag csekély a forgalom vagy egyáltalán nincs... ilyen még pl. a Nyh-t elkerülő 403-as út (amelyik az M3-as autópályáról válik le)... vannak olyan szakaszai amelyek gyakorlatilag nyíl egyenesek, tökéletesen belátható szakaszok, nagyon minimális forgalommal, sőt ilyenkor hétvégén a Nyírtura felé vezető szakaszon nem is járnak csak elvétve... nyilván én sem vagyok teljesen szűz lelkű, mert ott már én is mentem 150-160-as tempókat de legalább nem a legnagyobb forgalmú és nem a legforgalmasabb szakaszokon. -
Minek? Így is egyre többen vagyunk az utakon, minél több autó lesz elszaporodnak a hülyék is, azzal nem is lenne gond, de sajnos sok ártatlan embert is magukkal visznek, de senki se szent.
Legalább olyan helyen száguldanának, ahol van hely, pl a metro utáni felüljáró, jó hosszú kétsávos szakasz, Lukoil kúttól a metroig fel lehet gyorsulni 160-170-re, és nem tűnik soknak.
A gond ott van ha olyan helyen teszik, ahol nem belátható az út, és kikanyarodnak eléd, és kész a baj. -
DIESEL DOG #16153 Már megint volt valami teljes útzáras baleset ezúttal az orosi úton itt szintén Nyíregyházán... sokat nem láttam de két mentőautó volt kint, tűzoltóság és rendőrség, meg ha jól láttam kettő autó volt az úton csúnyán összetörve... nem igaz... a múltkor a sóstóin volt teljes útzár este... besz*rok... mi a f*szom van? ennyire nem bírnak magukkal? miért kell ennyi embernek értelmetlenül meghalnia? miért nem lehet ésszel vezetni? miért? annyira elszomorító ez az egész... nem lehet valahogy kiszűrni azokat az idegbeteg barmokat akik csak hajtanak mint az eszetlen? talán akkor nem vesztenék életüket annyian közúti balesetben... egyre több keresztet, virágot, és mécsest látok az utak mentén... és igen nagyon rosszul esik látni... -
öregember #16152 ééég a limó ééég (2) -
öregember #16151 ééég a limó ééég -
öregember #16150 -
öregember #16149 -
öregember #16148 főleg hogy lengyelül beszélnek -,- -
lol
-
nem azt mondta a ruszki hogy "jézus fasza" ? :D -
-
-
öregember #16143 -
öregember #16142 tartálykocsi borult -
öregember #16141 tűzoltóautó borult :-( -
öregember #16140
-
DIESEL DOG #16139 Most jöttem hazafelé kocsival és a sóstói úton pont a felüljáró csomópontjánál volt valami nagy gebasz, kint voltak a tűzoltók, rendőrök, mentők, teljes útzár volt és forgalomterelés... csak annyit láttam hogy egy Daewoo Tico (ha jól láttam) volt keresztbe fordulva az úton, a többiről gőzöm sincs... remélem lesz bővebb infó róla... -
öregember #16138 ki az a győzi ?
xD -
győzi lányának a balesetéről vannak képek már? -
gondolom elrántotta a kormányt,nem? -
a másik, hogy a Passat néz ki csúnyábban.
-
somikoma #16134 ...és ez meglepő?
Mármint, hogy a rendőrnél elszíneződött..
-
szerencséjük, hogy nem frontálisan mentek egymásba, így nem lehetett nagy bajuk -
st3ve #16132 Hát ha beágyazni nem engedi, akkor itt a link.
http://tv2.hu/tenyek/video/ittas-rendor-balesetezett-tenyek-riport -
st3ve #16130 Az olasz rendszámu ford előzött, vélhetően románok és ez lett az eredménye, az előbb meg bemondták a hiradoba hogy a vétlen autós egy szolgálaton.kivüli rendör volt és mindenkivel fujattak szondát és rendőrnél elszinezodott.
-
tűzoltók azok már csak ilyenek :D ha egy ajtót simán kilehet nyitni, akkor ők azt is inkább szétvágják :D -
milyen finoman nyitották ki azt az ajtót, pedig nem tűnt túl sérültnek :D -
Jó is tud lenni! Valami hülye miatt késel... -
Emiatt késtem a melóból... örültem nagyon... -
öregember #16125 már megint a nagy sárga volt az erősebb.....
-
öregember #16124
Komoly baleset történt szeptember 28-án a X. kerületben, a Maglódi út és a Gitár utca kereszteződésében. Három gépkocsi: egy Volkswagen Passat, egy Skoda Fabia és egy Trabant ütközött egymással, aminek következtében a Trabant felborult. A kisautó idős vezetője feltehetően gerincsérülést szenvedett.

lol