37137
-
11-es úton Szentendrén is halálos baleset volt.. Arra jöttem, 3 tűzoltó, csomó rendőr, de csak egy oszlopnak ment saab-ot láttam nem túlságosan összetörve. Infó még nincs , ha valaki tud valamit, majd linkelje légyszi. Thx. -
21 -es út, 5 halott. -
Szabi1991 #16242 juj :/ -
st3ve #16241 Cigányok????? -
20:40 körül megpróbált valaki átmenni a tatai vasútállomáson a Tatabánya felől érkező személyvonat előtt. Az eredeti célja helyett a környéket terítette be... Jól elbaszta néhány ember éjszakáját... Ezúton is gratulálok neki... link még nincs. -
a kamikázék japók voltak nem ? -
#16227 is az volt..
-
öregember #16237 őz miatt.... -
Blum #16236 21 évesen ennyi esze legyen valakinek baszki...-.-" -
öregember #16235 ez csúnya lehetett -
az puff...de az út milyen fasza volt... -
amikor nem a tuningolt gép a hibás... -
az puff -
-
DIESEL DOG #16230
-
-
Szokták mondani "Aki hülye haljon meg" nála ez bejött.
Képek a Lánglovagokon, a lancer ölég csúnya. -
21évesen jogosítvány nélkül...
ha a közelben lévő boltba vagy kiáll a garázsból még megértem...de főúton menni vele...ráadásul biztosítás nélkül...
szerencsétlen kisteherautós... -
n003 #16226 bammeg :O foglalkozáskörében elkövetett gondatlan veszélyeztetés?
Adaaam: ember viszonylag olcsón megúszta hogy 1-2mázsa belérobogott :) -
-
öregember #16224 íííííííííííííííííííííííííííííííííí b+ -
öregember #16223 frontál -
öregember #16222 mákja volt h nem esett rá a "busz" -
fontos hívás lehetett, ha ilyen körülmények között is az volt a legfontosabb XD -
Dehogy csak pofára esett és fájlalta a fejét. -
Anyósülésen telefonált valszeg... :) -
És jól látom hogy azzal a lendülettel ahogy végzett a gurulással, már telefon volt a fülénél ? :D Amúgy újjászületett a csáv. -
:D
"Kuss én így szoktam kiszállni"
-
Nem mindig, csak azok vannak felkapva mivel az látványos. -
Ezekben milyen biztonság van? állandóan ég a benzin, meg az autó. -
Ez egy endurance verseny volt pont pilóta csere történt, és ezzel együtt jól megtankolták a verdát. Viszont a srác nem melegítette fel a fékeket, nem működtek rendesen és egyszerűen elúszott az autó 260km/h-nál, és pont a benzintartállyal sikerült csapódnia. Nem volt túlságosan meleg, olyan 20-22 fok maximum a hőmérséklet, de mivel már a futam vége fele történt a baleset, a magas hőmérsékletű aszfalton (köszönhetően hogy folyamatosan ment a verseny ezzel együtt nőtt a hőmérséklet az autók miatt) egyszerűen belobbant az E 85 ethanol (nem rendes általunk is jól ismert üzemanyagot használnak).
Kicsit előrébb járnak Európához képest. -
Blum #16213 Uh baszki,ijesztő volt,ahogy a lángok terjedtek az autó felé a benzin nyomán. Még a kamera is benzines lett. -
Én meg ezen fáradozom hogy terjedjen ez az autósport Magyarországon :). 
Hülye vállalkozás, de valahogy felakarom nyitni az emberek szemét arra hogy milyen is az igazi autósport, és persze arra ami nem az.
OFF VÉGE!
De ha már szóba jött a hétvégi futamon volt egy csúnya baleset.
-
Hát öö engem spec. érdekel minden ami muscle vagy V8. Bár alapvetően nem szoktam versenyeket végig nézni, így kedvencek sincsenek se a Nascarból, se ebből, se másból, youtubeon van pár frankó csatorna amiből infókhoz jutok. -
Naaa V8 SC terjed Magyarországon? :) Vééégre már...
Kár hogy a futamon utána oda verte a Diepper kanyarban.
-
Nem baleset így off, egy 17 éves csávótól ez szép volt szerintem. :)
-
nemjöttössze...
-
de jó hogy nekem már nem kell leírnom ezt :) -
A baleset leírása egyébként:
Szóval, vidáman haladt a kocsisor az Egér úton a város felé, én a belső sávban mentem, mikor a előttem lévő a külső sávból át akart jönni a belsőbe. Csakhogy ott már volt egy fehér Leon, összekoccantak, a Leon átment a szembelévő sávba, ott is jött egy fekete Leon, összekoccantak, a fekete Leon megcsúszott, előbb nekem vitte el a bal elejét (közbe keresztbe fordított) utána a mögöttem lévő Micu Galantot törte TK-ra. Aztán egy Caddy még oldalba is vágott. Összesen hét autó tört, 3 lett TK-s. -
az. egy teljesen gyári Ignis Sport