37137
-
Félreértettél, egyetértek vele, azért raktam oda. -
A 14 eves lanyt ismerem...Joval a megengedett sebesseg folott ment a magyarorszagi..A hely is olyan,hogy az ut kozepeig ki vannak pakolva,de egy kozsegben akkor sem szaguldozni kene,foleg,ha az ut szelen emberek vannak.. -
A második smile nem kellett volna mert igaza van a csávónak, nem kell kg románozni egyfolytában. egyszerű -
n003 #16441 most te vagy előítélettel felénk .. én csak megállapítottam egy tényt sajnos tranzitország vagyunk románia felé ennek minden előnyével hátrányával .. az hogy melyik nemzet tud jobban vagy rosszabbul vezetni szerintem nagyátlagban európában ilyenről nem is vitatkozhatunk mert mindenütt ugyanúgy vannak bénák meg kevésbébénák és nem hinném hogy lehetne rangsorolni (pl mindig azt hallottam hogy az olaszok mennyire nagykirályok vezetésből aztán mikor végre kijutottam hát a nagyszart)
ismétlem ne támadásnak fogd fel :) -

-
-
Nálatok Magyarországon a románok, nálunk Romániában a (magyarországi) magyarok baleseteznek rengeteget.
Nyissátok már ki a szemeteket és vegyétek észre, hogy Ti sem vagytok különbek! Ti sem tudtok vezetni, vagy éppen leszarjátok a korlátozásokat. Ugye w77d? Aki a villanyrendőrnél kicsit vizes úton megpörög?!
Ma a délelőtt 20 km-es körzetemben (magyarországi) magyarok két balesetben is érintettek voltak, mindkettőben gyerekek sérültek meg és halálos áldozat is volt. Senkitől nem hallottam olyant, hogy "hülye (magyarországi) magyarok, idejönnek és leszarják a szabályokat" stb. meg sem fordul a fejünkben. Csak Ti vagytok ilyen soviniszták, és nyomjátok a topikban a "hülye románok", "megint románok voltak", "...vezetni sem tudnak" stb. stb. dumákat.
Tele vagytok előítéletekkel, mert ha román, akkor nem tud vezetni. Ugye? Tipikus (magyarországi) magyar mentalitás. -
21 éve lakom Nyíregyen, ezzel egyet tudok érteni. Azzal is hogy magyar részről is van sok paraszt...ez tény hogy mindenhol van csak nem mindegy milyen arányban. Ez országrészen belül is orbitálisan változó (saját tapasztalat). Nyíregyen láttam nem egy nem két vérpistikét akit szívesen kivinnék a lőtérre célpontnak, mer kb. arra megfelelő célt szolgálnának. Másra nem.
Na de...
Mindenkinek meglehet a véleménye...de hogy valaki ennyire buta legyen... (nagyon finom vagyok)...ezt szívesebben átbeszélném néhány korsó sör társaságában egy nyugis kocsmában, elég volt ennyi off ... -
én csak annyit írtam volna, hogy 1920. június 4. , de off meg nem akarok büntit
-

-
...
Ám nem védi akarom őket, félreértés ne essék, csak azt akarom mondani, hogy barmok egyformán vannak függetlenül attól, hogy ukrán, román vagy magyar. -
De megtudna.. ( és igazad is van valamilyen szinten.. )
Csak picit gondolj bele amit írtam abba, ha pl Te mennél 1 hónapig és 1 órára lennél a családodtól, akkor még megállnál aludni 1-2 órát vagy húznál hazafelé a családhoz?
( mert én is tuti, hogy tolnám hazafelé a seggem.. )
Egyébként nem csak a románok mennek, mint a hülye, itt felénk rengeteg ukrán van, amint átjönnek a határon nyomják, mint a hülye. Itt szabolcs megyében ( mondjuk Nyíregyházáig ) 10 balesetből 8x ukrán van benne. -
Ilyet írni ember... Nesze, Magyarok...magyarul... hát gondolkozzál már...
Erre meg se próbálj válaszolni...
(volt pár másik gondolatom de inkább töröltem, azt inkább személyes találkozásra megtartom az ilyen embereknek). -
Nesze, magyarok.. 1 halott, 2 sebesült, van videó is. -
és nem tudna megállni valami pienőben:S:S:S
inkább megöl több embert a barom állatja.....remélem nem volt a halottak között magyar
-
Erdélyben lakom, itt a "magyarok" baleseteznek rengeteget. Itt egy friss eset (képek nélkül). Szóval abba lehet hagyni a románozást! -
Nem látod rosszul, de itt mindenki csak annyit lát, hogy az "idióta barom hülye román."
Ha ők is elindulnának X helyről, vezetve 6-8 órát ezzel 1000-1500km-t, aztán lenne előttük még 80 km, akkor megnézném, hogy alszik-e vagy megy haza a családhoz akiket mondjuk nem látott 1 hónapja. -
n003 #16427 mert levezetnek 1000+ km-t és mire hozzánk érnek hullafáradtak de persze nem állnak meg mert már majdnem otthon vannak az a kicsi még belefér .. de lehet rosszul látom a helyzetet -
A 2-es végén mi az a parádé(?), mert nem sikerült rájönnöm. -
Nem jó senkinek a halála, de legalább most egymást nyírták ki. -
Válogatás1 2:26 :DDDDD -
általában ők azok akik tesznek az előírásokra...
-
Miért nem meglepő? -
n003 #16421 miért nem meglepő az hogy román volt és elaludt a volánnál?? 

válogatás1
válogatás2 -
egy kis info -
Tömegkatasztrófa az M43-ason - 14 halott
-
DIESEL DOG #16418 Csodás... egy sofőr hogy lehet ennyire bamba, idióta? -
upsz, ezt akartam:
-
-
öregember #16415 Két ember meghalt, kettő súlyosan megsérült szombat délután közúti balesetben Pest megyében, az 1-es főúton, Herceghalom közelében, a zsámbéki lehajtónál. Eddig tisztázatlan körülmények között, frontálisan ütközött a két autó.
Az egyik áldozatot az érdi tűzoltók vágták ki a roncsból. A rendőrök teljes útzár mellett helyszínelnek, a forgalmat Biatorbágy felé terelik. -
öregember #16414 sub zero wins.. -
st3ve #16413 Tiszta supermen volt!:D De ezek a ruszkik nagyon lököttek!
-
Hát.. -
nem r6-oson kéne motorozni tanulni...
-
Ez elég régi, talán a lánglovagok archívumában megtalálod. Csak arra emlékszem, hogy nem halt meg senki. -
-

-
Kényszeres baszhatnék : DDD fail: D -
erről valami infó ? -
szerintem itt nyugodtan ki lehet hirdetni a győztest...