37137
  • pajti
    fake.
    vótmá
    humiariban (én raktam) utána autó mániában is láttam vissza se kell lapozni..
  • Bronx South
    Nem baleset, kicsit off :DDDD

• Carlos
    SÜN!
  • w77d
    ez gondolom azonnal meghalt
  • pajti
    volvo vs profil
  • z0ty4
    Ott valami rosszullét lesz szerintem.

De sajna láttunk már hasonlót
  • Blum
    Bazdmeg..:O

És még nyomta is a gázt a hülyéje. Biztos féket akart,csak összekeverte. De a f.szom az ilyen idiótába... Jogsiját AZONNAL bevonni!
  • Norbi1990
    Ez vajon mit nézett? :O
  • SimaSuna #16477
    biztonságiöv?
  • desigo
    páncélozott luxusautót is loptak már el megrendelésre...
  • pajti
    Dicsák; Ott díszeleg a focus valamelyik füstös gyerekszoba falán..
  • milk4
    Kíváncsi vagyok a bíroságon milyen kifogással jön elő :D
  • Bronx South
    Nem tudtam melyik linkeden röhögjek nagyobbat, de kétség kívül az utolsónál majdnem leestem a székről !!!! XD Há van ilyen ???? XD XD
  • st3ve
    Igaz nem kell ezen meg sem lepődni mikor, az igazi rendőrautot is elakarták lopni rendőröstül!This is hungary! :DDDD

http://www.infogyor.hu/hir_olvas/permalink:rendorokkel-teli-autot-akartak-lopni-budapesten-2011-10-29-073800
  • st3ve
    Emlékeztek még mikor belinkeltem a pléh rendőrautókról készült képeket, amiket balesetmegelőzés céljából helyeztek ki?

Ezeket is ellopták!!!!! :D

[URL=http://kuruc.info/r/6/87489/]"Akkora a rend, hogy még a rendrakók pléhautóját is ellopják füstösék"[/URL]
  • w77d
    tuti sérült pár szerkezeti elem, nem éri meg a kijavítása, ráadásul nem is biztonságos
  • Totti5
    Fel is locsolták mindennel ezért nem lett belőle baj és természtesen a pilóta is úgy tette le hogy szinte rácuppant, de előtte addig körözött a reptér körül amíg ki nem fogyott az üzemanyag.
  • Bronx South
    Jaja, valószínűleg nem meglepetésszerűen érkezett a gép (majd lesz vhogy) volt az "néhány" km -re mikor jelezték a földnek a hibát.
  • Carlos
  • Carlos
    tegyük hozzá, hogy a kifutót ilyenkor fellocsolják habbal, hogy ne gyulladhasson ki, ezért egy kicsit csúszósabb is a talaj, tehát nem olyan, mintha a betonon csúszna.
  • SötétBarom
    GTK-s Boeing 767 eladó, 4.000.000 km, második tulajdonos, motor, beltér szép állapotban, érvényes műszaki
  • Nyiri
    Szerintem pedig a teljes géptörzs szarráment. Akárhogy is nézzük 180 tonnás gép a hasán csúszott. Az nem ilyen "majd kijavítjuk"
  • Carlos
    Hát az egész alja csere, a hajtómű burkolat csere... Nem vészes. Ez még nem totálkár. :)

Amúgy tisztelet a pilótának. Erre nem lenne képes egy robotpilóta sem!
  • SötétBarom
    Röhejesnek tartom, hogy ilyen még mindig megtörténhet (futómű nem nyílik ki).. Egy autó nem csinál ekkora biztonságtechnikai bakit, pedig aztán autóból van több száz millió darab.
  • Bronx South
    Nem vagyok toppon azon témában hogy mi számít kukának mi nem, de kicsit többet ér egy autónál az egész, szerintem kijavítják. Bár valószínűleg megsérült a számítógép néhány érzékelője.
  • Nyiri
    Ha azt nem számítjuk hogy a gép tuti kuka :(
  • Bronx South
    Nem nyílt ki a futómű jól láttam ? Egy a kevés szerencsés esetek közül, ez más esetben lehet hogy tömegszerencsétlenséggel végződött volna...
    Nationalen mutattak már számos hasonlót, igaz azokban a balesetekben az időjárás is közrejátszott.
  • desigo
  • SimaSuna #16457
    szerencsére volt lélekjelenléte a pilótának.
    respect neki, szépen lerakta a dögöt :)
  • desigo
    Szerencsés kimenetelű kényszerleszállást hajtott végre kedden egy lengyel utasszállító repülőgép a varsói repülőtéren, sérülés nem történt.

• Bronx South
    Agyaltam a videó alatt h történik-e valami, hát a qrwa anyját az ilyennek.
  • w77d
    de szííp szál romák.. csak 13-an ültek be a kisbuszba? ez pocsékolás... nagy nehezen 16-17 is befért volna és akkor már annyival kevesebb van...
  • st3ve
    A kamionosok sem piskoták!!!!!!!!!

• st3ve
    És a rokonság megtelepedett a korház előtt!

Nem is csoda hogy igy lett a végkimenetel.Igy tulzsufolva a kocsiban kamionnal koccani nem szerencsés!
  • [NST]Cifu
    Megkérnék mindenkit, hogy a személyeskedést, egymás anyázását, előítéletkel kapcsolatos megnyílvánulásait lehetőleg privátban intézze el. Ne provokáljuk a másikat (se románt, se magyart, se mást) és ne trollkodjunk feleslegesen.

Köszönöm!
  • desigo
    Nem begyógyszerezte magát hanem a egy kórházban volt ahol kapott gyógyszert.
    A kisbuszt aki vezette kíváncsi lennék hányszor állt meg pihenni a spanyol indulás óta.
  • Ulvar
    Elnézést de OFF:

Én csak annyit írok még erre, hogy ezért vagy buta...még mondatot se tudsz értelmezni. Majd ha megtanultál egyetemen mondatot értelmezni, akkor gyere vissza és olvasd el újra, mit mire reagáltam honvédőkém...Innentől kezdve románul írj. Mert azt én nem értem meg, akár csak te a magyar szöveget. És ne privátba kérdezd meg hogy miért vagy buta...

Megyek Cifutól kérek felkiáltó jelet magamnak. Ha van kérdésed még nyugodtan tedd ide fel. Most már úgy kb. totál leszarom.
  • Effe88
    na ugye cigó szokás 9 ember helyett 15öt bezsúfolni
    a kamionos meg begyógyszerezte magát
    bravó!
    link!!!
  • eksy
    Nem ezzel volt problémája!
    (Neki furcsa volt (még) egy romániai magyart látni, ahogy az a magyarországi magyart idegenként kezeli:)
    "Nesze, Magyarok...magyarul..."
  • Effe88
    jól van elég lesz már a románok fényesre .opásából...
    "Ti sem tudtok vezetni, vagy éppen leszarjátok a korlátozásokat. "
    pl. szerintem a nagytöbbségnek eszébe nem jutna egy 9 férőhelyes kisbuszba 13 embert begyömöszölni-ez román illetve cigó szokás,
    mindenki okoz balesetet ez független bőrszíntől nemzettől nemtől stb. de az világos tény hogy kis hazánkban a románok kurva sok balesetet okoznak főleg észnélküli előzések meg elalvások miatt...
    ezek kiba..ott nagy tények!!!