37137
-
Ja, most olvasom a cikket, nem kombi csak sima octavia, akkor a másik zsák meg feltételezem a kutyáé.. -
Kisvárdi vagyok ( a nyíregyháziak vagy a közelben lakók, - ovlastam vagytok erről a részről- tudják hol van..)
Jöttem haza nyíregyről vonattal, mellette lévő vágányon és meg is kellett állni a vonatnak, brutális látvány volt. Az octaviából ami szerintem kombi volt szó szerint csak a hátsó rendszám és egyik oldali lámpa volt meg. Darabokra szakadt, van amelyik, sőt a kocsi nagy részét 3-4-500 méterrel arrébb húztak ki. Egy fekete zsák volt közvetlen a kocsi mellett, egy pedig egész a fáknál. ( azt nem értettem, hogy kiesett vagy mi volt )
Láttam pár jó pár balesetet, de szerintem egy elég durva volt. -
Az ziher 
meg a karosszéria lakatosok.. -
oroszba a biztositok biztos nem unatkoznak. -
azon a 2-3percen az életed múlhat...
holnap csinálok képet, közelemben van egy kereszteződés, kb 50m-rel utánna egy lámpa..és folyton dudálnak rám ha a zebrán megyek át de a lámpa 50mre váltott át pirosra, tehát van ideje..persze ha megáll és kiszáll először szólok hogy mosolyogjon a kamerába utánna próbáljon kezetemelni mert szabálysértésért és testi fenyítésért is büntethetik :) -
DIESEL DOG #16520 Én dettó... meg egyébként is... sose lehet tudni azt hogy az automata nem-e hibás... ilyenre is volt már példa... -
Még ha szabad az út akkor is körbenézek mielőtt áthajtok. -
Remélem, hogy ittlévő topiklakók sem teszik! -
Héeder #16517 Az ember már, csak ilyen...
Néha idióta mód tud viselkedni,a dolgok hatására, és lám meg is van az eredménye.
LÉNYEG, hogy TE ne kövesd el ezt a hibát. -
sosetudom megérteni, hogy miért kell a piroson áthajtani...
vagy olyan helyen előzni, ahol nem volna szabad...
oroszoknál a crashekben pont ezek vannak... -
Basssz...ebből semmi nem maradt,csak a bal hátsó lámpa.:( -
DIESEL DOG #16514 Nem biztos forrásból ugyan, de én úgy hallottam hogy a nő aki az Octaviát vezette, az ráelőzött az átjáró előtt feltorlódott sorra és ráhajtott a sínekre... hogy ez igaz-e azt nem tudom...
-
Vonat nem viccelt...
Kérdés,hogy a nő hibázott vagy a sorompó nem működött? -
Bazdmeg...ez tőlem 100-200 méterre van. (Tudom hogy te is Nyíregyi vagy :D). A zöld elefánt Alfitól nem messze a fősuli felé van ez az átjáró Nyírszőlős felé....kegyetlen... a fotón ami a cikkben van, van rajta egy fényképező fazon. Ott szoktam nézni a vonatokat néha napján amikor kitekerek...hát ez csattanhatott bazze...tolta az átjárótól vagy 100 métert...ha nem többet... -
DIESEL DOG #16511 Ma történt... vonat vs. autó... vonat win... elég durva... -
-
Pont a reptérre tartottak már.Elég durva.
Nyugodjanak békében :(
"A turisták által sűrűn látogatott Hurgadán az elmúlt években rengeteg, halálos áldozatokkal is járó buszbaleset történt. A balesetek egy részét a rossz utak, más részét pedig a rendkívül laza közlekedési morál okozza. " -
raptor22 #16508 Tíz magyar halt meg Egyiptomban busz balesetben! Link -
Szabi1991 #16507 ehh
-
Szabi1991 #16506 elméletileg ki kéne bírja egy panelház, de ez a balesetek topik az autó-motor részlegben... :D -
-
több view=nagyobb bevétel? -
pocsert rak fel sok kicsit, miert nem inkabb vagja ossze 10-15 percre es ugy tolti fel oket ?! -
belegondolsz a víz megrongálja az alapot, onnantól kezdve meg életveszélyes benne lakni..
-
persze szar látni így az autódat is, de én azért jobban kiborulnék, ha földszinti lakásom lenne... -
Szabi1991 #16500 ejj de szar lehet ezt átélni :-/
-
Ez se semmi.
-
Rövid és lényegretörő.
-
Az igen...... -
Az szép. -
Óriási tömegkarambol Angliában
A péntek esti ködben harmincnégy autó ütközött, több kigyulladt, heten meghaltak.
"húsz év óta ez volt a legsúlyosabb baleset Nagy-Britanniában"
-
Sok vér nem látszik, szerintem semmi. -
Blum #16493 Uh bazd..sofőrrel mi lehet? -
Ezt, hogy hozta össze? Jó lenne vmi sztori -
Corsa & villanyoszlop -
-
ez... eldolt. -
-
sry, no offense
csak megemlítettem :)
-
aha ok egyiket se olvasom, felnéztem a facere +láttam gondoltam beszúrom.
des #16484 -et töröld.