37137
  • solo
    Élőben elég nyugodt vagyok, de így videón ez elég fosatós volt :D
  • solo
    Már megint a fehér EVO 6 GSR?:CCCC

Azt a kocsit eddig 2x törték össze a szemem láttára: DDD
  • w77d
    klubtali? XXD
  • Szabi1991
    pfúúúúúúúúúúúúú
  • Willi Betz
    Hondás vagány volt...meg is döglött.
  • Willi Betz
    Halálos baleset a Szentendrei úton.
  • n003
    baaa..meg
  • pajti
  • Ulvar
    Ez Phillip Island... Idióta óceániaiak :DDDDD.
  • cement
  • Ulvar
    Overtake Like a Boss....

• CharrDen
    Értem, köszi! sikerült megbeszélni a másik sofőrrel, szerencsére nem kezdett kötözködni, nyugodtan elintéztük. Amúgy meg van 2 tanúm, de komoly kár sincs, csak kis repedés mindkettőnknek.
  • st3ve
    OFF!

Találtam egy fotot az öregemberről :D

• Benel
    megúszta

• Héeder
    Ennek most mi volt az értelme?
  • w77d
    a letakart kocsi elég durván sérülhetett, a Corsa hátulja is kapott, de szerintem még a BMW is kapott pár téglát.. barmok..
  • Szabi1991
  • desigo
    "Frontálisan ütközött egy menetrend szerinti Volán-busz egy személyautóval a Pest megyei Isaszegnél. A kocsiban egy ember meghalt, feltehetően az autó sofőrje. A szombat délelőtt történt baleset miatt teljes útzár van az Isaszeget Pécellel összekötő úton.

A személyautó eddig tisztázatlan okok miatt áttért a szembejövő sávba, és ott frontálisan összeütközött a busszal"

video
  • pajti
    off

on
  • gordon 24
    Igen! Ez 100%.. Csak amire ez kiderül.. Lehet lesz egy kellemetlen 1-2 éve a srácnak::D Ezért mondom, hogy nem tudom mi a jó döntés.

Mindenképpen ő neki lesz igaza, hiszen bizonyítsa, be az ellenkezőjét a másik. Csak ha feljelenti akkor 1 évet tuti de lehet 2 is járhat a bíróságra meg ide oda. Lehet nem ér ennyit az a plusz negyedévi 5000ft...
  • w77d
    ha megteszi, ő fizet rá, nem kell aggódni...
  • gordon 24
    Hát igen. Én is így gondolom, de mi a biztosíték arra, hogy nem fogja megtenni. Tudod mennyire gonoszak az emberek..
  • w77d
    ha a baleset után azonnal nem szól rendőrnek, akkor már cseszheti a cserbenhagyást...
  • gordon 24
    Hát így hogy elmentetek igazából nem tehet semmit.. Csak ha egy görény feljelenthet cserben hagyásért..

Szóval... Hát passz. Nem tudom mi a jó döntés.. Ha te vagy a hibás, lehet jobban jársz ha elküldöd neki postán.. Hogy elejét vedd a későbbi cuminak. Ha esetleg feljelent mehetsz bíróságra bla bla.. Nem tudom..
  • pajti
  • gordon 24
    Vegyél normális netet bazze.. Vagy kultúrát.. Mondjuk ez nem fog menni ezzel a színvonallal. Aki itt idegesítő az nem a sok videó hanem te..
  • Norbi1990
    Nem 4 hanem 9 autó ment össze
  • Szabi1991
  • Benel
    éjszaka lesz egy pár.. Kezdenek lefagyni az utak

Más: porsche kidobja az olaját

Ez egy egészjó channel, relatedben érdemes körülnézni
  • Norbi1990
    Szabadkikötőn volt vmi baleset Csepel felé. Ha jól láttam 3-4en összekoccantak egy Lancer evo6ot láttam köztük, elég nagy dugó alakult ki.
    HÉV-ről láttam...
  • Blum
    Már vártam,tényleg baromi idegesítő volt.
  • desigo
    Ha valaki betesz 1-2 videót az senkit sem zavar.
    De ha egy hozzászólásban 8-10 videó van az belassítja az oldal betöltését.
    Ezért lett törölve pár hozzászólás.Aki akarta eddig megnézhette őket.
    Legközelebb ha valaki elengedhetetlen vágyat érez több videó berakásához egy postban akkor azt szíveskedjen linkek mögé tenni.
  • petike2003
    akkor ki lehetne törölni az összes közvetlen youtube linkelést ennyi erővel.
  • st3ve
    mi ezen a durva?MÁR SEMMI MERT LETÖRÖLTÉK A H.SZ.-T
  • petike2003
    A halál a természet velejárója.
    Bemész a henteshez kérsz 1 sertés oldalast az is ilyen.
    Élőlény volt.
    Biztos most sokan azt mondják az más.
    Dehogy más.
    Annyiban, hogy szocializálódtunk, értelmes lények vagyunk a többi állathoz képest a földön.
    Ennyi.
  • petike2003
    mi ezen a durva?
    1 hulla volt benne nem?
    Az elsőnél csak megsérült a csávó.
    Ez mindennapos látvány, emberek vagyunk megsérülhetünk.
    Jó mondjuk ha szétszakadt embert kell kivenni akkor utána biztos nem kajálnék utána 1 órát.
  • desigo
    Ha már a helyszínen sem sikerült volna megegyezni akkor rendőrt lehetett volna hívni aki jegyzőkönyvet vett volna fel.
    Így,hogy elhagytátok a helyszínt már semmit nem lehet tenni.
    Mi a garancia,hogy ő nem szerzett két utcával odébb még több sérülést?
    Ha neki sürgős volt elmennie akkor így járt.
  • CharrDen
    Sziasztok!
    Ma történt egy kisebb baleset. Főúton havazásban kanyar után láttam, hogy állnak előttem. Fékeztem, de csúszott a kocsi és belementem az előttem álló autóban. Kár nem történt, viszont ő sietségre hivatkozva elhagyta a helyszín bármilyen papír elhagyása nélkül, de most hívott (számot cseréltünk), hogy töltsük ki a lapokat és postázzuk el. Ilyenkor én erre köteles vagyok? Hisz ő saját döntéséből hagyta el a helyszínt.
    Köszi!
  • w77d
    van olyan eset, amire nem tudsz számítani, vagy ha az ilyeneket ki akarod védeni, akkor nem kell otthonról elindulni.. Most az, hogy a zebrán ÁLLÓ ember nem számít arra, hogy elbasszák, mikor jó messziről látható, az teljesen érthető...
  • raptor22
    Az elalvás helyett inkább próbálj meg kulturáltan fórumozni:) Nem szükséges magadat leminősítened csúnya szavak használatával, bár már késő....:)