37137
  • Blum
  • Tomászító
  • pajti

• set36dyrf
    én néztem egy ideig, még ittam rá vizet is... sok ehhez hasonlót láttam, és élőben is előfordult sajnos, de csak azt tudtam egyelőre leküzdeni magamban hogy ha egy pillanat erejéig látok ilyet (3-4 sec) semleges tudok maradni, de ha sokáig nézem mint most, akkor jönnek a gondok... mert akkor elgondolkozok saját magamon és a tükör elé állva szinte úgy látom magam mint ha nem lenne bőr rajtam, és elkezdek képzelődni ami vezet az ájulás érzet / hányingerhez és nem a szakadt test látványa...

amúgy nem lennék a csay helyében, de az nem érez semmi ott már...
  • w77d
    kíváncsi vagyok a lánglovagokra ma vagy valamikor felkerül e egy narancssárga Astra Coupe.. az a barom épphogy megtudta fogni a kanyarban itt a Vezér és Egressy kereszteződésnél, aztán full gázon száguldott tovább.. 3 percel rá telefonált apám, hogy hajszálon múlt, hogy az örsnél nem verte telibe egy piroson átszáguldó Opel.
  • atiho
    Ha a látási, és útviszonyi szempontokat figyelembe vette volna, és aszerint manőverezte volna automobilját, valószínüleg nem történt volna meg a baleset!
    helyszínelés lezárva.
  • Blum
    Volt régen olyan amikor még Kaposvár - Apagy szakaszon fuvaroztam a családot,hogy Fegyverneknél szépen elmentem Kunhegyes felé,onnan meg Tiszafüredre és onnan Debrecenbe.

Fegyvernek - Debrecen szakasz a 4-esen rettenetes volt. Kurva sok kamion,állandóan visszaváltogatni,előzni..persze mindenki rohadt agresszív és nyomják neki ész nélkül. Nekiállnak előzni,neeeeeem baj,hogy jönnek szemből és nem fér be sehova...le van szarva,majd valaki beenged.

Tiszafüred felé szép nagyot kerültem de kevesebbet is fogyasztott az autó.
  • Blum
    A komplett 4-es elvan baszva,nem kicsit :D
    Volt olyan rész ahol olyan bakhátas volt az út,hogy összeszorított szájjal imádkoztam,nehogy leszakadjon valami az autó aljáról.

Egy jó szakasz van rajta,ahol kiszélesül 4 sávosra. (Kecskemétet kikerülő szakasz)
    Na,ott lehet normálisan haladni,jó az út is csak baromi rövid :(
  • DIESEL DOG #17002
    Ez pont azon a szakaszon van ahol nagyon szűk az úttest... egyébként el van cs*szve az az egész szakasz...
  • Blum
    Ó,a jó öreg 4-es...baromira utálok azon az úton vezetni. Főleg amikor átérek a Tiszán.

A baleset meg valszeg azért következett be,mert megúsztak a gumik.
  • DIESEL DOG #17000
    Nem rég történt, láttam az esetet... legalábbis az intézkedést, de a borulást nem...
  • Pipör
    ez az igen köszönöm :D
  • exTrem
    Erre gondolsz ?
  • Pipör
    Valakinek nincs meg az a Video amikor Super mario zenére megy egy motoros és dönti le az útjelző táblákat?
  • atiho
    a havazás miatt valószinü
  • pajti
  • n003
    lámpa nélkül ködben :O
  • vizes
    Pont láttam.
    A révész utcából jött egy fehér kis bmw, és elkapta a jobb hátulját. Próbált ellenkormányozni és ez lett a vége.
    Senki sem sérült.
  • Blum
    Ügyes! :D
  • vizes
    10 perccel ez előtt:

• Adaaam
    az ilyenektől mindig elmegy egy kicsit a kedvem a motorozástól, pedig tavasszal tervezem hogy megcsinálom a jogsit rá...
  • bertino
    kepnel tovabb en sem jutottam... :O
  • Ulvar
    Geci pont itt lakom XDDDDD Erről hogy maradtam le??? :DDD xDD Ebből látszik...jó alvó vagyok :D Pedig pont itt van alattam az utca :D.

Amúgy az a kereszteződés kurva szar utálatos a telezöld.
  • Pipör
    Három sérült a telizöldes kereszteződésben történt baleset nyomán
    Nyíregyháza – Csütörtök este két rendőrségi jármű karambolja nyomán az egyik egy busznak, majd egy fának csapódott, három rendőr megsérült.
    http://www.szon.hu/harom-serult-a-telizoldes-keresztezodesben-tortent-baleset-nyoman/1864389
  • DIESEL DOG #16986
    A második szerintem túl sem élte... :/
  • SimaSuna #16985
    Miskolc. Totálkáros Mini.
  • desigo
    Lamborghini Gallardo LP560-4
    A szállítás közben a lámpái világítottak és a motorja is járt.

• Totti5
    Megmutatta neki ki az utak ördöge. Ennél már csak az lett volna szebb hogy amikor legyorsulja a másik tényleg nem figyel is lelöki az útról... egyik hülyébb mint a másik...
  • Blum
  • Carlos
    nekem elég volt a kép... jááájjj...
    Dehát aki motorozik és nem öltözik be rendes védőszerelésbe, az meg is érdemli.
  • z0ty4
    Na itt is van sok segítőkész ember, de attól, hogy a fejét fogja a csajnak szépen lassan elvérzik szegény. Elég xar lehet a földön fekve a sok fotózgató embert nézni.
  • bboyatty
    Tényleg csak erős idegzetűeknek, én se néztem végig.
    18+
  • Carlos
    Linkeld nyugodtan, csak ird bele, szép nagy betűkkel, hogy 18+, erős idegzetűeknek, meg véres, meg ne reggeli közben, stb. Volt már ilyen lentebb, nem volt gond belőle.
  • bboyatty
    A videó után még nézelődtem, van egy motor balesetes fekete csajszi bal lábát csak a bőr tartja térdtől. Nem linkelem, mert nem díjazzák az ilyet itt.
  • n003

motoros
    motoros2 (asszem ez fájhatott)
  • bosco05 #16975
    ennek amúgy mi értelme?
  • desigo
    Aztabüdöspics
    újjászülettek ott épp...
  • Blum
    Azért megállni nem mert,tudta hogy akkor az Istenért sem indulna el :D
    Nagy respect neki is,ügyesen kikerülte!
  • pajti