37137
-
Másodiknál a mellényes faszit simán bedarálta? :/ -
Only in russia.. Jah... Kb két hete mentem ki melózni, a 85-ös Sopron és a határ közti szakaszán az orrom előtt dőlt rá egy fa egy quashqaira. :D -
n003 #17088 idióta faszmajma :(
aztakú.. :O -
-
Persze, mindenhol az :) Én most a főbb utakról beszéltem, de járok én is külföldön, a jég ott is jég :) -
Én jelenleg Németországban élek és nem fenékig tejfel ám itt se.
Ok gondolom az autópályán más a helyzet de ahol én járok stuttgarttol 60m-re elég sokszor jeges és havas az út. -
Nem akarok okoskodni, de tudtommal Németországban, de már lassan az egész világon más anyagot használnak, ami nem károsítja az aszfaltot. Legjobb tudomásom szerint, az anyag erre történő felhasználása Magyar találmány, de mivel némileg drágább a sónál, itthon nem alkalmazzák. Külföldön meg számolnak egy kicsit, hogy ha tönkretenné az utat a só, akkor sokkal drágább megcsinálni, inkább megveszik a kicsit drágább anyagot és mindenki boldog. Hát így megy ez nálunk. Szórjuk a sót, de csak akkor ha már fagy, mert egyébként totál szétkúrja az amúgy is szar utakat. -
mert sajnos nincsenek olyan strapabíró minőségi utaink, mint németországban.. nálunk ha egyhuzamban lenne sózva és kezelve az út ész nélkül, akkor meg tavasszal menne a sírás, hogy szétesett a burkolat... -
betonból van a pályatest és egyaltalán nem sózzák, nem szabad sózni(!!) hát ennyi... -
Sziasztok srácok! Szoktam olvasgatni gyakran a topicot ahogy időm engedi, de ezt nem tudom szó nélkül hagyni..
Egyszerűen nem értem ezt a magyar szokást, mindig aztán kezdik takarítani vagy sózni az utat miután megvan a baj, miért kell ezt mindig megvárni?
Én kamionos vagyok,németországban, ha tök száraz az autópálya akkor is megy a só szóró kocsi, és végig sózzák a pályát mint az állat. Nálunk ezt miért nem lehet még az előtt megtenni mielőtt megtörténik a baj? -
Blum #17080 Eddig még senki nem panaszkodott :) -
Megítélésed szerint. :D -
jah pikkpakk kidobta :) -
Nem Charger,Avenger -
igaz még a nyári turanza van rajta, de majd át lesz cserélve. -
áá ne is mond, Be voltam tojva :D:D Nekem is villogott végig pedig tojásokon lépkedtem... -
Ez nem egy francia rendszámos charger volt?:| -
Akkor fordítva,tök mindegy. -
Nem fordítva?
-
Ráadásul egy Dodge-ba ment bele egy Ford
-
Durván le volt itt Gödöllőn fagyva reggel 6 körül.
Amikor már ötödik sebességben 80-nál villogott a kipörgésgátló onnantól durván visszavettem a tempóból. -
st3ve #17069 -
st3ve #17068 Állitolag éppen igazoltattak egy autost amikor hátulrol belerohant a rendorauto egy másik auto!
-
Neked is! google képkereső? :) -
st3ve #17066 Itt van amerika!
Gödöllő, 2011. december 24. Rendőrök helyszínelnek az M31-es autóúton Gödöllő közelében, miután egy megkülönböztető jelzést használó álló rendőrautónak ütközött hátulról egy személygépkocsi. -
Boldog karácsonyt !
bannerben lévő autó :)
-
n003 #17064 Bódog Karácsonyt Mindenkinek :) -
Blum #17063 Aki csak hetente kétszer-háromszor autózik azzal mi a gond?
Én sem autózok többet,de megítélésem szerint jól vezetek. -
Vidéki hetentekétszerautózom lövésem nincs mi zajlik arcokat ütném rúgnám. -
Ez nem így van..:D Mondom tudnék mesélni.. Amióta ennél a cégnél vagyok kb 360000km van bennem, ország járásból::D Szóval én tudom mi zajlik az utakon.. Pesten kicsit eröszakosabb a dolog ez tény, de azért a zöme eléggé tudja mit csinál. Vidéken kicsit nyugodtabb, viszont sokkal, több az olyan aki önmagában veszélyes. Nem tudja kezelni az autót. Azt se tudja mit csinál, egyszóval sokkal veszélyesebb mint az aki kicsit agresszívabban fogja fel a dolgokat.. Hozzá teszem, én is ebbe a kategóriába tartozom, mert ugye nekem van 8 órám arra, hogy kb 600km-et leautóztak, és az ehhez tartozó 11-12 címet megoldjam::D Tehát nincs időm tökölni meg megvárni azt, hogy papóka elmenjen a Tescoba::D (már ha érted mire gondolok::D) -
Így karácsony előtt:/ -
Pár órája Vértesszőlősnél gázolt egy vonat. A csávó lazán kifeküdt a vonat elé, öngyilkos volt.
Gratulálok neki, ezzel sokaknak szép karácsonyt intézett el... (gondolok itt a szeretteire, meg a mozdonyvezetőre aki végignézte) -
Lada Samara koporsonak :/ -
Dorog volt:) -
Dehogynem fogok én! És ebből nem adok! :). Én Bosconak is megmondtam, amíg Csepelre be nem értünk. Amúgy jól fogalmazol. UGYANANNYI SUTTYÓ VAN VIDÉKEN ÖSSZESEN, mint Pesten :)))). Ezzel egyetértek! :))) -
Blum #17055 Ja,meg Kecskemétet. Közlekedési szempontból utálom őket természetesen,egyébként semmi bajom velük,jó helyek. :) -
Blum #17054 Mifelénk is vannak ilyenek,pedig elég messze vagyok Pesttől. Én személy szerint Debrecent utálom a legjobban. -
Mer vidéken nem ilyenek??..::D
Én az országot járom tudnék mesélni.. Akkora suttyúk vidéken is legalább mint itthon.. Sőt ehhez még a legtöbb egy béna fasz is. Azt se tudja mit csinál.. Szóval nem kéne általánosítani.. -
Pesten nem szabad kiengedni, elengedni senkit, mert rosszul jársz.
Pestiek köcsög parasztok, neked is annak kell lenni, ha érvényesülni akarsz a városi tömegbe. -