37137
-
Elkezdtem én is nézni a profilokat most de nincs kiírva csak nálad meg nálam :DDD -
Arany Jani az kifejezetten jó környék. Emlékszem Tarcali haverom eljött hozzám. Első dolog amit látott hogy kijöttünk a pályaudvarról hogy az Arany Janira a 2x 1 sávos útra a szembe jövő sávba kanyarodott be egy öreg néni...és ott egy darabig ment majd megállt hogy hopp...elbasztam. Ez volt az első amit látott...ezt meg is jegyezte :D.
De a másik ok hogy az a "ne menj arra este 9 után" környék...nem jó... -
st3ve #17295 Igen ez a leggyakoribb hogy anyád utána az hogy kiint az ablakon
Utána van az hogy kiszállás! :D -
Koccolj meg valakit azt garantált lesz a látványosság ! :D -
Én nem vagyok nyíregyi, csak sokat vagyok ott, mondhatni jól ismerem :) -
DIESEL DOG #17292 Na most már komolyan hányan vagyunk ebben a topikban nyíregyiek? Ulvar-ról tudom hogy nyh-i, itt lakik tőlem egy kőhajításnyira, na de a többiek? :D -
:DDD
Nem tudtam, hogy ekkora érdeklődés van a dolog iránt, legközelebb majd igyekszem felvenni.. :D
Ez konkrétan az Arany János utcán volt ( gondolom, desige, diesel dog tudjátok merre van, hsz-ből ítélve :D) . -
Blum #17290 Itt Kaposvár Cityben többnyire lerendezik egy
"-Anyád!
-A Tiedét"
párbeszéddel. :D
-
Nemigaz,hogy én mindig lemaradok az ilyen jó kis látványosságokról :) -
DIESEL DOG #17288 Hát ööö igen... mifelénk kissé olyan... meanwhile in russia fíling van... :D -
Múltkor Nyíregyházán kicsit megkoccolta egymást két kocsi, elsőből csávóka kiszállt, aztán hátrament, kiosztott egy pofont. :DDD -
n003 #17286 "akarod mondani a szervezők" ennek meg akkor te fuss neki újra :)
ha te nekimész gipsz jakabnak mert ő megáll a sárgánál amin te még át akartál menni ott nem te fizetsz a káreseményért hanem a biztosítód amelyiknél kötötted a köteleződet így egy rallye versenyen sem a rendező fog fizetni hanem a biztosító -
st3ve #17285 Ez azért kemény, igaz az autokamerárol van szo benne, de az elso bemutatott video durva, a pali állonvágja a másikat a kamerás kocsi elé esik nézzétek meg!
-
st3ve #17284 Hát azért már láttam egy két esetet!Lámpánál összepukkantak kiszáltak majd bunyo vagy egy járokelő összeszolalkozott a taxissal az végigment a lábfején, szval vannak agressziv emberek. -
"A kelettkezett kár a rallye fogja kifizetni." nna ennek fuss neki újra :D
akarod mondani a szervezők, vagy a helyszín biztosítását végzők. a versenyző nem felelős a pálya környezetéért semmilyen körülmények között, hisz ez verseny, benne van, hogy hibázik... -
Pesten meg csak kényelmesen az autókból megy a szájkarate.
Itt legalább van eksön xD -
st3ve #17281 Komoly! :D
-
szerintem az a Subaru épp "CB Rádiózott"
6éve rendszeresen járok rádiósként rallyera....
rajt, cél és közben 1-2 helyen ahol a kézi beszélő (walkie Talkie nem jó) ott autóba szerelt CBvel beszélünk...így lehetett ott a Bubu.
A kelettkezett kár a rallye fogja kifizetni.
Úgy ahogy a KRESZ táblákért, úgy az esetleges lakóházakba be-be csúszott autók után :) -
a versenyzőn nem kérhető számon semmilyen a verseny alatt keletkező kár, csak a szervezőkön. Rally versenyek alkalmával rendszeresen fizetnek a szervezők kapukat, kerítéseket, köztéri lámpákat. Ez esetben is ők fizetnek, hacsak nem a tiltások ellenére parkolt oda a subaru, mert akkor senki nem fizet neki egy centet sem. -
n003 #17277 erősen szélsőséges eset lenne ;)
balfasz és még fel is rakja a netre
buszost nem nagyon zavarta az esemény :D -
mondjuk szerintem azért olyan nem nagyon van, hogy valaki direkt dobná el az autót :D -
n003 #17275 a versenyzőnek 'joga' van a lezárt versenyszakaszon hibázni (és hangsúly a hibázáson van mert ha direkt csinál ilyet és bebizonyosodik akkor ő a hunyó) így ő nem vonható felelősségre a károkozás miatt .. amennyiben jogtalanul állt ott a Subaru a tulaj saját kára, ha jogosan akkor meg a rendezvény versenybiztosításából rendezik a kárt :) -
Itt inkább a szervezőkön kérhető számon,hogy a helyszín nem megfelelően volt biztosítva.
Gyanús azért az,hogy a Subarun kívül semmilyen másik civil autó nem áll ott ezért gyanítható,hogy a tiltás ellenére ment be ide a tulaj.
EVOs csapat nem hiszem,hogy számon kérhető. -
Most ilyenkor mi van? A Subarusnak kifizeti valaki a kárt? Az EVOs kell fizessen? Vagy nem értem... -
DIESEL DOG #17272 Na ilyen reklámból kellene sokkal több!
-
-
Biztonsági öv reklám -
raptor22 #17269 Szegény Evo:(:P -
Az idióták...ne autópályán versenyezzenek...erre találták ki a versenypályákat bazdmeg...-.-" ohh istenem -.-" -
Mondhatni nem a legjobb helyen parkolt.
Ablaktörlő,hogy elindult :) -
szegény Bubu...
-
n003 #17263 szerintem ott is kell hogy legyen .. max lesz*rják :) -
Blum #17262 Oroszországban..fegyverviselési engedély?
-
vajon van fegyverviselési engedélye?...
-
Az utolsó linkben a gyalogos mekkora genya már ! :O Na ilyenekre jó az a kibaszott kamera. -
szintén gyalogos -
n003 #17258 aztkú mien hangja volt
csaj hamar felpattan pedig nemkicsit kaphatott
lol -
1.19et nezzetek vazze, micsoda reflex!!! :DD
tud valamit az urge -
Ezt kéne nyomatni a tévében nem a valóvilágot! -
Ezt már láttam és tudom, hogy nem igaz de azért a hideg futkos a hátamon akárhányszor megnézem.