37137
  • Ulvar
    Elkezdtem én is nézni a profilokat most de nincs kiírva csak nálad meg nálam :DDD
  • Ulvar
    Arany Jani az kifejezetten jó környék. Emlékszem Tarcali haverom eljött hozzám. Első dolog amit látott hogy kijöttünk a pályaudvarról hogy az Arany Janira a 2x 1 sávos útra a szembe jövő sávba kanyarodott be egy öreg néni...és ott egy darabig ment majd megállt hogy hopp...elbasztam. Ez volt az első amit látott...ezt meg is jegyezte :D.

De a másik ok hogy az a "ne menj arra este 9 után" környék...nem jó...
  • st3ve
    Igen ez a leggyakoribb hogy anyád utána az hogy kiint az ablakon

Utána van az hogy kiszállás! :D
  • Bronx South
    Koccolj meg valakit azt garantált lesz a látványosság ! :D
  • matyi0323
    Én nem vagyok nyíregyi, csak sokat vagyok ott, mondhatni jól ismerem :)
  • DIESEL DOG #17292
    Na most már komolyan hányan vagyunk ebben a topikban nyíregyiek? Ulvar-ról tudom hogy nyh-i, itt lakik tőlem egy kőhajításnyira, na de a többiek? :D
  • matyi0323
    :DDD
    Nem tudtam, hogy ekkora érdeklődés van a dolog iránt, legközelebb majd igyekszem felvenni.. :D
    Ez konkrétan az Arany János utcán volt ( gondolom, desige, diesel dog tudjátok merre van, hsz-ből ítélve :D) .
  • Blum
    Itt Kaposvár Cityben többnyire lerendezik egy

"-Anyád!
    -A Tiedét"

párbeszéddel. :D

• desigo
    Nemigaz,hogy én mindig lemaradok az ilyen jó kis látványosságokról :)
  • DIESEL DOG #17288
    Hát ööö igen... mifelénk kissé olyan... meanwhile in russia fíling van... :D
  • matyi0323
    Múltkor Nyíregyházán kicsit megkoccolta egymást két kocsi, elsőből csávóka kiszállt, aztán hátrament, kiosztott egy pofont. :DDD
  • n003
    "akarod mondani a szervezők" ennek meg akkor te fuss neki újra :)
    ha te nekimész gipsz jakabnak mert ő megáll a sárgánál amin te még át akartál menni ott nem te fizetsz a káreseményért hanem a biztosítód amelyiknél kötötted a köteleződet így egy rallye versenyen sem a rendező fog fizetni hanem a biztosító
  • st3ve
    Ez azért kemény, igaz az autokamerárol van szo benne, de az elso bemutatott video durva, a pali állonvágja a másikat a kamerás kocsi elé esik nézzétek meg!

• st3ve
    Hát azért már láttam egy két esetet!Lámpánál összepukkantak kiszáltak majd bunyo vagy egy járokelő összeszolalkozott a taxissal az végigment a lábfején, szval vannak agressziv emberek.
  • w77d
    "A kelettkezett kár a rallye fogja kifizetni." nna ennek fuss neki újra :D

akarod mondani a szervezők, vagy a helyszín biztosítását végzők. a versenyző nem felelős a pálya környezetéért semmilyen körülmények között, hisz ez verseny, benne van, hogy hibázik...
  • desigo
    Pesten meg csak kényelmesen az autókból megy a szájkarate.
    Itt legalább van eksön xD
  • st3ve
    Komoly! :D

• SimaSuna #17280
    szerintem az a Subaru épp "CB Rádiózott"

6éve rendszeresen járok rádiósként rallyera....
    rajt, cél és közben 1-2 helyen ahol a kézi beszélő (walkie Talkie nem jó) ott autóba szerelt CBvel beszélünk...így lehetett ott a Bubu.
    A kelettkezett kár a rallye fogja kifizetni.
    Úgy ahogy a KRESZ táblákért, úgy az esetleges lakóházakba be-be csúszott autók után :)
  • w77d
    a versenyzőn nem kérhető számon semmilyen a verseny alatt keletkező kár, csak a szervezőkön. Rally versenyek alkalmával rendszeresen fizetnek a szervezők kapukat, kerítéseket, köztéri lámpákat. Ez esetben is ők fizetnek, hacsak nem a tiltások ellenére parkolt oda a subaru, mert akkor senki nem fizet neki egy centet sem.
  • n003
    erősen szélsőséges eset lenne ;)

balfasz és még fel is rakja a netre
    buszost nem nagyon zavarta az esemény :D
  • Smicy2
    mondjuk szerintem azért olyan nem nagyon van, hogy valaki direkt dobná el az autót :D
  • n003
    a versenyzőnek 'joga' van a lezárt versenyszakaszon hibázni (és hangsúly a hibázáson van mert ha direkt csinál ilyet és bebizonyosodik akkor ő a hunyó) így ő nem vonható felelősségre a károkozás miatt .. amennyiben jogtalanul állt ott a Subaru a tulaj saját kára, ha jogosan akkor meg a rendezvény versenybiztosításából rendezik a kárt :)
  • desigo
    Itt inkább a szervezőkön kérhető számon,hogy a helyszín nem megfelelően volt biztosítva.
    Gyanús azért az,hogy a Subarun kívül semmilyen másik civil autó nem áll ott ezért gyanítható,hogy a tiltás ellenére ment be ide a tulaj.
    EVOs csapat nem hiszem,hogy számon kérhető.
  • bency
    Most ilyenkor mi van? A Subarusnak kifizeti valaki a kárt? Az EVOs kell fizessen? Vagy nem értem...
  • DIESEL DOG #17272
    Na ilyen reklámból kellene sokkal több!
  • Carlos
  • z0ty4
    Biztonsági öv reklám
  • raptor22
    Szegény Evo:(:P
  • Ulvar
    Az idióták...ne autópályán versenyezzenek...erre találták ki a versenypályákat bazdmeg...-.-" ohh istenem -.-"
  • desigo
    Mondhatni nem a legjobb helyen parkolt.
    Ablaktörlő,hogy elindult :)
  • SimaSuna #17264
    szegény Bubu...
  • n003
    szerintem ott is kell hogy legyen .. max lesz*rják :)
  • Blum
    Oroszországban..fegyverviselési engedély?

• SimaSuna #17261
    vajon van fegyverviselési engedélye?...
  • Bronx South
    Az utolsó linkben a gyalogos mekkora genya már ! :O Na ilyenekre jó az a kibaszott kamera.
  • Adaaam
    szintén gyalogos
  • n003
    aztkú mien hangja volt
    csaj hamar felpattan pedig nemkicsit kaphatott
    lol
  • bertino
    1.19et nezzetek vazze, micsoda reflex!!! :DD
    tud valamit az urge
  • Carlos
    Ezt kéne nyomatni a tévében nem a valóvilágot!
  • bboyatty
    Ezt már láttam és tudom, hogy nem igaz de azért a hideg futkos a hátamon akárhányszor megnézem.