37137
  • desigo
    A túra motorosokkal és a chopperesek jók a tapasztalataim.Azok tudnak normális tempóval közlekedni.
    Ellenben a sportmotorosok és a robogósok többsége szlalomozik az autó között,záróvonalon halad folyamatosan stb...
    Nem lehet persze általánosítani de nekem ez a tapasztalatom.
  • st3ve
    Már ha megint motorosok, robogosok!Olyanokat csinálnak hogy az ember kitépi tőlük a haját!A Legtöbb pofátlan.Előbb utobb megjárja mind!

• Bronx South
  • matyi0323
    Ezekkel a hszekkel egyetértek, de ez nem az, hogyha beáll elém.
    Amiket leírtatok én is utálom.

Itt felénk meg az a divat, hogy nincs pénz motorra, így valami sz*rból összeraknak motor szerű valamit. Én csak "falubájknak" hívom. Kegyetlen hangjuk van már olyan 20-nál is..
    Szívem szerint megsoroznám őket olyankr :D
  • st3ve
    A kiskölök a zebrán még viszaszaladt, utána a terepjáros nyomul előre :D Nekifutásbol lefejeli a kamiont :D Tiszta lököttek!

• Bronx South
  • Blum
    Na igen. Ez egyébként különösen jól esik meleg nyári estéken,amikor tárva nyitva az ablak és a ház előtt mennek el vagy harmincan. Itt a betondzsungel úgy felerősíti a hangot,hogy úgy érzem mintha itt a szobában motoroznának.
  • DIESEL DOG #17330
    ...nem beszélve a "tuning" robogós idiótákról... imádom amikor beállnak az autó mellé és gyakorlatilag a fülem mellet cibálja a gázkart... én kb. olyankor tudnám pofán vágni...
  • Blum
    Engem se nagyon érdekel,ha beáll elém. Azt viszont utálom,amikor mellettem áll meg és amikor elindul,akkor persze,hogy akkora gázzal kell elindulni,hogy az ember tarkón fossa magát ijedtében. Vagy amikor az autósor között 2 centivel megy el a tükröm mellett. Na olyankor nyakon tudnám vágni.
  • matyi0323
    Ezt nem értettem soha, hogy miért fáj az embereknek, ha egy motor beáll elé.
    Nem vagyok motoros, nem is védem őket, csak ez úgy érdekel..
  • n003
    hát én motorosokkal úgy vagyok hogy menjen minél hamarabb dögöljön meg máshol ahol nem kell megállnom segíteni összekanalazni és így vagyok városban is

és még egy kis válogatás :D bár amikor a kerekező gyerek meg a babakocsihoz ért a videó annyira nem találtam viccesnek mint a többit
  • desigo
    Nem egyszer eszembe jutott már mikor a pirosnál elém áll egy motoros,hogy fogom és keresztbe beállok elé.
    Gondolom nagyon nem örülne neki.
    Csak félek rárúgna a kocsira és elmenne.
  • HondaVTI
    szomszédomék színesfém szakmában utaznak, hallottak az ügyről, ha nem viszik el, ők szívesen elhoznák onnan ami mozdítható. :D
  • Bronx South
  • SötétBarom
    :ASD:_?
  • n003
    :DDDDDDD
  • öregember
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1111841354&no=58286]kapott egy jó nahy pofont az "arca"[/URL]
  • Bronx South
    Ahogy a lista leírásaiban is benne van, nagy részt a hajó tulajdonosától, vagy a vállalattól függ hogy mit kezd a ronccsal. Csak gondoljunk bele hogy egy ekkora hajó eltávolítása mekkora lóvé lehet, szerintem a vállalatra esetleg kirótt büntetés is a töredéke ennek, tehát nem hiszem hogy van cég aki bevállal +költségeket önszántából. És nem kell messzire menni az időben, a Renaval se kezdett senki semmit, az egyik fele elsüllyedt, a másik fele meg ott rozsdásodik ahol van, pedig azzal még egyszerű lett volna kezdeni valamit. Minden esetre ott már több hajó nem akad fenn.

Ez most egyedi eset, mert egy kisváros kikötőjében van a roncs, ha a lakók elégedetlenkednek majd nem kizárt a takarítás, kerül amibe kerül.
  • matyi0323
    :))
    Van pár érdekes kereszteződés.
    Egyébként az a rohadék sok zebra.. ha "jókor" fogod ki, idegölő tud lenni. :)
  • desigo
    wow
    nem semmi lista
    jöhet még hasonló
    A felsoroltak mind kisebbek mint az olaszban lévő.
    Kíváncsi vagyok,hogy lehet-e a helyszínen a sérülést javítani vagy az egészet szétszerelni?
  • Blum
    Ez valakinek biztos tetszik,de engem minden bizonnyal lehangolna és bosszantana.
  • Totti5
    Volt hózápor dél körül.
  • Bronx South
    Akkor csemegézz ! :) Vannak itt kisebbek - nagyobbak, történelmi jelentőségűek is.
  • bency
    Nekem tetszen a látvány,ha arra járnék biztos megnézném énis milyen.
  • Blum
    Hát azért én rendesen ki lennék akadva,ha reggel felkelnék,kinéznék az ablakon és látom,hogy a tengerből félig kilóg egy k.rva nagy hajó.
    Másrészről meg az a hajó elég nagy értéket képvisel és szvsz még bőven menthető. Már ha addig nem törik össze.
  • Bronx South
    Pedig szerintem nincs akkora úszó daru ami ezt a hajót megemeli, azt tudom elképzelni hogy legyártanak pár óriási lufit ami megemeli majd annyira hogy el tudják vontatni. De ilyen nem történt a Rena esetében se, ez is marad ott ahol van, kivéve ha a kikötőváros lakossága nem kezd el elégedetlenkedve hangot emelni.
  • desigo
    Vonzani fogja legalább a turistákat.
  • Máté94
    Ezt talán már csak nem hagyják ott...
  • Nohab
    Kb. egy új hullámtörője lesz a kikötőnek.

• Bronx South
    Na ja, és a Rena teherhajóval se tudott senki semmit kezdeni Új Zélandnál, ez is marad ott dísznek...
  • st3ve
    Nincs is ho az országban, kivéve pár helyen "kékestető",többségbe hoágyuval gyártott ho :D , de a köpönyeg szerint mindenki vezessen ovatosan a hofuvások miatt :DDDDD

• desigo
    Nem kis darab.

• desigo
    "Az olaszországi magyar képviseletek értesülései szerint öt magyar is utazott a zátonyra futott olasz óceánjáró hajón."
    Mindannyian túlélték.

"A Costa Crociere hajótársaság csak szombat kora délután adott ki közleményt, mely szerint a hajó rossz útvonalon haladt. "

• Bronx South
    Three people are confirmed dead after a cruise ship carrying more than 4,000 people ran aground off Italy.

• Blum
    0:05-nél a szélvédőn lefolyó vízre azt hittem,hogy valami épp becsapódik a földbe :DDD

AZért megdöbbentő,hogy a 3 autó közül egyik sem állt meg segíteni. :|
  • öregember
  • w77d
    akko nem fizet neki senki
  • öregember
    hülyevagyLajos
    leszalagozott részen állt (szabálytalanul) a kocsi
  • HondaVTI
    régen ott laktam.
    Akkor tényleg nem volt jó környék, sok volt a prosti, egyszer be is törték az ablakot, mert a földszinten laktunk.
    De már azóta sok minden változott..
    Meg sok zebra van ott az is veszélyes, volt mikor kifutottak elém iskolás kölykök, de szerencsére pont parkolt előttem egy autó, így nem mentem gyorsan..
  • desigo
    Én nem vagyok oda valósi max néha járok arra.