37137
-
st3ve #17751 Nagyon állat mikor elszakad a cérna :D :D :D Nálunk is lehetne hasonló akció, szerintetek milyen lenne a reakció ? :D Hazánkban? :D
-
st3ve #17750 Nézzétek a többi videot is /СтопХам/ cim alatt, nagyon komoly az előbb egy nőt tépett meg benne a mercis :D
Igyiszjúdáááá :D Megtépi :D -
st3ve #17749 Agressziv egy népség :D -
st3ve #17748 Ha nincs parkolóhely :D
F-szé ragasszátok lefelé a BMW-et!
F-szé ragasszátok le a luxuskocsiainkat!Azé néztek volna ha valamelyikőjüket valaki főbe lőtte volna!
Ugy látszik a bézbólütő rendszeresitett eszköz az oroszoknál :D -
st3ve #17747
Akcióban az orosz rendőrök, jó sokáig kapják el :D -
Beszakadt a jég orosz horgászok autója alatt
"Orenburg közelében hajtottak rá egy Lada Nivával a jégre, ketten a vízbe vesztek." -
-
DIESEL DOG #17744 Oroszoknál úgy látom ez már mindennapos jelenség... :D -
n003 #17743 egy kis fájt .. öreg örülhet hogy nem kapta szét a csávó :O -
Legalább tíz ember meghalt a dél-koszovói Rastelicában ahol lavina temetett be hét házat
-
"A hullaház ügyeletes segédorvosa természetesen szó nélkül elájult a boncteremből kilépő, lepedőbe burkolt hulla láttán."
-
st3ve #17740 Feltámadt egy megfagyott nő Oroszországban egy hullaházban. -
legalább annyi esze lett volna hogy megvárja a mentést -
hülye volt a csaj, de én a lift üzemeltetőjét is jól megbírságolnám. Nem szabad egy ilyen veszélyes szerkezetet őrizetlenül hagyni, ennyi erővel gyerekek is átmászhattak volna, akiknek köztudott, hogy nincs olyan felelősség érzetük.
Normál esetben ez így menne: Kezelő lentről megbizonyosodik, hogy nincs senki a liften, leállítja a cuccot majd motorosszánnal fel megy.... -
"A hölgy átmászott a rácson"
Igen az pont azért van -
DIESEL DOG #17736 Ez is tombolán nyerhette az eszét... -
A baromja...
Lezuhant egy magyar hölgy a Mölltal-gleccser liftjéről
-
csak menni akart szerintem. -
Lassan az lesz mint a nascarban.
Tetőkamera ami körbe forog
-
Hülye Taxis
ez most mit szentségel? A csávónak már hátra is van kamerája, biztosra megy. -
st3ve #17731 TankAranka beindult!Egyébként nem értem mit pattog mikor ők voltak a hibásak. -
Miután beszállt legyalultam volna a kocsi oldalát végig... -
aztakurvaehet, hogy támad a disznaja XXXD -
n003 #17728 vagy előkerül jobb1ről anyuci :) -
öregember #17727
Egy ember meghalt, egy másik pedig megsérült, amikor elgázolta őket egy villamos pénteken Budapest XI. kerületében, a Bartók Béla út és a Ballagi Mór utca sarkánál. Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese azt közölte: két embert elütött a villamos, egyikük a helyszínen életét vesztette, a másik valószínűleg könnyebb sérüléseket szenvedett, őt kórházba szállították. -
st3ve #17726
Ez baltával vágja az ajtót! :D Nálunk a feszitővágó a redszeresitett eszköz. :D -
st3ve #17725

-
st3ve #17724 Többször olvastam már, hogy az alkohol miatt vannak ilyen akciók a ruszki utakon.NEkem a bézbólütő a favorit mikor előkerül :D -
Jaja:D
Egyébként érdekes de minden ruszki így kezdi.
ajtót kitépi, lábbal megküldi.. :D -
st3ve #17722 GTA
-
-
GTA IV feeling
-
Blum #17719 -
Ez vajon mit csinált? Rángatja a kormányt és oda megy be elég nagy sebességgel amit nem lát. -
amelyik felszállt a teherautóra még mocorgott ott a végén, de a kocsi kameráján is látszódott messziről a sárga villogó fény, abból a teherautóból kizártnak tartom, hogy ne látta volna... -
st3ve #17716 -
st3ve #17715 Elaludt hogy lement az utról?
majdnem
Gyalogosok
Az oszt elindult
tarolás bmw-el. Kiszáll még a fejét fogja!
busz kamion
Voltmár!De ez jobb minőségü!Munkás tulélte?
hosszu vágott -
jó lehámozta a kék kabátját :) -
Blum #17713 Azt a rohadt..:OOO
Vajon az a csipogás a csávó peacemakere? :DDD -