37137
-
az -
baze az gyerek amit felszedett a földről? -
st3ve #17831 AZ SZÉL :D
-
st3ve #17830 Nem az ajtón szállt ki az egyszer biztos.
Borulás
-
Bazdmeg majdnem szomszédok vagyunk xDDDDDDD -
Blum #17828 Hangos zenével egyszer már én is beszoptam. Nyíregyházáról jöttem Kaposvárra és nem sokkal Debrecen előtt haladtunk egy rohadt hosszú konvojban. Előttem-mögöttem mindenki húzódik le az út szélére,mondom mi a rák van?..akkor ment el mellettem a mentő. Égett a pofám rendesen :| -
DIESEL DOG #17827 Persze hogy tudom... itt lakok az utca végétől kb. 500m-re... ott ahol a blue-comp van... :D
Hasonló eset volt tán 2 éve a sóstói és a kossuth utcai telezöldes kereszteződésben is... csak az egy tűzoltóparancsnoki autóval történt... egy mercis ökör gangolt bele a tűzoltóba ami megkülönböztető jelzést használt... az ilyen vagy simán idióta, vagy nem figyel, vagy üvöltve hallgatja a zenét és persze hogy semmit sem hall... -
Nekem elég gyanúsnak tűnik...ha látok róla eredeti vid felvételt elhiszem...
BTW: Tudod hol van a Zöld Elefánt Alfi ker itt Nyíregyen...Észak krt.-nál, ahogy a Vasvári megy ki Nyírszőlő felé, ott van a kereszteződés (2es gyakszi). Tegnap jött egy mentős a körúton, valamint ezerrel keresztbe a Vasváriról egy barom 70el kb. Nem hallotta hogy jön a mentő és majdnem keresztbe eltrafálta a mentős a barmot...úgy kellett izomból fékeznie....mert annak az állatnak el kell érni a kurva sárgát nem bír várni 1 kurva percet neeeeem... -
DIESEL DOG #17825 Ez nem sokon múlott... O.O -
-
Ez egyszerre tud kétfelé menni :D Avagy csöngettek a futóműnek :D -
szerintem ez direkt ilyen... úgy csinálták meg, mint a Jeep tanulmánynál, ami képes egy helyben megfordulni. Nem egy olcsó mulatság a futómű ilyetén átalakítása az tuti... -
Azt hogy? :) -
wtf? :D -
n003 #17818 :D először nem értettem miért raktad be ezt ide -
-
úúúbazdmeg az utolsó :( nagyon remélem, hogy nem lett nagy baja sem a gyereknek sem az anyukának.. -
Wanille #17815 Hogy nyomorodna meg az utolsó ribanc.... -
n003 #17814
???
-
st3ve #17813
átjött
gyerek
x6os barom sofőrrel,jókor löki ki a villogót
x6os legyilkolva
a volga levitte a lada ajtaját :D
baromállat pözsós
Porsche Cayenne pusztitó bal hátsó:DD Még a legzsák se birt a helyén maradni :DDDDDD
nem hallod hogy dudálok? :DDDD
lexus lendületben
kamion leselejtezi a jelzőlámpát
ladadrift
egy elnézett előzés
menjünk neki egy parkoló kocsinak,miért ne ha a csúszós burkolat dobálja a kocsit miközben tapossuk a gázt
durva gázolás
-
st3ve #17812 De milyen lazán mondta hogy jézusmária, mintha komédia lenne,vagy a töténs valami teljesen természetes dolog lenne>☺ -
ubulka #17811 ez egy új suzuki swift.
Jó sok pénzt fognak leverni a csajon. -
st3ve #17810 Mikor a kijelölt helyen meg kellett volna állni a fék helyett a gázt nyomta :D A palánknál visszarakta egyesbe a fordulatsztszámmérő azért veri kis hijána 6000-et :D -
st3ve #17809 okozó férfi és a ott a helyszínen<*********Tudnak irni a tv kettőnél!:D -
st3ve #17808 A balesetet túlélte, utána váratlanul meghalt
A baleset után, a betétlapok kitöltése közben halt meg egy 55 éves férfi Zalaegerszeg közelében. Reggel 7 óra körül koccant a két autó, és egyik sofőr sem sérült meg. Háromnegyed óra múlva a papírok kitöltésekor lett rosszul a balesetet okozó férfi és a ott a helyszínen meghalt.
- A balesethez nem hívtak mentőt, amikor később a helyszínre érkezett a rosszullét miatt kihívott mentőautó, akkor már csak az újraélesztést tudták megkezdeni, sajnos több mint fél órás küzdelemmel sem vezetett eredményre. A férfi a helyszínen az életét vesztette, a halál okát pedig nyilván orvosszakértő fogja tisztázni – mondta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője. -
st3ve #17807 Kiment a forgalomba! :D Mit is szarakodjon a pályán? :D Szerencséje volt hogy épp nem jött senki, vagy akkor hiába vált át :D A csávó hogy futott már utánna :D -
pinnacle #17806 jaja nekem is az tünt fel, hogy váltott :D -
xD
amikor átmegy a falon mintha váltana is, visszakapcsol hogy nagyobb erőtartalék legyen :DD: -
de a csaj sem esik zavarba, csak kormányozgat tovább XXXD -
úgy megy át a falon mintha Sherman tank lenne :D -
aztakurvaeget XXXD -
WTF?!
-
st3ve #17800 06:06
Multkor egy nő beállt mellém a lámpánál,előttünk senki nem volt,csak mögöttünk, ő egyenesen akart+de mégsem+ menni én meg jobbra :D Neki mivel egyenesen meg balra lehet menni gondolt egyet kitette jobbra az indexet :D Majd kis idő mulva elkeldezdett integetni meg minden :D Majd mikor sikerült vele megértetni hogy huzza már le azt a kurva ablakot mondja el hogy mit akar :D engedjem el mert rossz helyre állt nem arra akar menni, de még jó hogy közölte!:D mielőtt elém vág :D
Legutóbb ukránokat láttam hasonloképp!Csak egyenesen mehettek volna meg jobrra, de kilökte az audin balra a villogót :D Le is dudálták, de le se szarta elindult balra :D -
st3ve #17799 Nem kell valakinek pár "kamionról leesett" uj akksi? :D -
st3ve #17798
http://www.delmagyar.hu/kecskemet/akkumulatorszallito_kamion_sulyos_balesete_a_44-esen_-_fotok/2265049/ -
ezúton köszönöm a fél órás sorban állást a felelősnek -
pinnacle #17796 Kamion vs Villamos Pesten
Nem vágom, hogy sikerült ez, minden nap arra járok. Lámpa mindenhol, keresztforgalom nincs is engedve mikor villamos megy. Kamionos elnézhetett vmit nagyon... -
n003 #17795
-
Blum #17794 2:45 :O
-
DIESEL DOG #17793 Tömegbaleset a 41-esen, Orosnál...
Képek még nincsenek, később talán töltenek fel néhányat...