37137
-
-
Ez egy idióta volt.
Nem nyugodtan kellett volna sétafikálni mellette hanem az ellenkező irányba gyors léptekkel tiplizni. -
Mi a pöcst keresett ott a csávó? Olyan nyugisan sétált ott mintha mindennap égő autók mellett menne el. -
ubulka #17910 lehetséges hogy túlélte, de biztos kicsit megperszelte a szőrét.
Mikor kerti sütés volt, én is felrobbanttam majdnem mikor benzint locsoltam a parázsra, de lekapta a szőrt a kezemről. :D
de ez azért durvább volt -
aki sétált a túloldalt az gondolom nem élte túl... -
n003 #17908 csórikám rosszkor rossz helyen :( -
mentős úgy van vele, hogy felnyomja a megkülönböztetőt, azt hagy szóljon.. :DDDDD na de viccen kívül az már tényleg gáz..
#17904: nem voltam még az usa-ban, nem tudom milyen a közlekedési morál, de akkor ott is érdekes lehet :))
én ezt se értem, sőt rohadt nagy hülyeségnek tartom, hogy eltörölték nálunk külön a rutin órákat és már egybe van a közúti vezetéssel...
nem vagyok egy dudálós típus, de amikor reggel csúcsforgalomban, mikor mindenki dolgozni, ide-oda dolgára siet, és akkor áll előttem egy 2 sávos úton, ahol a szélső sort csak parkolónak használják, aztán próbál betolatni két autó közé.. na ott az ötödik(!!) perc után már igen idegesen ültem rá a dudára.. kb az lehetett az első rutin órája..
ezt én értem, hogy kell a gyakorlás, na de az ilyet ne már hétfőn 7:10-kor az egyik legforgalmasabb városi utcán tegye már könyörgöm... -
:D -
Kicsi a rakás :/
-
usaban lehet nevetsegesen egyszeruen jogsit szerezni. a kresz vizsgat egy majom is meg tudna oldani, es nincs rutin csak vezetnek nehanyszor a varosban a 10 meter szeles utakon azt' csokolom -
Ebben teljesen egyetértek! Azért ne legyen már olyan embernek jogosítványa aki az 5. osztályt is alig tudta elvégezni! Hála isten nálunk már kötelezővé tették a 8 általánost! De ameddig a pénzt nézik addig mindig is lesznek olyan emberek akik tanfolyamon részt nem vettek de vezetnek. Jó ismerek olyan MENTŐST aki 25x bukott meg a KRESZ vizsgán! Megint csak az ismeretség és a PÉNZ :-) -
... és ott is már egy óvodás jelre, megadják a jogsit, mint nálunk.
( egyébként ezt én végzettséghez kötném. persze nem a papír a mérvadó. na de... ) -
és oroszország KURVA NAGY és még SOKAN is vannak!!! -
ubulka #17900 agresszív keleti mentalítású nép, ráadásul isznak is. -
Az miért van, hogy a balesetes videók 99.9%-a csak Orosz,(K-i)? Ennyire nem tudnak vezetni arra a sofőrök? Egyszerűen nem értem! -
-
Nézni is rossz nem, hogy átélni.
-
-
n003 #17895 :((( szerencsétlenek
liveleak-ről -
Túlfutott egy vonat, közel ötven halott Buenos Airesben
600 sebesült
-
Felelőtlen farok.
-
És az a vicc, hogy qrwa nagy fasz volt, és ezt fel is tolja a netre. Én töröltem volna az egészet. -
Arra meg tökéletesen megtenné a biztonsági fólia. Persze ahhoz is szét kéne szedni az ajtókat. -
Ejnye... miért akar mindenki jégen közlekedni egy Hummerrel ?
-
Elsüllyedt a lopott Hummer
-
n003 #17888 ez vajh miaf...t képzelt? :O -
"De egy valamit megtanultam...elsőbbsége annak van, aki megkapja."
Ez nagyon igaz! Nap mint nap megélem, hogy egy rakás autós (én is rendszeresen vezetek a városban) sávváltáskor nem indexel és nagy ívben szarik arra, hogy nem neki van elsőbsége. Azt meg már fel sem veszem, hogy 10 vezetőből 8 azt a fáradságot sem veszi, hogyha lemondok az elsőbségemről és bengedem vagy tovább engedem azt meg sem köszöni, vagy épp be akar elém jönni úgy, hogy közben az ő sávjánál jó vastagon fel van festve a záróvonal, vagy épp (ez pont ma reggel történt velem Bajcsi Andrássy kereszteződés) neki kötelezőne le kellene fordúlnia jobra erre bevág elém mert igazából egyenesen akart tovább menni de azt persze már nem volt türelme kivárni, hogy besoroljon rendesen. Abszolút hiányzik a vezetési kúltúra idehaza. -
De ha baleset ér nem hullik az egész szélvédő a nyakadba. -
Az intézkedés heves volt. 
-
Akkor lehet hogy nem is a "fasz" biciklis zavarta, hanem hogy kívül van és nem belül.
-
öregember #17883 ja és egy NoFear matrica sem árt hátra (+5 lóerő) XD -
öregember #17882 te Lujó, amúgyis koromsötét van belül ha a kocsiban ülsz..... :DDDDD -
Ha igényesen van szét szedve-összerakva akkor nincs ilyen probléma.
Perzse igaz, ha nekiesnek vagy nincs elég türelem és "jó ízlés", akkor csörögni is fog utána, meg csúnya is lesz az egész. -
ubulka #17880 Én vettem egy autót 1 hónapja, úgy szólt a szerződés, hogy leveszik a fóliákat róla, (mivel nem volt műbizonylatos, meg nem tetszett) ami ugye bontással jár, de visszatettek mindent szépen gyárira, nem zörög semmi... -
ubulka #17879 Én nyáron bicajozok elég sokat, engem speciel nem érdekel a bringaút, ha nincs megoldom, de még ha elsőbbségem van egy bringaúton, akkor is szétnézek, ha kell visszanézek, nem-e fog valaki kanyarodni arra, aki siet, még sose volt olyan, hogy autósokat, vagy bárkit feltartottam volna, vagy rámdudált volna.
na jó annyira paraszt voltam/vagyok, hogy mikor nincs bicajút, akkor zebrán nem szállok le mindig, ha úgy engedi a forgalmi viszony, persze 80% leszállok én is.
De tényleg annyi biztos, hogy nem halnánk bele ha vidéken is épülne pár bicajút.
-
Háát az ablakfólián gondolkoztam én is,deee szvsz nem ér annyit,hogy utána zörögjön minden kurva anyja a kocsiban. Mert ugyebár ahhoz leszedik az ajtókárpitokat,kiveszik az oldalablakokat... -
Annyit így este felé hozzá böffentenék a biciklis vs. autós témához. Ha több bringa út lenne nem lenne ennyire elharagosodva a helyzet egyik fél irányából sem. Legalábbis nekem ez a meglátásom. -
meglássuk, mert tényleg alakulóban van egy ilyen lájtos tuning... 2 hét múlva itt vannak a matt fekete felnik rá, meg az ablakot is lefóliáztatom :D -
ubulka #17875 Nem fél, hogy egy Napbarnított kedves olasz fiatalember kipattan a mafiózóverdából, és az ő "tükre" is le lesz rúgva?
..Nincs mese, a CTS, már nem elég menő, le kell cserélni egy még durvábbra, amitől tuti befosik mindenki, és még a közelébe se mennek, de lehet csak nagyobb sötétítés kell rá, attól is meg szoktak ilyedni, és nem mernek beszólni.
-
KaBuTo666 #17874 Témához hozzászólva...míg nem volt jogsim, addig rengeteget közlekedtem biciklivel. Nyáron külön sportként.
kb. 1 éve lett jogsim, azóta autóval is közlekedem. Na most veterán biciklisként elmondhatom, hogy a magyarok többsége - akik bicikliznek, rohadtul nem tudnak még biciklivel se közlekedni!!! Nem hogy vezetőként, biciklisként is foshattam hogy ne legyen ütközés és csonttörés...
Mióta gépjárművel is közlekedem, jobban megértem ezt az oldalt.
De egy valamit megtanultam...elsőbbsége annak van, aki megkapja. Friss elméleti és gyakorlati tudással meg csak annyi, hogy rengeteg autós se tud normálisan és szabályosan közlekedni. És most nem arra célzom hogy a 30as táblánál 40nel megy és ezt nem tartja be. Türelmetlenség, kapkodás, figyelmetlenség a főbb problémák. Na meg ha az önbizalom túl nagy, a fiatal friss jogsisok menőzése az új enyhén tuningolt verdájukkal se kutya. Alkalmazkodni kell másokhoz, így nagyobb eséllyel elkerülhető a baleset.