37137
-
n003 #18157
hátööö nem .. eze lett vóna :(
ez meg +ba -
jót linkeltél te be? :) -
n003 #18155 csak erős idegzetűeknek.. -
Szépen leparkolt! -
-
vasig égett a kamion.... -
öregember #18151 -
öregember #18150 -
Mindig ég a gyertya amikor arra megyek.. ha tényleg öngyilkos akart lenni a lopott kisteherautóval a srác, akkor legalább egy fának ment volna neki és ne a szerencsétlen szembe jövőnek. -
öregember #18148 -
itt mi a lényeg ki tud oroszul
-
"a mentősök is sokat röhögtek amikor kiértek a helyszínre" :D -
Az oplelos mekkora, azt a nőt rendesen odakeni az aszfaltra. 
Így kellett volna eljárjon mindenki. -
gastone #18144 Csak kanyarodó autóval szemben van elsőbbsége a gyalogosnak, szerintem olyan 10-20 km/h val megközelítettem volna a terepet, aki akar az ugorjon ki elém nyugodtan, engem ne tartsanak fel, biztos nem basztam volna ezen fel magam.
ha pedig hozzáér az autómhoz, vagy ráugrik, felgyorsulok 50 re, aztán megsatuzom...
Ennyi.
3:05 nél is mit rugdosta az autót az a fogyatékos??
Ki merte volna nyitni az ajtóm, beleállítottam volna a fejébe a kampós vasrudat, ami az anyósülés alatt csücsül, önvédelem címszóval.
Na csak történjen egyszer egy ilyen, nagyon szívesen elbánnék egyszer ilyen emberekkel....
-
Parkolóházat akarnak építeni a játszotér/park féleségre és ezzel a tűntetéssel akarták felhívni a figyelmet problémájukra.
Amúgy rendőrt kellett volna egyből hívni és az összes embert aki ráért másokat feltartni be kell vinni 1éjszakára. Csak más emberekkel b@sztak ki ezzel az akcióval, mivel az építkezést nem akadályozták. Egyik nő mondta is,hogy a gyerekéhez próbálna menni és erre a kis nyugdíjaska visszaszólt,hogy "neki is van gyereke, és akkor mivan?" Sok buta nyugdíjas nemtud már mit kezdeni, mennének el napszámra inkább. -
Szerintem én fél perc nyugodt várakozás után áthajtottam volna valamelyiken, azt lett volna nyivákolás. Az Opelos csávó pont jól csinálta.
-
valami tüntetés lehet...
ha munkatárs jól próbálja fordítani a lakók a nagy forgalomra panaskodnak emiatt így tiltakoznak...
(bár hol vannak a sünök?) -
Blum #18140 Nem esett hó 2 napja és depressziósak. :( -
Mi a fasz van ezekkel ? -
Zebrán bunyó...
-
KaBuTo666 #18137 Egyik rokonom ment németbe a manuális váltós autójával, aztán csak néztek hogy hogy tud olyan gyorsan elindulni és váltani mint egy automata váltós személygépkocsi...ennyit erről.
Amúgy meg ÉN szeretek váltani. Anno mikor még tanpályán tanultam a váltást, szidtam gondolatban a kuplunggal együtt. :DD -
Régebben olvastam egy olyat is, hogy egy csávót kirángattak a kocsijából, de nem tudták ellopni mert manuális váltó volt benne :D Kiugrottak a tolvajok és elszaladtak :D Buta egy nemzet az. -
Blum #18135 Amerikában annyiból áll az egész,hogy elfordítod a kulcsot,beteszed a váltót D-be,aztán nyomod neki
Manuális váltótól fejen állnak.
-
Nyolc évesen beindítani sem tudtam volna egy autót nemhogy vezetni. 
-
-
Éjszakai kocsikázásra vitte ötéves húgát egy nyolcéves kisfiú -
Bazz rossz nézni :/ -
Blum #18130 Azt a kurva :O -
Nem lehetett kellemes..
-
-
Ja most olvasom, váci, bocs :D -
Ez nem a soroksárin volt? Azt én is láttam a minap :D -
Nyiri #18125 Rengeteg busz és teherautó van rémes állapotban. Ma mellém állt a Vácin egy viszonylag újnak kinéző Volvo billencs. A hátsó kerekein kb 2 milliméter futófelület. Azonnal ki kellene vonni a forgalomból. -
Pedig nyugodtan elhiheted! Nap, mint nap járunk be a telepre, ott van a busz már a műhelybe és csinálják, de amit mondtam az igaz. -
Nem túl hihető,hogy egy ilyen esetnél a busztársaság kénye-kedve szerint utólag változtat a busz állapotán. -
A TV sok mindent mond, sok igazat de még több hazugságot! Itt megint a sofőrre akarják rá verni a balhét mert hát ki másra?! A busz rohadtul nem új, 2000 körüli!
A "Bakonyi buszbalesettel" kapcsolatban: A Volán társaság kemény pénzért megvette a szakértőt, mindent "rendben" talált a buszon(bal hátsó gumi téli futózott 30%-os, jobb hátsó nyári , jobb-bal első nyári gumik!) fényképek vannak erről a tényről, csak pénz beszél ugye... Vissza hozták az autóbuszt a telephelyére már le is cserélték a gumikat... Úgy néz ki a sofőrre lesz ráverve minden, meg lehetne csinálni az ellenkezőjét is csak ugye megint csak a pénz! Kollégák 300.000Ft gyűjtöttek neki össze, ebből 250.000Ft elmegy csak azért, hogy az ügyvéd elmenjen a tárgyalásra és oda álljon mellé hányok ettől az országtól!! -
egy kis extra pénzért a lovak közé csapott :D -
és utast vitt a taxis bammeg XXXD -
car parking..
-

jogsiját a helyszínen azonnal el kell égetni:)