37137
-
Minek kellett "terhelni" az autót ilyen úton? 
Érdemes volt kockáztatni? Ha nem is szándékosan de megölt egy embert. :( -
A GOlfost ismerem, "Ambrus Gergely" vállt itt ismertté a fórumon...
Beszéltem vele telefonon, azt mondta teljesen másképpen viselkedett az autó a nagy nagy terhelés alatt, és egyszerűen elpattogott a hátulja az autónak... -
2 baleset is volt ma Szatmár megyében(Románia).
Mind a kettő gyorshajtás miatt.
Kis fordítás, mivel románul van a szöveg.
Gyorsan hajtott és elvesztette az uralmat az autó fölött.
Jobb hátsó utas meghalt.
Link!!!
Nagy sebességgel közlekedett, szintén elveszítette az uralmat és ahogy sodródott elütött az út másik szélén közlekedő gyalogost. Kamionban ketten ültek, mind a kettő meghalt és az elcsapott gyalogos is.
Link!!! -
Nem tudja valaki hol lehet osztrák baleseteknek utána nézni? Az A2-n volt szombaton legalább három baleset dél körül brutális porvihar miatt, az egyik spanom centikkel úszta meg, néznék róla képt...
Szerencsére én reggel 9 körül mentem arra.. Ha normális időben mentem volna melózni, szerintem tuti dekkoltam volna ott órákat.. -
-
Ok, én csak a matricázós esetről beszéltem, az útelállásos eset az meg megint egy másik eset. Ott én is fel voltam háborodva olvass vissza, itt meg a tilosban parkolás háborít fel jobban, mert az probléma a környezetemben is. -
én is elgázolnám, ha fenyegetve érezném magam, márpedig a gázolásos videónál van feynegetettség -
Héeder #18271 És a többi videón, nem az autósok rugdosták a tiltakozókat? Meg valahol még el is gázolják, ami tudtommal kicsit súlyosabb mint az autója felmatricázása. -
a motorháztetőre csimpaszkodás erősen annak minősül + még rongálásnak is. A matrica is annak minősül, szemmel láthatóan kurva tapadós szar, a lekaparásánál karcos lesz a szélvédő ami este kurvára zavaró lesz... a testi sértést meg pl a multkori zebrán tiltakozásnál emgtalálod, ahol a dudáló autóst elkezdik rugdosni a beteg emberkék... -
Mivel van megsértve a személyes szabadság ? A videókból meg én nekem az jön le, hogy testi sértést egyik esetben sem a tiltakozók követtek el.
Így marad egy nagy matrica a szélvédőn, amit nem tudom mennyire lehet rongálásnak nevezni. -
"sosem fogom megérteni miért kell huzamosabb ideig egy másik autó mellett haladni? :("???????? Akkor hol? egymás felett?
Nem kéne minden 4 végtaggal rendelkező állatot az utakra engedni:) -
és akkor egy enyhe szabálysértéssel kőkemény bűntettel kell válaszolni? (személyi szabadság megsértése, rongálás, testi sértés) lófaszt... az össze ilyen önkényes igazságosztót el kell baszni a gecibe, majd ha felépül nem áll mégegyszer autó elé... -
Erre én 1 értékelhető választ tudok adni igazából, én ott helybe lőném agyon azt amelyik nekem az utamat állja itt pesten ilyen hülyeséggel...:) Nem elég, hogy amúgy is lassítják a forgalmat, nemelég, hogy több 100000 reket fizetünk ilyen olyan adó ként a kocsira normális utat nem tudnak belőle csinálni, vagy egy igen hasznos parkolóházat.Zsebpénz tőlünk, nekik, közvetlenűl:)..Ja, a 400-500 as parkolódíjakat meg se említem: D -
n003 #18265 liveleak-ről
az idióta sosem fogom megérteni miért kell huzamosabb ideig egy másik autó mellett haladni? :(
kamionos ment a levesbe? :O
ezt nevezhetjük meggondolatlanságnak? -
Ferenccc #18264 Hasznosak ezek a tüntetö videók,én látom értelmét,minek parkolnak olyan helyre ahova nem szabad,én tudok is egy példát ismerek egy emberkét akinek van rokkant kártyája és semmi baja a palinak,egészséges,vidám,lehet nem mai gyerek,de aki rokkant az nem dolgozok nem így van??ez meg szépen elmegy melóba oda parkolahova ő akar,na az ilyet nem szeretem,én még annyit sajnálok,hogy nincs egyik tüntetönél se gumilövedékes pisztoly akkor bisztos nem ugrálnának így.. -
DIESEL DOG #18263 Szerintem csak a kesztyű... ha "lerobbant" volna a keze nem hiszem hogy így elfutott volna... -
ja. Eléggé cafrangos is a keze utána. (de lehet, hogy csak a kesztyű szakadt szét rajta) -
8 percnél a kezébe robbant basszus az a valami?
-
n003 #18260 12március bakiparádé -
Gázpalackokkal robbantotta fel autóját és saját magát egy Vas megyei férfi hétfőn hajnalban Szombathelyen, a Zanati úti aluljáróban.
Égő utasterű autóra figyeltek fel rendőrök hétfőn hajnalban, öt óra előtt pár perccel a Zanati úti aluljáróban, Szombathelyen. Azonnal a gépkocsihoz siettek, amiben bent ült a vezető. A nyugat.hu információi alapján a rendőrök megpróbálták kinyitni az Opel ajtaját, de az zárva volt. A sofőr pedig láthatóan nem akart kijutni a járműből. Úgy tudjuk, az egyik rendőr valamivel betörte az ablakot, hogy ott húzza ki a tiltakozó sofőrt, de nem járt sikerrel, ezért visszarohantak poroltóért. Ekkor robbant fel a jármű. A benne ülő Vas megyei férfi azonnal meghalt. A rendőrök életét pedig az mentette meg, hogy éppen akkor nem álltak az autó mellett.
Információink szerint öngyilkos robbantás történt. A jármű csomagterében három gázpalack volt, a férfi készült a tettére. Arra nincs magyarázat, miért állt a híd alá a város legforgfalmasabb útján, feltehetőleg a figyelmet akarta felhívni magára. A robbanás után felcsapó lángok jármű fölötti hídon lefektetett síneknél is magasra csaptak. Egy vasúti dolgozó 200 méterről látta, hogy tűz van a hídon, de nem sejtette, hogy a híd alól csapnak fel a lángok.
A robbanás miatt a hidat is meg kell vizsgálni, nem szenvedett-e sérülést. Az elsődleges adatok alapján nem, de már elindultak a vasúttársaság emberei, hogy alapos vizsgálatnak vessék alá a hidat.
Meg nem erősített információink szerint az áldozat egy tehetős vállalkozó volt. A robbanás után szárnyra kapott pletykák szerint egy elbocsátott vasutas akarta magára robbantani a vasúti hidat, de az általunk begyűjtött adatok alapján ez nem igaz. -

-
3 gázpalackkal robbantotta fel magát a kocsijával együtt ma hajnalban, a rendőrök próbáltak rajta segiteni, az volt a szerencséjük, hogy elmentek poroltóért akkor robbant fel. -
http://index.hu/belfold/2012/04/02/ongyilkos_robbantas_szombathelyen/# -
Car Crash Compilation 2012 (33) -
Tour of Flanders -
3:28-tól -
Szerintem jól teszik. Pesten például nem egy hely van ahol gyalogosan, a járdán(!) autókat kell kerülgetni. Nekem meg ezekkel van tele. -
Héeder #18251 Ezért tart ott ahol tart az Orosz közlekedési morál, mert egyesek azt hiszik, hogy nekik mindent szabad. Szerintem kellenek oda olyan emberek, akik észhez terítik őket.Másrészt,sajnos kis hazánkban egyre többször előfordul, az ilyen,rám nem vonatkozik a KRESZ típusú közlekedő. -
rohaggyále XXD -
Nem kell a mese habbal,tudom,hogy ritka paraszt vagy XD -
éééééééén?? én a megtestesült jóság vagyok, én nem szegek meg semmilyen szabályt és példamutató életet élek XXXD -
mert úgy is van valószínű :) kamu roki kártyával keresztbe mindenen :) -
Ez most tök úgy hangzott mintha te is parkolnál tilosban több alkalommal. :D -
nekem tetszik! itthon is ezt kéne!! -
ezeket az önkéntes barmokat, akik azt hiszik, hogy mindenek felett állnak aztán azt csinálhatnak amit akarnak, még ha egy szabálytalankodóval szemben is teszik nem sajnálom, sőt örülök, ha elbasszák...
Jó, kamerázza le és jelentse fel, esetleg max szépen kérje meg, hogy ne csinálja legközelebb. Viszont amint elkezdi az ajtót kinyitni, motorháztetőt fogni, ragasztgatni más tulajdonára, mozgásában akadályozni, egyből nagyobb vétséget követ el. Ráadásul ne demonstráljon meg akciózzon, hanem menjen inkább dolgozni és akkor nem zavarja, örül hogy lyuk van a seggén és szelel.. -
rONALdó fogdára megy :D
-
GTA :D MIKOR PROBÁLJA BERUGNI AZ AJTÓABLAKOT MEG KISZEDNI A CSÁVÓT :D -
XDDDDDDDDDDD -
FELTORT A SZAR :D Volt aki azt irta rá Csák Norris megfürdött :D -
hegyiverseny válogatás

.jpg)
.jpg)