37137
-
http://www.balesetma.hu/nullasgep-mazdaknak/
-
Blum #18360
-
DIESEL DOG #18359 Ez egy elmebeteg ámokfutó... ilyenkor sajnálom hogy nálunk nincs halálbüntetés... -
-
-
Ez is jó. :D
-
taxis vs bringás
-
a sofőr gyorsan bealudt, de a bukót nem vettem volna le :))) -
utcai harc -
öregember #18352 15 mp-el később a markoló kanalát kapja el -
Én a biciklis helyében azt válaszoltam volna vissza hogy weed a spanom és nem félek ráduszítani ha nem állsz férre.
-
Én nem minddel,csak azzal amelyik degenerált módon közlekedik. -
a bicajosokkal én is mindig ezt játszom:D:D
szépe jól lehúzódom pirosnál:D:Dnem nagyon tetszik neki
de kell egy kis basztatás:) -
Persze mit csodálkozok,hisz tele van hülyével ez az ország :D -
front van
mi lesz ég hétfőn:D:D
atya ég:D -
Nem tudom mi volt ma a városban,de annyi hülye volt kint - persze tudom...húsvét,hosszú hétvége - kb 10 km-en belül 3-an akarták rám húzni a kormányt,egyik balfasz a körforgalomban a kijáratnál jutott eszébe,hogy arra akar menni amerre én (előttem ment),de mivel nem indexelt így gondoltam tovább megy,hát nem...Az ilyeneknek akiknek nem tud beleakadni a kibaszott kacska keze abba a szájba baszott indexkarba azt azzal verném agyon. Volt még egy esetem,a buzeráns biciklis,fülén a fejhallgató és mint a gólyafos a levegőben kerekezik. Aztán én pirosat kaptam és kihúzódtam a padkára,hogy véletlenül se tudjon elmenni mellettem,mellém ért és olyan rondán nézett rám mintha én öltem meg volna az anyját :DDD Mondom mit nézel bazzeg,kinyomom a szemed! :DD -
ááá csak az ütközővel lökte oldalba -
balfasz
remélem a villamoson senki nem sérült meg -
jaja.. már réges régen nem sárga volt, ezért is indult el a villamos is nagyboldogan -
"a piroson"
-
Cliogt #18341 vagy ha nem is, akkor kötök rá egy cascot.
Itt vszínű, hogy "elkértem fater kocsiját menőzni" áll fenn. -
Héeder #18340 De ha tisztában van vele, hogy nem új gazdag, aki minden hónapban új BMW-vel mászkál, akkor mi a f*szért kell neki virgonckodni? Én ha nagy nehezen össze spórolok egy ilyen autóra, akkor minimum, hogy vigyázok rá... -
először én is az voltam, majd amikor megláttam, hogy a srác milyen képet vág, megsajnáltam.. gyanítom nem lesz egy hamar megint épp BMW-je.. -
Héeder #18338 Ilyenkor néha olyan kár örvendő tudok lenni :( :D -
ma egy fiatal kopasz srác virgonckodott át előttem a piroson fekete 3-as BMW-jével, majd oldalba kapta a villamos és felpördült a járdára... kiszállt, ránézett a kocsira majd látszott, hogy a sírás kerülgeti... megérte...
Ez amúgy a Nagy Lajos-Mogyoródi kereszteződésben történt úgy fél órája. Fotózni nem akartam, a srác így is eléggé ki volt borulva... -
Ez lesz az.
-
Inkább egy törött láb mint egy törött nyak, vagy borda. -
jól elnézte:S -
motoros..
-
skoda vs. nyerges -
Akkor tévedtem, mégse cigány (bár az első hírek alapján annak nézett ki a helyzet). -
nem baleset,tragédia
hír topik híján úgy gondoltam elfér... -
és ez mióta baleset???
mit keres itt????vagy véletlenül belestek a kardba??? -
Itt vezetik el
-
Aha...
"Az Indexnek Edelényi Gábor, a helyi televízió, a TV Kulcs főszerkesztője azt mondta: a család egy kilencvenes évek végén elkövetett szocpolcsalás miatt vált közismertté, a családfő állítólag börtönben is volt emiatt korábban.
Az akkori sajtóhírek szerint 2000-ben egy kulcsi vállalkozó nehéz szociális helyzetűeket vett rá arra, hogy lakásaikat adják el neki, és azt ígérte, hogy szociálpolitikai támogatásukat felhasználva társasházakat épít számukra. A házak nem készültek el, az egykori lakástulajdonosok közül pedig sokan fedél nélkül maradtak. Most a helyszínen az Index tudósítójának egy helybeli lakos azt mondta: nem régen költözött be két család egy újonnan átadott ingatlanba." -
A rendőrség elfogta azt a 24 éves férfit, akit a kulcsi négyes gyilkossággal gyanúsítanak. H. Csanád Jutas a gyanú szerint az édesapját, a nagyszüleit és a bátyját ölte meg bozótvágóval, nővérét, másik testvérét és anyját pedig megsebesítette -
Négy ember halt meg és három megsebesült, extra a férfi túszokat is ejtett. Szerinted ?
A pózolj karddal a Facebookon is cigányok körében szokás. Most pózolnak a hírekben.
(De legalább egymást irtják.)
-
azt nem irta 1 oldal/újság/média hogy fehér-e vagy fekete-e.. -
[URL=http://www.dh-online.hu/cimlapon/20120406_brutalis_gyilkossag_kulcs_karddal_meszaro]"A faluban több pletyka is kering, miszerint a húsz év körüli fiatalember megölte apját, anyját, lánytestvérét, nagyapját, majd elbarikádozta magát."[/URL] -
Négy ember meghalt,három súlyosan megsérült
a 20 éves fiú bekattant
"a gyilkos túszokat is ejtett és elbarikádozta magát"