37137
-
Szerencsére nem vagyok oda érte, de azért szar ügy. -
Blum #18440
-
Kiégett egy Spyker C8 Spyder Németországba
"az autó gazdája arról számolt be, hogy aznap hozta el egy szervizből a C8-ast, ahol akkumulátort cseréltek benne, így gyaníthatón műszaki hiba áll a háttérben."
-
Autószalonos videóhoz :
"Az alábbi két felvételt múlt szombaton rögzítették a megfigyelőkamerák egy moszkvai Nissan márkakereskedés bemutatótermében. Egy férfi még április elsején adta le gépkocsiját javításra a szomszédos szervizben, ahol azt mondták neki, hetedikén jöhet érte. Az ügyfél így is tett, szombaton visszatért az autójáért, ám az nem készült el a vállalt határidőre. Még várt néhány órát, hogy a szerelők befejezzék a munkálatokat, de egyszercsak elszakadt benne valami... A szemtanúk szerint indulatosan kirohant a helyiségből, majd beszállt egy kint parkoló Suzuki Grand Vitara szabadidő-autóba (nem tudni, hogy az ő tulajdonában volt-e) és behajtott vele az autószalonba. Ott aztán hosszú percekig tartó rombolásba kezdett, melynek több vadonatúj Nissan gépkocsi is áldozatául esett és a szalon berendezéseiben is komoly károk keletkeztek. Személyi sérülést szerencsére nem okozott a bekattant ügyfél, akit a rendőrök végül elfogtak és letartóztattak." -
DIESEL DOG #18437 Halálos baleset Nagykállónál -
ez durva lehetett....nem sok maradhatott belőlle
-
Egy szlovák rendszámú kamion közlekedett Aszaló irányába, amikor egyelőre ismeretlen okok miatt, egy szemből közlekedő mikrobusz áttért a kamion sávjába. Hiába fékezett a teherszállító vezetője, nem tudta elkerülni az ütközést. Az út menti szalagkorlátnak szorította a mikrobuszt. A szerencsétlenül járt férfi autója a felismerhetetlenségig összeroncsolódott.
A rendőrség Szikszó és Aszaló között teljes szélességében lezárta az utat a helyszínelés és műszaki mentés idejére, a forgalmat egy földútra terelték.
A balesethez két mentőautó és mentőhelikopter is érkezett. A mentőszolgálat munkatársai hosszú időn keresztül próbálták életben tartani a férfit, sajnos sikertelenül. A szlovák kamion fülkéje is teljesen összeroncsolódott, de szerencsére a sofőrnek nem esett baja.
A baleset körülményeit igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a rendőrség.
-
Blum #18434 Respect :D -
Mint Mahoney a Rendőrakadémiában :)))))) -
-
Mondjuk ha ott állok az út szélén akkor az aszisztant hívása után egyből a Shellt is hívtam volna,hogy tudjanak róla.
Legalább egy jegyzőkönyvet vegyenek fel.
VW-nél és Opelnél is van ilyen szolgáltatás.
Trailer hozta nekem a csereautót és 72 órán át lehetett azt használni amíg garanciális javítás volt.
Botrány amúgy,hogy ilyen magas benzinár mellett se megfelelő minőségű az üzemanyag. -
én sokat szoktam és semmi baj nem volt soha -
az szép 

mondjuk sellnél még életembe nem tankoltam nem is szándékozom ezek után se... -
Hogy röhög a köcsög. :D
---
A hülye vidéki paraszt esete a nagyvárosban.. -
Ekkora marhát.
-
Blum #18426 Nem kért semmi pénzt a Seat. Egy fillérem nem bánta a dolgot.
Az autó most Augusztusban lesz 3 éves. -
Mondjuk ki is fizethetnék a javítási költségeidet... Szép kis kút. -
Blum #18424 Sikerült elérnem a benzinkutat,ahol tankoltam.
Köszönik szépen hogy szóltam,csekkolják az érintett tartályt és elnézésemet kérik a kellemetlenségért. -
n003 #18423 bravo :( ezt mégishogyanminek? -
Blum #18422 Pedig amikor ott álltam az országút szélén akkor átfutott az agyamon...:D -
rá ne fogd a péntek 13-ra -
Blum #18420 Tervezem őket felhívni,nehogy más is pórul járjon. -
A kútnál nem tettél panaszt? -
Blum #18418 Bazze,most hozott haza az autómentő Szigetvárról. -.-"
Lementem Pécsre a kórházba a térdemmel,viszonylag gyorsan végeztem is. Pécsen tankoltam a Shellnél visszafele,10 km után lerohadtam. Szervízből hívtak,aztmondták vizes volt az üzemanyag. Erre gondoltam amúgy én is,elkezdett az autó motorja egyenletlenül járni,aztán lefulladt és nem indult...
Remélem nem ment tönkre semmi alkatrész. Eddig mindig Agip meg OMW kutaknál tankoltam,soha semmi gond nem volt.
Autó kézikönyvében ott volt a Seat support telefonszáma,felhívtam,elmeséltem mi történt és mondta is a hölgy,hogy küldenek egy autómentőt. Szigetvár előtt állt meg az autó nem sokkal,de komolyan mondom 10 perc alatt ott volt a csávó. :O
És még az autómentő költségét is kifizették. Le a kalappal a Seat előtt.
Szerk.: Mehetek az autóért,leengedték az üzemanyagot és tankoltak bele 8liter 98-as OMW-t. Most megy mint a kisangyal. Kurva jó arcok...
-
Helyes, megérdemelte! Primitív barom. -
"A nissanos Moszkvában, egy gyalogosok számára fenntartott átjáróban szándékozott továbbhaladni, de az elsőkerék-meghajtású gépkocsi fennakadt a járda síkjából kiemelkedő síneken és onnan már képtelen volt elmozdulni."
-
n003 #18415 :DD
válogatás
ez meg nem baleset hanem turbo :D -
az orosz tehergépjármű félbeszakította a kínai gyártmányú tehergépkocsit...
méd in csájna, bróken áj russia...
-
kínai..
-
A négyzet meg B négyzet egyenlő
-
bastard #18411 meg diploma -
ehhez istenadta tehetség kell XXD -
Ehhez már nem elég a jogosítványhoz megszerzett tudás, ide valami több kell.
-
n003 #18408 -
Ez lemaradt. -
régi de ütős..
-
-
De most őszintén.. mégis mit vártak tőle? -
pinnacle #18403 vna highlight video is a napról, már ott is szerepel... ritkafos mód imbolyog szal csak idő kérdése volt :) -
Ez a hely a pálya vége fele van, gondolom az alatt 8-9km alatt kitapasztalta hogy mit csinál az autó.
Szerintem csak simán menőzni akart...