37137
-
alsó :O
Az bazmeg' rock&roll!! -
n003 #18480 jól felkészültek :(
76 éves hölgy bevásárol -
-
-
tééényleg XXD -
A legjobbat kihagytad :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lambo :P -
inkább nem kéne piásan vezetni -
oldalról oszlopra egy audiban is meghalsz... a kigyulladásról meg annyit, hogy Ferrarik, Mercik és Porschek égnek porrá nap mint nap -
ezért nem kéne ilyen sangjong szarokat forgalmazni 2 csillagos törésteszttel. -
Persze muszáj mindig résen lenni.
Sokan be is tartják ezt, hogy megállnak a gyalogosoknak, de néha pont a rendőr b*szik elengedni és szépen elcsordogál előtted... -
Nyiri #18471 Az a csávó tuti szörnyethalt az ütközéskor. -
Elég durva... A hozzászólásokból arra lehet következtetni, hogy a sofőr ivott... -
-
DIESEL DOG #18468 Jó ég...
-
már láttam egyszer jópár éve, akkor is sokkolt, amint szénné ég a hátsó ablakban lógó ember :S -
Oroszok....
csak linkben, erős idegzetűeknek!
"...avagy, kamerázom, ahogy a többiek megmentik az embert az égő kocsiból..." -
engem anno törtek össze amiatt, mert megálltam... szépen megálltam zebránál, erre mögöttem jön a honda és pááfff már benne is volt a seggemben. mondanom sem kell a hondás elkezdett pattogni, hogy miért álltam meg. a gyalogos meg jófej volt, mert megvárta a rendőrt és tanúskodott, hogy miatta álltam meg. -
Nagyon kell figyelni.. Ha átengednek is inkább 20x nézd meg.. Hiába van elsőbbséged ha nem adják meg! Én is meg szoktam állni, de mindig rettegek kb, hogy nehogy miattam basszák el:) Én átengedem, a másik meg csatt. -
Rengeteg az ilyen paraszt, és még ő van felháborodva...
Két hónapja engem is majdnem ki vasalt a zebrán egy BMW. Elbúcsúztam barátnőmtől mennék át a zebrán, jött egy Lengyel kamion ami már távolról villogott meg integetett hogy menjek nyugodtan, már a kamion előtt jártam mikor rám dudált. Ugye megijedtem hirtelen reggel kómásan és megálltam, ahogy elkaptam a fejem a kamion felé abban a pillanatban a BMW elhúzott előttem 70-80-as tempóval, városban... -
Nem baleset, de ma mentem át a zebrán, 5 felfestett vonalból a 3.nál jártam, mikor egy racsing suzuki vagy 50el át előttem.. A kezemben volt egy fél literes kóla, nem voltam szívbajos és utána basz*am. Koppant is egy rohadt nagyot, de nem tört be a szélvédő. Meg is állt egyből, leállt ott ordítozni valamit, aztán mondtam, hogy nem májerkodni kéne, hanem megállni faszparasztkám..
gyakran vezetek én is, mégsem vagyok gyökér.. -
1:10-től..
-
ez kegyetlen lehetett
szépen mész a pályán és egyszer csak szembe jön veled kamion és vége..kemény:S:S -
igen szerintem is valószínűleg megfojthatta:S:S
-
öregember #18458 frontalis -
öregember #18457 vw vs rönó -
öregember #18456 kamion -
én csak azt nem értem, hogy hogyan halt bele? a nyomok alapján nem farmer, vagy erős munkavédelmi ruha volt rajta, tehát könnyen kellett szakadnia.. az ilyen szövetcuccok meg melegítők előbb szakadnak el, mint hogy olyan hatással legyenek a testre... max azt bírom elképzelni, hogy amikor látta, hogy beakad, olyan szerencsétlenül akart kibújni a ruhából, hogy az megfojtotta.. -
Érdekes,hogy semmi vérfoltot nem láttak a baleset után.
Szerencsétlen egy eset. -
Ruházata hozzáért a traktor kardántengelyéhez, s a gépezet magával rángatta...
Ez sem lehetett szép látvány. -
lángolt az Aventador. -
halálos baleset az M7-en -
A korlátról lógott a BMW M5 -
DIESEL DOG #18449 nyilván valami nincsen rendben a fejükben... de a poén az hogy még asszisztálnak is a hülyeséghez.... -
az emberek miért éreznek késztetést tetőről ugrálgatásra? -
DIESEL DOG #18447 omg mennyi hülye van ebben a világban... -
off
Extreme Idiots Compilation 1-7
on -
Solton(ha arra jártok) ne tankoljatok se az AGIP se az OMW kúton, vizes az üzemanyag, én is így jártam mint Te Blum, csak nekem beindult a Lacetti. Azóta inkább autókázok Dunaföldvárra a lukoil-hoz.Azzal szépen megy az autó és soha nem volt még az ottani üzemanyaggal baj. -
-
Aúúú 
-
Aventador on Fire in Southern California