37137
-
n003 #18723 egy kis válogatás -
Nem, én tényleg ésszel szoktam menni.
-
Igen.
Ja, mert Te vagy az, aki 70-el szokott menni.
Autópályán is akár.
-
-
Nyiri #18719 -
UAZ mint SUV
-
n003 #18717 ezt elnéztem me nem ponyvás :( bár így ránézésre nincs nagy különbség -
n003 #18716 jah viszonylag nehezen bírja a ponyva ha ráesik az autó :D -
Ezeknek a járásuk rád emlékeztet. XD -
Hát az UAZ sem a 5*-os rollover tesztről híres... :S -
hamár a "nehogy hátulról belém szálljon valaki"-nál tartunk :D
-
XXD -
"kilóharmincnál" ... "a 4-es sz. főúton" ... "Jöttek szembe" ... "nehogy hátulról belém szálljon valaki" ...
"odalépek ha úgy van, de csak ésszel." ..... ??? -
Múltkor kilóharmincnál egyszer csak a 4-es sz. főúton a semmiből az út közepén elém termett egy kutya. Jöttek szembe, satuztam persze, nem ütöttem el ( de épp hogy csak ), csak attól féltem nehogy hátulról belém szálljon valaki. ( mondjuk mostanában elég sokszor tartok ettől, itt a jó idő és mindenki megy mint a birka, ok én is odalépek ha úgy van, de csak ésszel.) -
itt jobban kivehető a lényeg
-
nem baleset...de...rák vándorlás...
-
Ha választanod kellene akkor nem ezen gondolkoznál hanem azon,hogy TE,hogyan maradj mindenképp életben.
Nincs bajom az állatokkal de mégiscsak pár szerencsétlen haszonállat ballag ott át keresztbe. -
pinnacle #18705 azért ha választanom kell, h. ember, másik autós stb.-be rohanok v. egy állatot kell elütnöm, nem hiszem h. az állat felé billenne a mérlegem... pedig szeretem az állatokat. -
Nem olvastam semmit, már a címen is elszörnyülködtem.
Nem szeretem az ilyen videókat. Ütöttek már el előttem kutyát és nem azért ütötte el mert nem volt más lehetőség csak egyszerűen gyökér volt az illető, én is kerültem már olyan helyzetbe, hogy egy kutya vagy macska beugrott elém és baszott nagyokat fékeztem meg kapkodtam a kormányt jobbra-balra, tudom itt nem volt fék. Na hát akkor is sajnálom a teheneket...
-
fékhiba... akkor miért lőnéd agyon? -
A hülye állat, ezt ott helybe lőném agyon. 
Rohadjon meg az ilyen.
-
n003 #18701 tehenek az úton
-
ááá az én hajkoronám makulátlan :D -
Persze, hogy tökéletes mivel, hogy alig van. -
csávó nagyon kemény abban a kesztyűben XDDDD -
és a hajam még mindig tökéletes XD -
Weed hazaért :DD
-
azta k**va -
Szintén valami elszabadult teherautó... nem értem
-
-
lehet -
bektomi1 #18691 Gombosokba is lehet?
Enyém kulcs nélküli indítású de még nem próbáltam ki meg el is menne a szervó ha sikerülne. -
Gyújtáskapcsoló OFF és kész.
Sok istenverte hülye az utakon.. :( -
szerintem a beragadást nem a hagyományos módon kell érteni. Nagyon ritkán szélsőséges esetben 50 évente 1x történhet olyan, hogy pont úgy baszódik el a pedál jeladója, hogy azt az infot nyomja, hogy full gáz. Egy erősebb autónál, ráadásul összkerekesnél ilyenkor a fékezés nem jelent túl sokat, elnyalja a féket oszt száguld tovább. Simán üresbe kellett volna húzni aztán annyi... -
bektomi1 #18688 én direkt teszteltem ilyet, kettesbe mentem oylan 40 el nyomtam egy padlót, és kicsit besütöttem az új féktárcsát, 3* tudtam megpumpálni mire teljesen elment a fékhatás, nem tudom pontosan megmagyarázni, valami szaki majd megteszi, de gondolom a fojtószelepházba keresendő az oka mindegyik autónál.
Szóval ezt tuti meg lehetett volna állítani egy határozott satufékkel, és egy fának kormányzással MÉG AZ ELEJÉN, nem amikor már begyorsult. -
n003 #18687 kb .. de gondolom automata váltót is lehet neutrálba tolni
tényleg a gombbal indítható-leállítható autóknál menet közben is le lehet állítani a motort? -
bektomi1 #18686 miért nem nyomta be egyből a féket ahogy beragad a pedál, akkor időben meg tudott volna állni, vagy miért nem a susnyásba kormányozta?
Itt valami hiba van, meg hogy tud beragadni a pedál, ha egyhelybe áll normális ember nem padlózza meg meg nem is halad előtte a sor.
Ez egy idióta volt.. -
én ittam vóna még egy felest -
Nekem ilyenkor, mint friss jogsis azt jutott volna eszembe, hogy leállítom a motort. Vagy nem? -
Az igen!