37137
-
n003 #19047 autó vs ház 2 -
st3ve #19046 Király volt a buli, örüljenek hogy nem haltak meg és mást sem nyírtak ki.
-
st3ve #19045 Ezt ugy utálom hogy elaludtak, ez kb olyan mint az ismeretlen tettesek. -
A mai Opel Astrás baleset is durva.
Mind az öten elaludtak az M7-esen.
Viszont ott mindenki túlélte nem úgy mint a Suziban :/ -
st3ve #19043 -
st3ve #19042 De legalább többen megáltak segiteni.Máskor mind elhajt. -
Sisak nélkül az idiótája.. ha rendesen be lett volna öltözve akkor szerintem magától felkelt volna. -
n003 #19040 azt írják: ouch
-
Ezt hogy rajzolod le? :D
Mész az úton aztán a szembe jövő ház áttért a sávodba és nekedment? -
Nyiri #19038 Bérelt volt -
Interstate 95 #19037 Szépen ledarálta az elejét. -
Interstate 95 #19036 Ez nem volt rögzítve ? A ruszkikban vodka kering, ez is a megoldások alapja.
-
Lindsay Lohan crashes her 991
-
KaBuTo666 #19034 Ez nem mindennapi eset, jó szerencsétlen egyben szerencsés az áldozat. :D -
-
n003 #19032 a KSpeed alapítója volt elég jelentős magyar és nemzetközi eredményeik vannak az autósport sok területén -
pinnacle #19031 olvastam régebben, h. az ember után a felesége jött kocsival, látta az egészet. Meg vmi ismert motoros volt, kereskedő - klub v. vmi. Pontosan nem vágom. -
90-100-al telibe kapta az oszlopot
az már azért elég, hogy kettészakítson:SS:S:S: -
dehát akkoris... -
biztos nem 40-el ment... -
Hogy történt ez?
Mert nemtom elképzelni, hogy egy ilyen "vastag" oszlop ilyen "élesen" kettévágjon valakit... -
Ez durva... Mondjuk a képek alapján valahogy nagyon szerencsétlenül történhetett a baleset mert a motornak olyan nagy baja nincsen (legalábbis úgy néz ki). -
kemény... -
megnéztem:SSS
Durva:S:S:S
hirtelen ez ugrott be
tudom vó+18 csak erős idegzetűeknektmá meg ő régi de akkor i:S:S:S
-
Interstate 95 #19023 Nem ment gyorsan. -
Nagyon rá jár a rúd most a Borsod Volánra, egy buszsofőr ismerősöm mondta, hogy a múltkori halálos balesetnél a kormány vágta félbe a sofőrt:/ -
Énis ezért nem birtam végignézni... Hülyék ezek. -
Héeder #19020 Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásaitokat!
Ma átbeszéltük osztálytársaimmal akik már jó pár ezer kilométert levezettek, hogy mit hogyan, de a ti tanácsaitok is nagyon hasznosak és ígérem, hogy Ne adj Isten de ha történik még ilyen eset, akkor eszembe fognak jutni.
A kár szempontjából még mindig nem vagyok biztos, mert a vonóhorog tartó nyúlványok is lehet hogy meghajlottak, de ez majd holnap kiderül.
Baleset mentes közlekedést nektek !!!! -
öregember #19019 ennyi idiótát....nem fosnak, h eltörik a nyakuk-gerincük ? -
öregember #19018 buszbaleset Borsodban -
Emiatt nagyon ne emészd magad. Kérhettél volna betét lapot, viszont ha meg nem keletkezett kár (ha jól értem nem) akkor annyi baj legyen. Az ember amúgy is a hibáiból tanul:) Legközelebb fogod tudni, hogy mit nem szabad ilyenkor csinálni:) -
rossz nézni az ostoba kölyköket... -
n003 #19015 Backflip-Frontflip -
Csak jól kell megírni természetesen! De az meg egyértelmű.. Rá kell íratni azzal aki a hibás, hogy a felelősséget elismerem! Ez a legfontosabb! -
Ez badarság!
Rendőrt csak akkor kell hívni ha nem tudtok megegyezni.
Mondom ezt azért, mert ha rendőrt hívsz kb 1-2 hónap az átfutási idő. Tehát eddig egy forintot nem látsz a biztosítótól, és addig ugye nem tudod rendbe vágni az autót. Vagy saját pénzből és várod, hogy vissza adják.. Ha te vagy a hibás az esetnél, és rendőrt hívsz a szabály sértésért is megbüntetnek. Pl egy záróvonal átlépése miatt történik a baj, akkor 50 ezer a záróvonal, és adhatsz betétlapot ami emeli a biztosításod.
Ha tudod hogy te vagy a hunyó, adni kell betétlapot egy telefon szám csere és go tovább.
Csak abban az esetben kell rendőrt hívni, ha te vagy ő nem ismeritek el a felelősséget.
Betétlapot minden esetben jó kérni, mert az, hogy egy karc van az autón az abszolút nem biztos, mert a lökös alá nem látsz, lehet hogy sérült a fenéklemez stb stb. Szóval drága mulatság is lehet.
Betétlapot letagadni nem tudja, mert személyi igazolvány szám cím, telefon szám biztosítási kötvény szám minden kell rá, ennyit infót, te magadtól nem tudsz kitalálni, tehát 100% hogy fizetnek rá..
-
Ha szerencséd van kinn van a rendőr 1-2 órán belül.
Ilyen kis koccra nem hiszem, hogy sietnek. -
Interstate 95 #19011 Ha ilyen kis kocc, esetleg nincs, vagy lófasz a kár megoldhatjátok baráti módon, de ha egy ilyen flegma köcsög száll ki ott már nincs tolerancia. -
Héeder #19010 Persze, hogy tanultam belőle. Akárhogy erősködik, és akár én vagyok a hibás akár nem rendőrt kell hívni. Fényképet készíteni mindenről stb. Meg így nyugodt fejjel, persze tudom hogy ő volt a vétkes mert neki úgy kell haladni, hogy számítani kell mindig egy vészfékezésre. -
gastone #19009 Vagy rendezze a kárt a helyszínen-én ennek a híve vagyok.
Adjon egy huszast, úgy se csináltatom meg a karcot, neki nem lesz baja biztosításból, meg gyorsabb is... -
Héeder #19008 Csak úgy tudom, hogy a betét lapot is letagadhatja, ezért kell rendőrt hívni.De ezt elb*sztam tudom