37137
-
K Ace #19127 Ez magyarország, majd a végén az anyára varrják rá, hogy túl közel ment a járda széléhez. -
Nem kívánt vallomást tenni keddi kihallgatásán az a 63 éves érdi asszony, aki hétfő este a városban elgázolt egy babakocsiban fekvő három hónapos ikerpárt, egyikük halálát okozva
Az milyen,hogy halálra gázolsz egy csecsemőt majd megtagadod vallomástételt.Erre hazaengednek.
wtf? -
Moldova György: Akit a mozdony füstje megcsapott
Pár mozdonyvezető véleménye, esete a gázolásokról:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"– Nagyot koppan egy ember?
– Alig érződik. A mozdony nagyon erős, szétvágja vagy meggyűri. Az elütötteket a gép általában levetkőzteti, a kabátjuk fennakad a mozdonyon.
– Egy ilyen gázolás után a mozdonyvezető kérheti a leváltását?
– Kérheti, de én nem idegesítem fel magam. A vasútnak az a felfogása, hogy a sínek között csak a vonatnak van helye.
– Nem is döbbentette meg soha baleset?
– Egyszer életemben. Békéscsaba felé mentem, a jobb sínszál mellett magasra nőtt a gaz, nem vettem észre, hogy egy hároméves kislány játszik benne. Nem tudtam megállni, túlhaladtam rajta, és visszafutottam, megnéztem: semmi baja sem történt, csak a babája után sírt, amit a léghuzat kivitt a kezéből.
– Miért épp ez hatotta meg?
– Nekem is akkor volt három év körül a kislányom.
---
"A többi vezért, akit megkérdeztem, jobban megviselték az öngyilkosságok és a gázolások. Vannak, akik napokig nem esznek a baleset után, másokon később jön ki az idegfeszültség. Egy szegedi mozdonyvezető B. állomáson elgázolt egy forgalmistát, aki szeretőjét kézen fogva ugrott be a sínek közé; akkor semmi sem látszott a vezéren, tovább vitte a vonatot, de két hét múlva elütött egy nyulat, akkor ideg-összeroppanást kapott, és a körmeivel tépte az arcát."
---
"– Sok állatot ütnek el a mozdonyok?
– Egyszer egy puli elém terelte a sínekre a nyájat; negyvenkét birkát vágtam el, még az ablaktörlőm is faggyús lett. Gyakran kapunk el fácánt, fennakadt a fogantyún, Pesten találtuk meg, a szél minden csontot összetört benne, meggyűrődött, mint a rongy, el kellett dobni. Varjút nehéz elkapni, mert rendkívül jó érzékkel kihajózik a vonat elől.
– Jobb is, mert ha nekünk puffan, betöri az ablakot. A mozdonyvezetők ezért ülnek egy kicsit oldalt, és nem pont szemben az ablak közepével, nem csapja meg őket annyira a szilánk."
-
kötve hiszem, hogy ez a mostani eset öngyilkosság volt. Szimpla figyelmetlenség. Pár hónapja az egyik haverom majdnem ugyanígy döglött meg a szemem láttára. Én mentem utána, látom, hogy pirosan villog az átjáróban a lámpa. Erre haver bammeg fék nélkül átmegy. Felhívtam, hogy mi a fasz van, erre kiderült, hogy telefonon akkor éppen hevesen vitatkozott valakivel és ez lekötötte a figyelmét, észre sem vette a pirosat...
ezen kívül sok más miatt is elkerülhette a figyelmét a dolog, vagy csak szimplán tényleg türelmetlen volt. -
NONO!
Nem kinyírta a másik embert. Az az ember nyirta ki saját magát. Sajna a mozdonyvezető ilyenkor semmit sem tehet. És a legszörnyűbb az, hogy ilyenkor a kalleroknak ki kell menni, megnézni, hogy mi lett és úgy hívni a mentőt (vagy halottaskocsit).
Innentől kezdve már csak gyomor és mentalitás kérdése, hogy dolgozza fel az ember. (ilyenkor autómatikusan jár a fizetett szabadság és a pszichológus).
A legtöbben az önygilkosokat és az ilyen autósokat leszarják. Egyedül a gyerekek halála szokta megrázni a mozdonyvezetőket. Mondjuk ezt megértem. -
anno olvastam, hogy ilyen vonatbalesetek után ahol nem a vonatvezető a hibás pszichológusok segítik átvészelni az időszakot.
Van aki erős és "túlteszi" magát rajta, volt viszont olyan aki felmondott, mert többet nem akart ilyet átélni.. :/ -
Az autós is egy utolsó önző szemétláda lehetett ha öngyilkos akart lenni. Ok nyírja ki magát de miért kell az ő öngyilkosságához másnak ártatlanul asszisztálnia? Gondolom a vonatvezető most elég szarúl érezheti magát, hogy kinyírt egy másik embert. -
Én kérek elnézést, hogy várnom kell ha legtöbb esetben 100al jön egy több tíz tonnás vonat. Teljesen igaza van az autósnak, nem is értem miért nem mennek 5el az átjáróknál a vonatok. :)))
Nem mondom tényleg lehet igazad van, csak egyszerűen ez van bennem, mert nem vagyok képes elhinni hogy vannak ilyen debilek (tévedni mondjuk emberi dolog). -
Miért lenne öngyilkos?
Számtalan esetet láttam már,hogy a türelmetlen autós szó nélkül átment a piroson a vasúti sínnél.
Nem gondolod,hogy ő majd ott várakozik mint a pór nép. -
"Sosem fogom felfogni, hogy hogy lehet a piros ellenére átmenni egy vasúti kereszteződésen" - Öngyilkos. Szinte biztos vagyok benne. -
Húú itt tavaly sokat jártam erre amikor még Szombathelyen laktam. Volt tavaly is a környéken amikor egy Bz balesetezett. -
K Ace #19116 video a balesetről
http://www.youtube.com/watch?v=GYuuLeOByuc&feature=player_embedded -
öregember #19115 vonat vs szgk -
Sosem fogom felfogni, hogy hogy lehet a piros ellenére átmenni egy vasúti kereszteződésen... én még akkor akkor körbenézek, ha fehér a jelzés. Nem kerül semmibe... csak a vonat utasait sajnálom, akiknak ezt át kellett élni. Vonaton pár karcolás keletkezett. Éjszakás karbantartók fényesre polírozzák és mehet vissza a forgalomba. -
az derék -
Vonatpótlás késő délutánig
(Nincs több kép) -
n003 #19111 Nico Diaz mindketten jól vannak .. a kocsiról ez már nem mondható el :) -
st3ve #19110 3:26 Tipikus (fő)városi (énvagyokkivagyok)kilövés lámpánál -
537től úristen ... -
KaBuTo666 #19108 élvezte... -
B@zmeg.. ezek az oroszok mindig meglepnek valami fasságal..
-
2:35 kutya a tetőcsomagtartón
-
Blum #19105 -
13.-14. csigolyája elrepedt Davidsonnak 3 hónap pihenésre lesz szüksége. -
.......
-
n003 #19102
-
Ezek a szalagkorlátok életveszélyesek :/ -

-
-
IRC-ben balesetben egy navigátor az életét veszítette.
1987-es volt.
RIP Gareth Roberts
-
st3ve #19097 <iframe width="640" height="360" src="http://www.liveleak.com/ll_embed?f=1b610a32d55c" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> -
Interstate 95 #19096 Ez komoly volt bazdmeg !
-
DIESEL DOG #19095 Basszus...
-
-
frontális ütközés (hangos! főleg fejhallgatósok vegyék le a hangot) -
wow respect neki 
RIP -
Ismerem az esetet, hetekig hónapokig nyomatták TV-ben, és meg is érdemelte a bátorságáért. Én arra értettem, hogy nem sokan tennék meg azt hogy feláldozzák életüket másokért, még akkor se ha van rá néhány példa. -
Csendben jegyzem meg van rá magyar példánk is !
Szabó Zoltán (Topi)is produkált egy ilyet, csak ő még tudott katapultálni az égő gépből, amit elkormányzott még a lakott területen kívülre ! -

Nem sokan tették volna ugyanezt a helyében. -
Interstate 95 #19088 Inkább ezt linkelted volna be...
http://www.hir24.hu/kulfold/2012/06/13/lezuhant-egy-feherorosz-katonai-repulogep/