37137
-
Interstate 95 #19329 Most ment el egy hatalmas vihar, és egy olyan előzést levágott egy csávó a felhőszakadásban hogy csak néztem mi van. Ezért van sok baleset ha leesik egy kis eső, mindenki nyomja mint a barom, hihetetlen.
-
DIESEL DOG #19328 A képeket elnézve elég hihetetlen hogy ezt túlélték, de tegyék össze a két kezüket hogy "csak ennyi" bajuk lett... -
2 kamion közé Oo
Nem semmi, a leírásban azt írják lábtörésekkel meg egyéb bajokkal de túlélte a sofőr és az utas is. + van link képekhez -
n003 #19326 válogatás
-
Interstate 95 #19325 Biztos lassan ment, a táblákat figyelembe véve. 
"sportmotor több alkatrésze 60-70 méteres körzetben szóródott szét" -
öregember #19324 motoros ... Rákóczi híd -
ez se 50-nel ment -
-
véletlenül sem száll ki senki a pickuphoz....áá hol...
-
Interstate 95 #19320 Megint volt egy kis akció. Mozgalmas egy környék.
-
n003 #19319 ha tudsz valami infót add be a közösbe :) -
Nyiri #19318 A második az műszaki hiba volt. -
Jol lerendezte lábát -
n003 #19316 ez viszont nem a video linkelőjét minősíti hanem a készítőjét ;)
egy kis ON
egy kicsit elnézte a kanyart :( -
Inkább legyen egy postban egy db 10 órás videó mint egy postban 10 különböző.
Az elsőt könnyebb tovább görgetni
-
öregember #19314 nem a halállal van a gond hanem a videó hosszával
van h Én is a 8-9 perceseket 2 v 3 részletben nézem végig
-
senki ne m tartott pisztolyt a fejedhez,hogy megnézd(azt meg csendben jegyzem meg,hogy az ebben a topickban található videók 40-50%-ban tuti van halál) -
Interstate 95 #19312 Oké, egy 3-4 perceset megnéz még az ember, de ki akkora fan hogy egy órásat nézzen végig esetleg emberek haláláról ? -
öregember #19311 talán van annyi eszed, h látásból meg tudj különböztetni egy lopós (daruval) trélert meg egy simát -
-
Interstate 95 #19309 Ez valamivel komolyabbra sikerült, az ending szerintem egy öngyilkossági kísérlet volt.
-
Cars on the road Compilation 2012 (80)
Car Crash Compilation # 21 -
Lambo vs motorok 1:0 
-
Miért nem rabszállító kocsit fotóznak amiben a tulaj van? -
Lehet megint tilosban parkolt,a főtölvaj a sok közül. -
öregember #19304 Tréleren... -
Interstate 95 #19303 Ha be vagy kötve akkor mindenképp. Borulásnál a legtöbb esetben az okozza a halált, hogy a delikvens kirepül az ablakon. -
Blum #19302 My bad,elnezest.
Ha jobbra rantja el,akkor meg az o hatuljat kapja el a szembol sodrodo auto es akkor sanszos,hogy felborul,meg a masik is.
Bar az talan meg mindig a "jobbik" opcio. -
Interstate 95 #19301 Én árkot írtam, az meg jobbra volt. 
#19298 > Óvatosan a kijelentésekkel, mire nekem is leesett a videó alapján hogy ennek mi lesz a vége, már késő volt. Igen, én is benyaltam volna, meg szerintem te is. Felesleges így utólag okoskodni, meg hogy barom(?), nem te voltál ott. -
Jah!Méd in románia!Tábla is kint van előzni tilos és veszélyes kanyar, de olyan mintha versenyzett volna.Rip a tehénnek, gazdának, meg a sumakernek! -
n003 #19299
-
Többször végignéztem, el tudta volna kerülni, már a kanyarba driftelt és már azután egyből látszik hová sodródik,de ez a barom nem nyomta a féket sem, pedig meguszhatta volna.
De valószinő hogy a sodródó autóban szenvedtek nagy sérülést mert ez valami kisebb teherautó vagy furgon volt. -
Blum #19297 Ha balra elrantja,akkor a szembol csuszo auto hatso reszet kapja el. Latni lehetett,hogy egy masodpercig vart,hogy vegulis merre csuszik a masik,mire felismerte a helyzetet,addigra meg mar fekezett inkabb.
szvsz ezt sehogy nem lehetett volna elkerulni.
Bar ha balra elrantja es az auto hatuljat talalja el az meg mindig jobb lett volna,mint igy.
Mert akkor az o autojanak az anyosules feloli resze kapja a pofont,ami neki is jo,a masik autonak meg a hatuljat,ami meg a masik sofornek is "jobb".
Baromira szerencsetlen egy eset volt ez
-
Fékezve, balra elrántva talán meguszhatta volna. -
-
RealCián #19294 Sohasem értettem, hogy ha az idióta haverom éppen driftelni tanul, akkor nekem közben miért kell kilógni az ablakon.
Ha nekem maga Tadzsima Nobuhiro driftelgetne, akkor sem lógnék ki. Mondjuk ő nem is engedné...
-
Interstate 95 #19293 Ha már most ilyen kezes-bárány kézzel bánnak ezzel az üggyel a bírók, nem hiszem hogy olyan durva lesz az ítélet.
-
Interstate 95 #19292 A 0:36 -ot megnéztem vagy 3x hogy lehetett volna kivédeni. Maximális helyzetfelismerés, minimális reakcióidő, és elrántani az árokba.
10 -ből 9 ember tuti hogy benyalná ezt a kamikaze mutatványt. A videó vége pedig tükrözi a ruszki mentalitást...
-
Blum #19291 -
Ítélet után leüli azt a pár évet aztán mehet dolgozni,hogy megtérítse az anyagi kárt